TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Takımın kale hariç her yeri aksıyo.

Şu bilmem ne çocucugu ayı volkanı sevindirdiniz ya lanet olsun.

Hiç birisi bir Muslera kadar olamadı.Yürekle oynamak diye bir şeyden bir haberler.

2 pas üst üste yapamıyor rezil herifler. Çok zor bi sezon bizi bekliyor. Vay arkadaş ya 2 ay heyecanla bekledik 2 saatte tüm heyecanımızı yerle bir ettiler

yarın ya da öbür gün üstünü örtmek için 1 - 2 transfer açıklar bizim egoist....

NOT: Yönetimi eleştirmeyn ya da YÖNETİME sövmeyin. Ortada yönetim yok ki TEK ADAM ve kafa sallayıcıları var....

Valla maçtan öncede yazmıştım tamamen moral ve prestij kupası idi bu kupa onun dışında bir önemi yok.

2 senedir kazandığımız kupayı bu sene alamadık haftasonu oynayacağımız bursa maçı lig ve şampiyonlar ligi bu maçtan daha önemli.

yaa yaaa

sezon başladı ŞL maçları geliyo

bekler rezalet

Oerata saha dökülüyor

forvet desen yoktan hallice

yasin öztekin bu takımın kanat hücumcusu olmuş

burak'a atılan ara paslarından başka hücum etkinliği yok

organizayon ve sistem yok

çok sıkıntılı bir sezon bizi bekliyor

takım zerre kadar hazır değil

O değil ayı volkan ceza almayacak mı o hareketten ötürü duran adamın üstüne atladı resmen her penaltı atışında tahrik etti

6.Hafta Allah muhafaza stadda çok kötü olaylar yaşanırsa, bunun yegane sorumlusu Volkan Demirel olacaktır. Ben bunu bilir, bunu söylerim.

Beyaz TV de Melo kampanyasi baslatiliyor sisko Sinan tarafindan..

Neymis Tupcunun elini niye sikmamis.

hayret Ahmet Cakar Melo u savunuyor..

Bizim taraftarımızda olmaz. Adamlar takımın kötülüğünü bırakmış Melo Tüpçünün elini sıkmadı diye seviniyor. Sıksa ne olacak sıkmasa ne olacak ? Veya Melo bugün akşam düzgün yaptığı ne var ?

Yabancı sınırı bizi bitirdi.Hala aklım almıyor bu rezaletin altına nasıl imza atarlar.Resmen ihanet.

Yazık ya küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi delirdim iyice camı çerçeveyi indirmeye az kalmıştı 120 dk bi halt yapmadınız hadi eyvallahta penaltıyı düzgün atın bu ne laubaliliktir arkadaş prandelli yerinde olsam ıslak odunla hepsini iyi bi sopadan geçiririm adam katil olsa haklı şu durumda ya gerçekten mücadele edipte kaybetsek bu kadar üzülmem bir an aklıma chelsea maçı geldi baktım adamların atak yapacak mecalleri yok dedim babama gidelim gözleri geri kapatsın onca yıl şu eziklere kupa verme gel böle bir maçta ver

Geri
Üst Alt