TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Zeminden ziyada fenerin karambol ataklarını düşününce Ched mantıklı bana kalırsa.

Ama esas sıkıntı Bruma girse desek 2 oyuncu değişikliği.

A

Adam rehabilitasyon donemini gecirdi artık gunde cift idman yapan profesyonel sporcu. Darbeye baglı olmadıgı surece hicbirsey olmaz.

Onur adamın ilk sakatlığı darbeye bağlımıydı zemin yüzündendi. Ben bu maçta brumayı oynatırlarsa söverim kanat dediğimiz yerler çim değil toprak.

İstediği kadar Fb ile kupa finali olsun, Fener'in bizden aldığı ve alacağı en rahat kupa olabilir. İnşallah yanılırım ama hiç olmadığı kadar karamsarım, muhtemelen Burak yüzündendir.

Harbi doğru be,olcanın sol bek oynayabileceğini unutmuştum.Hamlemiz o demekki

Ters durumda vs , Telles Out Bruma İn

Şu prim kadar rezil bişey yok arkadaş. futbolcunun görevi zaten kazanmak ne diye prim veriliyor?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, prestij açısından son derece önemli olan Süper Kupa finali öncesi futbolcuları motive etmek amacıyla kesenin ağzını iyice açtı.

Aysal, Fenerbahçe'yi yenerek kupayı kazanmaları halinde futbolculara toplam 500 bin dolar prim vereceğini açıkladı. Bu rakam, bir Süper Kupa maçı için rekor niteliği taşıyor.

zemin nedir öyle ya

allah belasını versin böyle ülkenin zihniyetin

adamlar süper kupayı wembleyde mükemmel bir zeminde top oynuyor birde bizdeki zemine bak

ulan ingiltere 3.lig maçlarını izlerim iddaadan dolayı yeminle türk liglerine 10 takar zeminleri.

Şu prim kadar rezil bişey yok arkadaş. futbolcunun görevi zaten kazanmak ne diye prim veriliyor?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, prestij açısından son derece önemli olan Süper Kupa finali öncesi futbolcuları motive etmek amacıyla kesenin ağzını iyice açtı.

Aysal, Fenerbahçe'yi yenerek kupayı kazanmaları halinde futbolculara toplam 500 bin dolar prim vereceğini açıkladı. Bu rakam, bir Süper Kupa maçı için rekor niteliği taşıyor.

bir nevi teşvik işte,doğru karar. bu maçı almalıyız

Onur adamın ilk sakatlığı darbeye bağlımıydı zemin yüzündendi. Ben bu maçta brumayı oynatırlarsa söverim kanat dediğimiz yerler çim değil toprak.

Evet simdi videoyu izledim yeniden darbe var ama zeminin etkiside var. Her neyse Bruma ne kadar yetenekli olursa olsun direk mac sonucuna etki edecek adam degil. Ama bn kafay fena halde Yasin ile Burak'a takmıs durumdayım. Ins. beni yanıltmazlar.

zemin nedir öyle ya

allah belasını versin böyle ülkenin zihniyetin

adamlar süper kupayı wembleyde mükemmel bir zeminde top oynuyor birde bizdeki zemine bak

ulan ingiltere 3.lig maçlarını izlerim iddaadan dolayı yeminle türk liglerine 10 takar zeminleri.

10549157_614648041984313_6667206157931934862_o.jpg

https://vine.co/v/MLjxDd5YduH

5. ligden 4'e yeni çıkmış avatarımdaki takımın sahası

Sonra futbolcular maç seçti oluyor tabi seçerler prim verirsen

2 senedir burakla oynuyoruz bu sene karamsar oldu millet .d tek forvet burak 20 den asagi atmaz sakin olun

Telles-Bruma değişikliği yeterli.2 oyuncu değiştirmeye gerek yok.Olcan sol beke Bruma sağ açığa geçer.

Geri
Üst Alt