Fazlı Yakın
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2011
- 1.745
- 468
- 1.493
Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY
Necatiye ne olmuş öyle
Necatiye ne olmuş öyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kasımpaşayada aynı oyunu oynarsak delik deşik ederiz..
O maçda Melo oynarsa süper olur
Ayı Volkanın durumundan haber var mı?
son maşlardaki performanslara göre umutla burak forvet oynar. emre ile amrabat kanatlarda oynar gibime geliyor. hamit ve elmander formsuz gibi geldi bana
hoca oynatmaz bence.amrabat oynar enginin yerine
2-3ay yok haberleri geliyor ama ne kadar dogru bilmiyorum, mac aninda en cok o pozisyonda sevindim, yoksa o ayi mertin yedigi golleri kurtarirdi...Volkan 2-3ay yoksa fener tamamen bitmistir demek olur
hamit göbekte daha iyi sanki
İzleme imkanı olanlarda bence pek bişe izleyemedi. ATV midir nedir sürekli reklama girdiği için
bence elmander umut oynamalı müthiş bi hücum pres gücümüz var bu şekilde...sezonun tümüne yayılacak performans önemli umut ve burak arasında
onu halleder fatih hoca.
Bence Hamit şu görüntüsünde ne göbekte nede kanatta tam verimli değil ama ona inancım sonsuz. Adam 1 senedir top oynamıyor. Melo gelince onunda performansı artacaktır
kurtarırdı büyük ihtimal ama, golü volkan yiyince daha bi zevkli olmuyo mu
2-3ay yok haberleri geliyor ama ne kadar dogru bilmiyorum, mac aninda en cok o pozisyonda sevindim, yoksa o ayi mertin yedigi golleri kurtarirdi...Volkan 2-3ay yoksa fener tamamen bitmistir demek olur