TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Tamam Takımımız 5 para etmez seviyede takım olarak.

Ama bu ayı volkanın ben taaaahh... Şerefsiz

Bu ne lan 2 mesaj yaziyim diyorum. Tak! Sayfa yenileniyor. Zaten site kağnı gibi. İyi ki bir derbi oldu. Her taraf reklamda bir derbide hayatı kayıyor sitenin.

Yazcaklarımı özet geçiyim. Volkan 5 para etmez şerefsizin tekisin. İnşallah dünyada başına gelebilecek kötü olan ne varsa hepsi başına gelir. Çocuğuna acıyorum resmen.

Bizim takımın en büyük eksiği zekasız futbolcu sayısının fazla olması. Volkan aynı ucuz numarayı beş kere yaptı. Beşinde de yedik. Görüyosun zaten ortada hakem diye bişey yok. Adama bişey diyen de yok. Dön arkanı git, geçsin kaleye o seni beklesin sen niye onu bekliyosun.

Bu arada Yekta'nın penaltısı hayatımda gördüklerimin en kötüsüydü. Böyle penaltı atan adama attıran, atan, herkese helal olsun.

4 eylül'e kadar mahkeme AB statüsündeki oyuncular için karar verebilirmiş Türkiyede ama Türkiye'de dikkat ederseniz :D

yani unutun o işi derim

fenerin Avrupa'da şike cezası bitene kadar yabancı kontenjanını kaldırmayacaklar bu kesin yapacak birşey yok adamlar Anadolu kulüplerinide bağlamş durumdalar istedikleri yerli oyuncuya ulaşabiliyorlar

Muslera'ya ömürlük kontrat imzalanmalı . Tabii ki kendisi de kabul ederse . İlk maç büyük bir koreografi bile yapılabilir . Muslera'nın hakkı ödenmez . Sırf Muslera için bile atılırdı o penaltılar . Ulan Selçuk ulan Melo ulan Yekta ..

evet arkadaslar... bugun selcuk ve burak shovu izlediniz mi? boyle kral boyle xavi nerde var? selcugun ruzgar topu alisi cesur ve akilli oyun dagitmasi, buragin akilli top alisi etrafina dagitmasi... indirmesi vermesi.. siz futboldan anlamiyorsunuz.. hem senelik 3m euroyu hemde 2018'e kadar aldiklari yeni kontrati hakkediyorlar.. yok boyle yerli adamlar beyler besiktasi gordunuz mu arsenal'e karsi 8 yerli adamla cikmislar.. yokmus yerli kaleci tolga, 500bin euroluk oguzhan, kerim frei, tore, ersan gulum, pektemek... neymis bunlarin hikayesi vodafone arenaya girdiklerinde akilli paraya akilli transfer yapip bizi hem feneri gececeklermis... hemde bilic diye bir antronorle.. ne bilsinler garibanlar... en buyuk cimbom oley :sleeping-26:

Bir futbol cahili olarak sabri geri gelsin yüreğiyle sol bek oynasın diyorum. Tellesi savunanlar alsınlar bitaraflarına soksunlar onu. kusura bakmayın şike yaptık musleranın haberi yoktu heralde başka açıklaması olamaz. Bu kadar ruhsuz isteksiz koşmayan üretemeyen bir GALATASARAY olamaz olmamalı

yazık yemın ederım gram futbol yok 120 dk boyunca ıkı pas yapamaz hale bu takım nası geldı sasıyorum

Hocanın kafasında 2012 deki İtalya var. Onu uygulamaya çalışıyor ama teknik bir Cassano. Hızlı ve bitirici bir Balotelli. Ayakları yere saglam basan bir Pirlo. Sigorta niyetine kullanacağın Chiellini yok. Kafasındaki taktiği uygulayacak takım olsa domine edecek. Bizim defanslar pas yaparken top kaybediyor. Burakı forvet sanıyoruz kanatlarda ortada dolanıp duruyor. Yasin diye birini bulduk geldik Anadolu topcusuyum diye bağırıyor.

evet arkadaslar... bugun selcuk ve burak shovu izlediniz mi? boyle kral boyle xavi nerde var? selcugun ruzgar topu alisi cesur ve akilli oyun dagitmasi, buragin akilli top alisi etrafina dagitmasi... indirmesi vermesi.. siz futboldan anlamiyorsunuz.. hem senelik 3m euroyu hemde 2018'e kadar aldiklari yeni kontrati hakkediyorlar.. yok boyle yerli adamlar beyler besiktasi gordunuz mu arsenal'e karsi 8 yerli adamla cikmislar.. yokmus yerli kaleci tolga, 500bin euroluk oguzhan, kerim frei, tore, ersan gulum, pektemek... neymis bunlarin hikayesi vodafone arenaya girdiklerinde akilli paraya akilli transfer yapip bizi hem feneri gececeklermis... hemde bilic diye bir antronorle.. ne bilsinler garibanlar... en buyuk cimbom oley :sleeping-26:

16 yaşındayım.Forumdaki çoğu Galatasaraylı abim benden daha iyi bilirler ama ben 16 senelik Galatasaraylı olarak Galatasaray'ın böyle kötü final maçı oynadığını görmedim.Futbolculardan bu ruhsuzluğun hesabı sorulmalı.

Ya 10 dk'dir surdayim yorum yazacam diye. Yaziyorum, siliyorum, yaziyorum siliyorum, ... cünkü hep küfür.

O yüzden sadece Muslera diyorum ...

16 yaşındayım.Forumdaki çoğu Galatasaraylı abim benden daha iyi bilirler ama ben 16 senelik Galatasaraylı olarak Galatasaray'ın böyle kötü final maçı oynadığını görmedim.Futbolculardan bu ruhsuzluğun hesabı sorulmalı.

Valla bende görmedim . Bizde başarısızlar ödüllendirilir , başarılılar cezalandırılırlar .

GS ortasahasi miymintilar ordusu Yekta Selçuk Gündoğan Çolak hala daha bir Isıran kovalayan adam almıyorlar bunu etüt edememeleri inanılmaz

Geri
Üst Alt