TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

417193_10151171546597160_357480429_n.jpg

Maçta oynayanların kutlama yapacak hali pek kalmamış herhalde, oynamayanlar sevinerek enerjilerini tüketmişler. Fotoğrafta ön planda olanlardan Dany, Umut, Emre Çolak ve hadi biraz arkada da olsa Muslera, bir de Eboue'nin kolu dışında doğru dürüst oynayan adam yok. Baksanıza; Melo, Yekta, Gökhan, Sabri, Ufuk, Ceyhun, son dakika giren Necati, atılan Engin, yine geç oyuna giren Aydın :)

Yanlış anlaşılmasın, onlar da sevinsinler tabi, takımın başarısı sonuçta bu. Sadece fotoğrafın sırf onlarla dolu olması komiğime gitti :)

Ya ne ceza gelmemesi ? O stad da gözlemci vardı. Eğer ceza gelirse ki seyircisiz oynama cezası gelecektir 40 bin kombine sattı bu kulüp millet para verdi. Yazık oldu. Belki o meşaleler yüzünden uzatmada gol yiyecektik.:mad:

Bize ceza vermeleri sizce mantıklı birşey mi ? O stadın güvenliği bizim elimizdemiydi taraftarı bizim elemanlar mı aradı ? Yani nasıl sahaya meşale atılmasında Galatasarayın hatası olabilir?

ya bırakın bu uA eleştirilerini adamlar gece gündüz kareografi yapıyor paylaşmasını biliyorsunuz burda imparator bile özellikle teşekkür etmiş ne kavgası bu hala adamın teki çıkmış uA yaptı diyo bende çok eleştiriyorum bazı taraflarını Alparslan abinin vefatından sonra ama o kadar da değil çeki düzen verin yorumlarınıza biraz bu siteyi sevenlerin destekleyenler'in çoğu uA atkısıyla maça gidiyor ben dahil göz ardı etmeyelim bunu Alparslan abi kurdu uni'nin ve uA'nın sonuna kadar arkasındayım

Bu arada meşaleyi atanlar ultraslan tarafı. Biz içeri su-ayran bile sokamazken adamlar aranmadan girdiler içeri.

Bir baktım ellerinde pet şişe falan. Her zaman taraftar grupları ayrıcalıklı oluyor :coffee:

ya aga ama ben bir Gsli olarak, bir engin hayrani olarak izledigimde olayi tekrar, oha dedim, acidim cuneyte

bir baska hakeme yapsa neysede, su anda dunyanin en iyi 3 hakemlerden biri olan cuneyti 4-5 metre götürdü adam yahu, acidim harbiden herife.

bunu emre yapsa fenerli, ne düsünürdüm diye kafa yordum...

bence ne olursa olsun, cok agir idi hareketi

Yurtdışındaki maçlarda gerçekten dünyanın en iyi hakemleri arasında olabilir ama türkiyeye gelince özellikle fener maçlarına kendini kaybediyor.Enginin yaptığı doğru değil ama Cüneyt çok taraflı maç yönetti bugün.Umarım bir d aha maçlarımıza Cüneyti vermezler Fıratı versinler oda hata yapsın ama gözümüze bakarak bariz tiyatro oynar gibi yapmasın.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ya bırakın bu uA eleştirilerini adamlar gece gündüz kareografi yapıyor paylaşmasını biliyorsunuz burda imparator bile özellikle teşekkür etmiş ne kavgası bu hala adamın teki çıkmış uA yaptı diyo bende çok eleştiriyorum bazı taraflarını Alparslan abinin vefatından sonra ama o kadar da değil çeki düzen verin yorumlarınıza biraz bu siteyi sevenlerin destekleyenler'in çoğu uA atkısıyla maça gidiyor ben dahil göz ardı etmeyelim bunu Alparslan abi kurdu uni'nin ve uA'nın sonuna kadar arkasındayım

ultraslani gecen seneden beri övüyorum, helal olsun falan diyorum

ama bugun yaptiklari aptallik, kendi takimina zarar verdiler bu cok acik ve net.

yahu bi dur, 5 dk icinde ikinci golü atariz, fener dagilmis

sen onlari atip, fenere toprlanma vakti veriyorsun, kendine gelme vakti veriyorsun, gaza gelmis kendi takimini frenliyorsun, var mi böyle birsey?

1 kere yaptin, tamam dur iste ama nerde

mac su an ahber kanalında banttan ızlıyorum deymeyın keyfımeeeeeeeeeeeeeeeeeee

medya engıne saldırcak sımdı kupayı kaybetmenın acısıyla engıne saglam saldırı olacak .....

koyduk mu sıkecıler

amrabat umut selcuk emre semıh eboue falan muthıstı danyde bıraz sabır lazım beklmek lazım engın cok ıyıdı ama batırdı kırmızıyla..

yalnız bugun burak yılmaz olsa mazaallah 8 olurdu bu mac hatrıck yapar bırakırdı kral

gercek cımbomlu umuta selam

-----------------Panter--------------------

-30cm-----Husky--KaraRüzgar--Sogukkanli

------------Maestro---Pitbull--------------

KurtAdam------------------------Fırtına---

------------Viking--------------------------

-------------------Ironman----------------

:ayatollah: :tiphat:

hahahaha kurtadama cok guldum ya :D:D

Katılıyorum tabi bazı abilerim kardeşlerim bilmiyorlar benim arkadaşım fener maçında kareografi hazırlamak için sahada 2 gün kaldı çocuk o soğukta orada uğraştılar ben oturduğum yerden onu eleştiremem inşallah uA üni itülü aslanların arasına bende giricem bu sene bende Galatasarayım için katkıda bulunmaya çalışıcam ben oradan bir kaç kişiyle tanıştığım için böyle konuşuyorum oradaki insanlar gerçekten iyi niyetli ve birbirine yardım eden Galatasaray için daha fazla ne yapabilir diye uğraşan insanlar çoğu benim gibi öğrenci normal insanlar yani.

Volkan'ın omzu çıkmamış mıydı ? 3 ay çok değil mi omuz çıkmasına ?

Bize ceza vermeleri sizce mantıklı birşey mi ? O stadın güvenliği bizim elimizdemiydi taraftarı bizim elemanlar mı aradı ? Yani nasıl sahaya meşale atılmasında Galatasarayın hatası olabilir?

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır. Stada meşale sokmalarına tabiki izin verilmemesi gerekiyor ama gizlice sokup atmak ne oluyor ?

Meşaleler uA'dan gelmiş arkadaşlar Erzurumluların alakası yok.. Ki zaten maça gelen Erzurumlu da azdır.. Maç gecesi kuyruğunda Ankaradan bu tarafta her ilden vardı 50-100 kişi..

ya bu maçı federasyon düzenliyor içeri sokulan her maddeden federasyon sorumlu ne cezası lan kuş musunuz neyseniz yok olun gidin aptal aptal yorum yapmayın

Yurtdışındaki maçlarda gerçekten dünyanın en iyi hakemleri arasında olabilir ama türkiyeye gelince özellikle fener maçlarına kendini kaybediyor.Enginin yaptığı doğru değil ama Cüneyt çok taraflı maç yönetti bugün.Umarım bir d aha maçlarımıza Cüneyti vermezler Fıratı versinler oda hata yapsın ama gözümüze bakarak bariz tiyatro oynar gibi yapmasın.

bu maca verildigini anlayinca dedim, simdi g... kalkmis cuneyt sov yapar ha, cok havali olur ha bu macta dedim, öylede oldu.

ama bizimkilerde uyarmaliydi topcularimizi, belliydi cuneytin bu destek, bu havayi alan cuneytin cok havali olacagini ve kendine cok güvenecegini.

Engin'in neyini savunuyorsunuz anlamıyorum,maçın başından beri kaşınıyordu.Hocanın Engin'i çıkarıp Amrabat'ı almasnı bekliyordum ama atıldı maalesef.

Geri
Üst Alt