fatih gelgör
Sarı Üye
- 14 Mayıs 2012
- 245
- 0
- 836
Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY
Şu biz stada gitmezsek arabeskinden vazgeçmek gerekiyor. Galatasaray Stadı 50.000 kişiyse 50.000'i de doluyor 80.000 olsa o da dolar. Bunu Ultraslan mı dolduruyor sanıyosun? Ultraslan napıyor bu stadı doldurmak için sana söyliyim, rantçılık yapıyor, taraftarın Galatasaray Taraftarı'nın, parasını gaspediyor. Al oku. https://twitter.com/ukarakullukcu/status/232138716221693954 , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük (buna dikkat!!) , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük
Öncelikle ben ne yazıcağımı size sormıyacağım saçma buluyorsanız okumazsınız meşaleleri belli ki ua soktu demek biraz iddaalı oluyor.Ben yapılan doğrudur dediğimi hatırlamıyorum dediğim kapıdaki güvenlik yeterli aramayı yapmazsa içeri tankta sokarlar tüfekte haksız olduğumu düşünmüyorum ua yı da savunduğum söylenemez sadece suçun onlara atılmaması gerektiğini söylüyorum ayrıca ben ne demişim lütfen okuyun sonra bana saçmalama deyin ben dedim ki stadlara biz gidelim biz destekliyelim o zaman uA diye birşey olmaz ama biz maça gitmezsek takımı desteklemezsek adamlara sallama hakkını nasıl kendimizde bulucaz ayrıca siz uA daki insanların normal taraftardan farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz ?Belki yönetimi hoşunuza gitmez haklıda olabilirsiniz ama ne olursa uA dan bilmek biraz abartı bence.
Şu biz stada gitmezsek arabeskinden vazgeçmek gerekiyor. Galatasaray Stadı 50.000 kişiyse 50.000'i de doluyor 80.000 olsa o da dolar. Bunu Ultraslan mı dolduruyor sanıyosun? Ultraslan napıyor bu stadı doldurmak için sana söyliyim, rantçılık yapıyor, taraftarın Galatasaray Taraftarı'nın, parasını gaspediyor. Al oku. https://twitter.com/ukarakullukcu/status/232138716221693954 , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük (buna dikkat!!) , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük