TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Umut ve Elmander'in pozisyonları düşündükçe delii oluyorum.

Aydın ? Bire bir aynı pozisyonu yakaladı yine kaçırdı.

Aydın karşı karşıya pozisyonlarda çok kötü kendini mutlaka geliştirmesi lazım Fatih hoca durumu anlatmalı ona dan dun kalecinin üzerine nişanlıyor topu arkadaş anlamıyorum ya

Hepsi benim uğurlu koltuğum sayesinde.Daha tek maç kaybetmedik orda izlediğimde.2 kupa kaldırdık ! :)

Abi şimdi tartışmaya açıklık getiriyorum

1- Sen diyorsun ki ; Suç bizim değil o meşaleleri stada sokturanların. Yani görevlilerin.Bir bakıma haklısın ama bütün suçu görevlilere yüklemem

2-Ben diyorum ki; İki taraftada suç var ama yasak olduğunu bile bile biz neden okadar çok meşaleyi stada sokmaya çalışıyoruz ve atıyoruz.

Benim demek istediğim kafa yapısının değişmesi artık . Yasak olduğunu bile bile onları içeri sokmaya çalışmamalıyız.

Birde atanların hepsinin fenerli olduğuna inanmıyorum. En az 20 tane meşale atıldı.

Yok sen haklısın ama benim demek istediğim meşaleleri uA attı demek abartı meşaleleri sıradan Galatasaray taraftarı attı uA dediğimiz şey normal Galatasaray taraftarı orada olan insanlar senin benim gibi öğrenciler yani orada uA yöneticileri falan olmaz.Katılıyorum kafa yapısı değişmeli ama türk futbolunda taraftardan önce başkalarının kafası değişmeli.

Aydın karşı karşıya pozisyonlarda çok kötü kendini mutlaka geliştirmesi lazım Fatih hoca durumu anlatmalı ona dan dun kalecinin üzerine nişanlıyor topu arkadaş anlamıyorum ya

Elmander de aynı öyle.Fatih hoca fena çıldırdı Aydın'ın pozisyonu sonrası.Ben artık kızamıyorum bile maç izlerken.

valla şuanda bulutların üstündeyin fenev in 2 golü be engin in kırmızı kartından sonra çok 'UMUT'suzluğa kapıldım ama telefonuma kardeşimden gelen mesajda 'penalti abi penaltı' yazısını okuyunca beynim durdu kalbimi hissetmedim goooooolll be gooooooooooooooooolll yazısını okuyana kadar sadece son uzatma dakikalarını izleyebildim güvenlik olarak gece vardiyasında çalışıyorum o yüzden umut un golünden sonra maçı son dakika ya kadar takip edemedim güvenlik kulube me Galatasaray bayrağını astım gelen giden öpüp geçiyor yarın paylaşırım inşallah fotoyu sizlerle Allahım çok şükür bize bir kez daha bu mutluluğu yaşattığın için ne adaletlisin yarabbi ne büyüksün yarabbi sonsuz şükürler sana:heart:

Sizin ki nasıl düşünce anlamıyorsunuz sanırım dediğimi stadı biz mi kontrol ediyorduk ta engelliyecektik meşale atılmasını adamın biri Galatasaray forması giyip meşalede sokabilir bu bizim mi sorunumuz şimdi ? Stadın güvenliğine biz karışmıyorken güvenlik hatasından dolayı stada sokulan meşalelerden nasıl biz ceza yiyebilirz böyle bir mantık olabilir mi ?

Bi rica edicem saçmalama kardeş. O meşaleleri belliki Ultraslan soktu ve savunalacak tarafı yok.

Ayrıca ceza yemezsek unutacak mıyız, boşverecek miyiz? Kapılarda güvenlik olmasa stada meşale top ve tüfek getirilmesine ses çıkarmayacak mıyız? Bu mu Galatasaray kültürü? Neyi savunduğına dikkat et çünkü yanlış bir şeyi gözünü kulaklarını dünyaya tıkayarak savunmak fanatikliktir ve fanatiklik asla fayda sağlamaz. Adamlar her fırsatta takıma zarar veriyorlar. Bu oluşumu yöneten kimlerse biran önce ya yerlerini devretmeleri yada disipline olmaları gerekiyor.

Her şeyden önce kimse bu camiada merhum başkanımızı stad açılışında ezen, Galatasaray'a hakaret edenleri üzerine oturdukları organın korkusuyla alkışlayanları ve Galatasaray taraftarlarını ıslıklayanları kabul etmez.

Ultraslan'ın çok ciddi bir özeleştiri ve kendine gelme süreci yaşaması lazım.

Aydın Mehmet Batdal dan ders almalı

Hoca sana şans veriyor.

Batdala ikinci bir şans vermedi

Yok sen haklısın ama benim demek istediğim meşaleleri uA attı demek abartı meşaleleri sıradan Galatasaray taraftarı attı uA dediğimiz şey normal Galatasaray taraftarı orada olan insanlar senin benim gibi öğrenciler yani orada uA yöneticileri falan olmaz.Katılıyorum kafa yapısı değişmeli ama türk futbolunda taraftardan önce başkalarının kafası değişmeli.

Benim üzüldüğüm nokta ilk maçı taraftarsız izleme korkumdur. 40 bin kişinin parasının boşa gitmesidir.

Ben öyle düşünenlerden biri olarak düşüncemi belirtiyim benim düşünceme göre stadın deplasman bölümünün güvenliği bizden sorulmadığı için ceza almamalıyız aksini düşününce düşünün şükrü saracoğlunda bir maç azize 50 elemana meşale kesici alet vs. veriyor deplasman tribününe sokuyor orayı biz kontrol etmiyoruz tabi maç içinde o azizin para verdiği adamlar sahaya herşeyi atıyorlar olay çıkarıyorlar orada kavgalar yaralanmalar vs. sonra Galatasaray 5 maç ceza sizce bu mantıklı birşey mi kontrolü bizde olmayan birşeyden dolayı biz nasıl ceza alabilir benim mantığıma yatmıyor açıkçası haksızsam lütfen fikrinizi belirtin bende öğrenmiş olurum.

ben yanlış hatırlamıyorsam deplasman maçlarından dolayı takımlar ceza alıyo,özellikle de para cezası.ama saha kapatma hatırlayamadım.

Bugün o meşaleleri atanlar polisi,güvenlikçileri suistimal etmiştir

O meşaleler yemek torbalarının içinde girmiştir

Millet orucunu stadda açtı.Meşalelerin çoğuda bu sayede içeri girdi

Ultraaslanda bu işin içinde.Orda pankart açanlar ultra aslansa meşaleyide attıran ultra aslandır

Fes fes fesss

2012-2013 sezonu şampiyonu ilan etsinler bizi hiç uzatmadan direk kupayı versinler

Galatasaray Tutkudur@GS_Tutkudur Umut Bulut: Galatasaray'a kupalar kazanmaya geldim.KUYT: Galatasaray'a gol atacağım...İkisi de sözünü tuttu....NOKTA

birinin hedefi türkiyenin en büyük takımına gol atmak, diğerinin hedefi türkiyenin en büyük takımında kupalar kazanmak :D

Adamlar balli. Yapacak bir sey yok. Hazir degiliz, Meloyu aradik. Buna ragmen, tatmin edici bir futbol oynadik. 2 takim arasinda seviye farki vardi. Önde baski, Umut, Emre ve Elmanderin presini begendim.

Dany bazen kücük hatalar yapsada, Semih üzerine koymus. Basit hatalar yapan Semih gitmis, yerine sağlam bir stoper gelmis. Umarim böyle devap edip, seviyesini artirir. Su anki haliyle bile 1 numarali yerli stoper.

Geri
Üst Alt