TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Ya abicim tamam stada sokmak yasak sokulduysa onların suçu ama biz o meşaleleri stada sokmaya çalışmaktan vazgeçmeliyiz. Ayrıca başka taraftar falan değil meşalelerin tümü UA dan geldi hepimiz gördük

Ya diyorum ki nasıl görüyorsunuz uA farklı birşey mi bu adamların tipleri bizlerden farklı mı veya farklı mı giyiniyorlar nasıl ayırt edebiliyorsunuz bunu çözemedim ayrıca stada meşale sokulmamalı haklısınız ama ua dan geldi demek abartı değil mi ?

dayı telekomda şike senesinde olay çıkarmayan taraftar ki o kadar da istedi ama klubünü düşünüp durdu şimdi mi yapacak bunlar hep uA düşmanlarının lafları orda adam 4 yılda bir maç izliyo 20 senede bi Galatasaray görüyor atar tabi meşale bunu anlamak zor mu o kadar cefa çeken adamlara bu haksız yorumları kabul etmem bende onlarlaydım çoğu zaman

takimin azarar veriyorsa atmicak abi, bu kadar basit

cuneyt cakir bugun cok ezildi, biraz daha rahat olmus olsa, giderdi valla soyunma odasina

ayrica dedigim gibim, resmen takimina zarar verdin, frenledi, fenere calistin.

Ultraslan kareografi yapsın sadece. Eğer sahaya meşale atıyorlarsa ne anlamı kalıyor takıma zarar veriyorsun.

yalnız beyler bu sene kale direkleri bizden yana olacaklar anlasılan son 3 hazırlık macında ve bugun fener macında direkler sag olsun iyi top kurtardılar

dayı telekomda şike senesinde olay çıkarmayan taraftar ki o kadar da istedi ama klubünü düşünüp durdu şimdi mi yapacak bunlar hep uA düşmanlarının lafları orda adam 4 yılda bir maç izliyo 20 senede bi Galatasaray görüyor atar tabi meşale bunu anlamak zor mu o kadar cefa çeken adamlara bu haksız yorumları kabul etmem bende onlarlaydım çoğu zaman

atar tabii meşale ne demek ya 4 yılda bir maç izleyen adam sesi kısılana kadara bağırır.Meşale atmak nasıl bir tatmin oluşturuyor ya da yılların birikmesiyle nasıl bir mantıklı açıklması oluyor anlayamıyorum.

yazık günah ulan ben amerikadan şu koyduğumun yerinden 7 de işe başlıyorum maçı izlemek için canımı dişime takıyorum tek sevdam için kombine alamadım diye hala uyuyamıyorum yazıklar olsun uA hep doğru mu hayır ama sizin 10 katınız daha doğru adamlar biraz emeğe sevgiye fedakarlığa saygı gösterin

yalnız maçtan sonra melo kutlamalarda 7 numaralı aydın forması giyiyordu :asd:

1344809104447.jpg

baroni : yoboyu gördünüzmu la?

arkadaşlar şu stadın kontrolü bizdemiydi diyen arkadaşlara bi soru soracağım.gerçekten bilmediğim için soruyorum.deplasmanlarda stadın bize ayrılan bölümünden biz mi sorumluyuz.yani deplasman da meşale atılsa,ne de olsa stadtan biz sorumlu değiliz diye ceza almıcaz mı ?

yalnız her maç 6-0 ın öcünü alacaz diye başlıyoruz ama forvetlerimiz sağolsun....

Kişisel olarak yazmıyorum lütfen kimse üstüne alınmasın ama uA kareografi yapınca twitterda falan herkes kareografinin kralını yaparıZZ nasıl kareografi yaptıKK yazıyor sonra meşale atınca kahrolsun ultraslan böyle taraftarlık mı olur bizim bu zihniyetten kurtulmamız lazım keşke bizde gitsek o maçlara engel olmaya çalışsak atılmasa meşaleler ama iyi şeyler için kendimize pay çıkarıyoruz kötü bir şey olunca adamalara sallıyoruz.

atar tabii meşale ne demek ya 4 yılda bir maç izleyen adam sesi kısılana kadara bağırır.Meşale atmak nasıl bir tatmin oluşturuyor ya da yılların birikmesiyle nasıl bir mantıklı açıklması oluyor anlayamıyorum.

sosyoloijk bi olay bu git sor profesyonellere

Ya diyorum ki nasıl görüyorsunuz uA farklı birşey mi bu adamların tipleri bizlerden farklı mı veya farklı mı giyiniyorlar nasıl ayırt edebiliyorsunuz bunu çözemedim ayrıca stada meşale sokulmamalı haklısınız ama ua dan geldi demek abartı değil mi ?

Abi şimdi tartışmaya açıklık getiriyorum

1- Sen diyorsun ki ; Suç bizim değil o meşaleleri stada sokturanların. Yani görevlilerin.Bir bakıma haklısın ama bütün suçu görevlilere yüklemem

2-Ben diyorum ki; İki taraftada suç var ama yasak olduğunu bile bile biz neden okadar çok meşaleyi stada sokmaya çalışıyoruz ve atıyoruz.

Benim demek istediğim kafa yapısının değişmesi artık . Yasak olduğunu bile bile onları içeri sokmaya çalışmamalıyız.

Birde atanların hepsinin fenerli olduğuna inanmıyorum. En az 20 tane meşale atıldı.

O degilde, final dedigin zaman affetmiyoruz ya :)

Meşale atanların çoğu Galatasaray'lı değildi bence. :yenieek:

yalnız her maç 6-0 ın öcünü alacaz diye başlıyoruz ama forvetlerimiz sağolsun....

yemin ediyorum kahroldum ya, ilk yari farka gidecek mac, hatta bekir falan gelmis, sana at diyor kale bos diyor ama nafile

mert gelmis al sana gol demis atmissin golü, skoru bulmussus, en azindan simdi rahatca götür maci farka ama nafile.

büyük takimlara karsi, buyuk maclarda bu golleri atmazsan, kalende gol gördügün anda kafa olarak yerle bir oluyorsun bir kere.

clde böyle bir mac olursa, fark yeriz ben söyleyeyim

adamlar 2 kere gelirler, atarlar, sonra sen 10 kisi saldirisin, bi 2 tane daha atarlar, mac biter.

arkadaşlar şu stadın kontrolü bizdemiydi diyen arkadaşlara bi soru soracağım.gerçekten bilmediğim için soruyorum.deplasmanlarda stadın bize ayrılan bölümünden biz mi sorumluyuz.yani deplasman da meşale atılsa,ne de olsa stadtan biz sorumlu değiliz diye ceza almıcaz mı ?

Ben öyle düşünenlerden biri olarak düşüncemi belirtiyim benim düşünceme göre stadın deplasman bölümünün güvenliği bizden sorulmadığı için ceza almamalıyız aksini düşününce düşünün şükrü saracoğlunda bir maç azize 50 elemana meşale kesici alet vs. veriyor deplasman tribününe sokuyor orayı biz kontrol etmiyoruz tabi maç içinde o azizin para verdiği adamlar sahaya herşeyi atıyorlar olay çıkarıyorlar orada kavgalar yaralanmalar vs. sonra Galatasaray 5 maç ceza sizce bu mantıklı birşey mi kontrolü bizde olmayan birşeyden dolayı biz nasıl ceza alabilir benim mantığıma yatmıyor açıkçası haksızsam lütfen fikrinizi belirtin bende öğrenmiş olurum.

yok renktaş biz onların elinden kupaları alarak zaten öcümüzü bol bol aldık( bknz. 5-1 TR kupası, 0-0 Lig şampiyonluğu, 3-2 Süper Kupa)

Geri
Üst Alt