TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

kadronun nesi kötü lan

öne geçtimi amrabat-brumayı sok tecavüze geçerler

YEDEKLER: Sinan Bolat, Hakan Balta, Furkan Özçal, Bruma, Yekta Kurtuluş, Umut Bulut

En iyi kadro bence bu. Yasinide çok küçümsemeyin tabi bi Brumanın çalımları seri hareketleri olmayabilir ama yinede katkı vereceğini düşünüyorum.

Deli gibi heycan bastı.

chede pek gerek yoktu bruma sahada olmalıydı ayrıca burak yılmaz sahada berbat bir maç olucak gol mol atamayız bu düzende..

bol bol şut çekmemiz lazım volkan denyosu bitik durumda geleni gideni içeri buyuruyor

Alex Fergusonun meshur lafını bilirsin hatırlatmayayım.

İşinize geldi mi ferguson gelmedi mi ferguson çok bilmiş.

Yav he he. Daha adamları izlemeden ahkam kesiyorsunuz. Neye bakarak hucum gücümüzü belirleyeceğiz. Yardıran kanar mı al sana yardıran kanat. İstatitik mi istatistik neye göre belirleyeceğiz bu güç olayını. Zar mı atalım

İşinize geldi mi ferguson gelmedi mi ferguson çok bilmiş.

Yav he he. Daha adamları izlemeden ahkam kesiyorsunuz. Neye bakarak hucum gücümüzü belirleyeceğiz. Yardıran kanar mı al sana yardıran kanat. İstatitik mi istatistik neye göre belirleyeceğiz bu güç olayını. Zar mı atalım

Mactan sonra forumda ol

Bu rezil zeminde patates tarlasında oynamasını isteyecek kadar sevmiyormusunuz bruma'yı ?

Skor taraftarları yine iş başında bu maç bu rezil zeminde tamamen fizik maçı olur bırakın kupayı sakatlık olmasın.

Zemine bak lan bide nerede bruma demişler :D

Yok lan maç günleri foruma girilmez, adamı çileden çıkartırsınız.

Mactan sonra forumda ol

Hep burdayım ben hiç merak etme.

Ayrıca biz ne adamlarla ne maçlar oynadık nefes aldırmadık. Burada senin haklı çıkman veya benim haklı çıkmam hiç bir şeyi de değiştirmeyecek.

Amrabatı soksan kıçını dayayacak söveceğiz. Bruma olsa belki korkacak zeminden etkili olmayacak.

O yüzden millet kendini ispatlamış kanat forvet istiyor. Bilmem anlatabildim mi. Küçük maçlar lig maçları için bu kadro yeterli olabilir ama ş.ligi için bağırıyor ben yetersizim diye.

Ha kadro şu maça göre normal abartılacak birşey yok.

Sen 2 senedir adam gibi Türk stoper alamazsan olacağı bu .

Bu arada zemin tek kelimeyle rezalet. Bi maç keyfimiz var onunda içine ettiler

Zemin hepinizin dediği gibi berbat böyle bir maçta hava topları çok önemli, hava toplarında en önemli topcumuz kim ? Evet, chedjou... Düşünmeden yargılamamak lazım, hocanın bunu düşündüğünden %100 eminim

Geri
Üst Alt