TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Ayı Volkanın durumundan haber var mı?

2-3ay yok haberleri geliyor ama ne kadar dogru bilmiyorum, mac aninda en cok o pozisyonda sevindim, yoksa o ayi mertin yedigi golleri kurtarirdi...Volkan 2-3ay yoksa fener tamamen bitmistir demek olur

Ben bu kareyi bir yerden hatırlıyorum...

2-3ay yok haberleri geliyor ama ne kadar dogru bilmiyorum, mac aninda en cok o pozisyonda sevindim, yoksa o ayi mertin yedigi golleri kurtarirdi...Volkan 2-3ay yoksa fener tamamen bitmistir demek olur

kurtarırdı büyük ihtimal ama, golü volkan yiyince daha bi zevkli olmuyo mu

Bir Galatasaray'lı olarak finale çıkıp da kupayı alamamak aslan cimbomun ilkelerine ters.Bu yüzden canla başla bir finali daha kazanmayı başardık

Ş A M P İ Y O N G A L A T A S A R A Y.......

Xelçuk un penaltı golünden hemen sonra bikaç Fener taraftarının ellerinde pense ve tornavidalarla TEDAŞ santralina dogru koştuğu gözlenmiş....:D:D:D

Alıntıdır..

o değilde bu ebue deki teknik,Türkiyedeki çoğu ortasaha da yok.

İzleme imkanı olanlarda bence pek bişe izleyemedi. ATV midir nedir sürekli reklama girdiği için

Vay şerefsizler.Maç boyunca spiker ve yorumculara uyuz oldum zaten.

bence elmander umut oynamalı müthiş bi hücum pres gücümüz var bu şekilde...sezonun tümüne yayılacak performans önemli umut ve burak arasında

Zaten Elmander ve Umut un diğer bi özelliği de yanlarında her türlü adamın oynaması.Çünkü forvetin yükünü çeken adamlar bunlar.Yalnız Hakanı da çok beğendim,nazar değmesin.

onu halleder fatih hoca.

Bu halledebilecek bi özellik değil çünkü ayağında fazla top tutmaz en fazla.Ama Dany biraz tecrübeli olursa çok iyi stoper olur.

.

.

umut un arkadaşlarına HOŞBULDUK hediyesi...

Necati bayağı mutlu:)

Bence Hamit şu görüntüsünde ne göbekte nede kanatta tam verimli değil ama ona inancım sonsuz. Adam 1 senedir top oynamıyor. Melo gelince onunda performansı artacaktır

Hamitin en verimli olduğu yer bence göbek.

2. golü kurtaramazdı 3. zaten penaltı bence çok bir şey değişmezdi.

Geri
Üst Alt