TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Öncelikle ben ne yazıcağımı size sormıyacağım saçma buluyorsanız okumazsınız meşaleleri belli ki ua soktu demek biraz iddaalı oluyor.Ben yapılan doğrudur dediğimi hatırlamıyorum dediğim kapıdaki güvenlik yeterli aramayı yapmazsa içeri tankta sokarlar tüfekte haksız olduğumu düşünmüyorum ua yı da savunduğum söylenemez sadece suçun onlara atılmaması gerektiğini söylüyorum ayrıca ben ne demişim lütfen okuyun sonra bana saçmalama deyin ben dedim ki stadlara biz gidelim biz destekliyelim o zaman uA diye birşey olmaz ama biz maça gitmezsek takımı desteklemezsek adamlara sallama hakkını nasıl kendimizde bulucaz ayrıca siz uA daki insanların normal taraftardan farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz ?Belki yönetimi hoşunuza gitmez haklıda olabilirsiniz ama ne olursa uA dan bilmek biraz abartı bence.

Şu biz stada gitmezsek arabeskinden vazgeçmek gerekiyor. Galatasaray Stadı 50.000 kişiyse 50.000'i de doluyor 80.000 olsa o da dolar. Bunu Ultraslan mı dolduruyor sanıyosun? Ultraslan napıyor bu stadı doldurmak için sana söyliyim, rantçılık yapıyor, taraftarın Galatasaray Taraftarı'nın, parasını gaspediyor. Al oku. https://twitter.com/ukarakullukcu/status/232138716221693954 , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük (buna dikkat!!) , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük

FENERBAHCENIN 2.KALECİSİ MERT GÜNOK''UN ANNESİ VEFAT ETMIŞTIR MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET MERT GÜNOK VE AİLESİNE FENERBAHCE CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ ..

ACININ RENGİ OLMAZ ..!!!

Annesi ölmüş zavallının üzüldüm lan cocuk icin kötü bir gece :sad007:

maçtan çıkıp böyle bi haber alması dahada genç bir insan çok yazık yerinde olmayı hiç istemem Allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı dilerim:sad007:

FENERBAHCENIN 2.KALECİSİ MERT GÜNOK''UN ANNESİ VEFAT ETMIŞTIR MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET MERT GÜNOK VE AİLESİNE FENERBAHCE CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ ..

ACININ RENGİ OLMAZ ..!!!

Usta annesi vefat etmişte yalnız bu gece değil daha önce vefat etmiş yani 1 yıl önce flan.

https://spor.milliyet.com.tr/mert-gunok-un-aci-kaybi/spor/spordetay/23.02.2011/1356009/default.htm

o haber eski galiba

ACININ RENGİ OLMAZ ..!!!

1 yıl oldu sanırım. Mekanı cennet olsun.

Dany hakkında tüm hocalar ve yorumcular aynı şeyi söylüyorlardı, riskli işler yapabiliyor diye. Ne olduğunu tam anlayamamıştım, bu maçta sanırım ne kastettiklerini anladım.

Bir defans oyuncusu topa müdahale şansını bulduğu anda ya rakibinin dönemeyeceği ters tarafına alır topu, ya da bunu yapamayacak bir pozisyondaysa derhal topa vurarak uzaklaştırır.

Dany, müdahaleyi iyi yapıyor, topa müdahale şansını yakalıyor, ama topu her zaman tam olarak kontrolüne almaya çalışıyor. Bunu yaparken bazen topa müdahale etmiş olsa dahi topu ters tarafa derhal uzaklaştıracağına kontrolüne almaya çalışırken rakibinin geri alabileceği veya pozisyonunu devam ettirebileceği tarafa oynuyor.

Topu her zaman kontrolüne alamayacağını, buna gerek olmadığını, bazen tek hamleyle uzaklaştırması gerektiğini öğrendiği an süper bir stoper olacak.

ACININ RENGİ OLMAZ ..!!!

Kaynak nedir bilmiyorum ama doğru değildir umarım. Doğruysa Allah rahmet eylesin ve tüm yakınlarına sabır versin. Ayrıca, umarım bu vefat haberi gerçekse sahada olanlardan kaynaklanmamıştır, yani oğlunun gol yemesine üzüldüğü için falan olmamıştır. Belki düşününce gidenin neden gittiği yakınları için pek farketmez ama bizim için sevinç kaynağı olan sportif bir olayın böyle kötü sonuçlar doğurması benim de ister istemez vicdanımı daha fazla sızlatır.

Bu takıma transfer gerekmez artık illa yapılcaksada sol beke çok kaliteli bi oyuncu alınsın

Bende kendi yorumlarımı yapıcam

Muslera : Gereken şekilde oynadı elinden bişi gelmezdi golde

Eboue : Fena değildi . Pazara yolladı :)

Semih : Her zaman ki gibi iyiydi .

Dany : Atik iyi ama zaman zaman hata yapıyor .

Hakan : Bu maç özelikle onu beğendim .

Hamit : Alışacak ancak kendi bölgesine geçmeli

Selcuk : Ne denilirki

Emre : Hırslı istekli beğendim acıkcası

Engin : İyi cocuk sahada pek yoktu ancak gözümden düstü

Umut : Ne denilirki

Elmander : Form tutmalı

Amrabat : Gelecek vaadediyor :asd:

Aydın : Her zaman ki gibi kacırdı :D

Cüneyt hoca ise

Kuyt Semihle carpıstı ancak arkadan Dany müdahale etti . FAULDU .

Cristianın eline carptı karar YANLIS

Caner ayağını boşa uzattı ancak Umutun bileğine carpınca penaltı Doğru karar

Caner kırmızı görmeliydi itirazlarıyla NOKTA .

onlarin biinci golunden once orta sahada engine yapilan faul vardi calmadi

ACININ RENGİ OLMAZ ..!!!

Allah rahmet eylesin.

kötü bir haber yalnız arkadaşlar mert in annesi 23 şubat 2011'de vefat etti. bu gece değil.

Cilek transferi su anda cok büyük psikolojik darbe olur Fenerliler icin

Dany çok tehlikeli.Gereksiz yere topu çok tutuyor.Bugün top ayağına her gelişinde tehlike oldu.Bir stoper için fazla risk barındırıyor.Isınamadım Dany'e

Şu biz stada gitmezsek arabeskinden vazgeçmek gerekiyor. Galatasaray Stadı 50.000 kişiyse 50.000'i de doluyor 80.000 olsa o da dolar. Bunu Ultraslan mı dolduruyor sanıyosun? Ultraslan napıyor bu stadı doldurmak için sana söyliyim, rantçılık yapıyor, taraftarın Galatasaray Taraftarı'nın, parasını gaspediyor. Al oku. https://twitter.com/ukarakullukcu/status/232138716221693954 , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük (buna dikkat!!) , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük , ultraslan - galatasaray sözlük

Bakın beni anlamadınız ben diyorum ki uA dediğimiz insanlarda normal insanlar üni öğrencileri çoğu toplanıyorlar okullarında ultraslan üni diye bir kuruluş var okullarında ki kollara girip arkadaşlarıyla maça gidiyorlar ayrıca bildiğim kadarıyla öğrencilerden ultraslana kayıt için toplanılan paralar örneğin itülü aslanlar sitesinde toplanan paralar ve yapılan harcamalar bildiriliyor rant sağlıyor olabilirler ama kareografiyle rantın ne alakası var oraya yazmış biri ama ne alaka çözemedim uA dediğimiz şey zaten oradaki öğrenciler zamanında Alparslan dikmen o insanları bir çatı altına toplamış eğer o insanlar bir araya gelmeseydi nasıl kareografi oluşturulabilirdi ne deselerdi soran olursa ahmet ile mehmet mi yaptı dersiniz .

Ayrıca Galatasarayın stadı 50000 kişi ama geçen sene dolmadı ben diyorum ki herkes gitsin maça uA adamları organize ediyor yani şöyle itülü aslanlar için örnek veriyorum bu insanlar itü maslak kampüsünde toplanırlar ali sami yen sokakta orjin köfte den köfte vs. yerler oradan maça giderler veya başka organizasyonlarla yani böyle organizasyonlar sayesinde insanlar maça gidiyor genellikle.

beyler maçı veren bi kanal varmı yahu bu gstvde ne iş yaparsa

1 yıllık haberi ne diye paylaşırsınız ki

Yahu eski haberi şimdi durduk yere koyup neden üzüyorsunuz ben dahil insanları birader?

Dany çok tehlikeli.Gereksiz yere topu çok tutuyor.Bugün top ayağına her gelişinde tehlike oldu.Bir stoper için fazla risk barındırıyor.Isınamadım Dany'e

zamanla ısınırsın.

Geri
Üst Alt