TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Akıl alır gibi değil ya transfer sezonu bitecek ve koskoca Galatasaray takımının tek forveti var o da burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 yıl önce 5 yabancıyı nasıl oldu kabul etti yönetim.Resmen Galatasaray'a ihanet ettiler.

#BugünGünlerdenGALATASARAY!

Yarın kupayı alamasak bile umut yitirmeye gerek yok prandelli ile uzun vadede çok başarılı olacaz ve avrupanin ilk 8 takımından biri olacagimiza inanıyorum

Bugün ilk golü yemememiz lazım. Yenilsek bile hep destek tam destek. Giden bir kupa olsun,SEZON VE 4.YILDIZ OLMASINDA.

Yarın kupayı alamasak bile umut yitirmeye gerek yok prandelli ile uzun vadede çok başarılı olacaz ve avrupanin ilk 8 takımından biri olacagimiza inanıyorum

Oynanacak futbola bağlı biraz da takim nasil bir karaktere bürünmüş ve takim üzerindeki etkisi nasildir P.dellinin ilk ciddi maçinda bunlar az çok belli olur.

Semih-Balta oynasın. Chedjou'nun bir fazlası yok Balta'dan. Bruma'yı kesmeye değmez Chedjou.

Prandellinin GS için doğru hoca olduğunu düşünüyorum.

Bu sene şampiyon oluruz yada olmayız.

Şampiyonlar liginde gruplardan bile çıkamayız belki kimi çekeceğimize bağlı.

Ama prandelli nin geldiğinden beri oynatmaya çalıstıgı futbolu ve futbolcuların sık sık söylediği çok sıkı idmanlar yapıyoruz lafını çok sevdim.

Prandelli uyumlu bir hoca. Kaprisi de yok ne yönetime ne oyunculara.

Adama istediği transferlerde yaptırılmadı.

Mancini gibi bir kaç kötü sonuc alınınca saçmalayıp kafasındaki 11 den ve taktikden vazgeçmeye yeni arayıslara girmeye çalısmazsa bu takım bu sene içerde maç kaybetmez. Dışarıda alacağı sonuçlar şamp. yolunu belirler.

Ben prandellide ısrarcı olmamız gerektiğini düşünüyorum. GS la uyumu gerçekten çok iyi.

Maalesef kadronun eksikleri var bu yüzden onu şampiyon olsada olmasada 1 senede harcamamalıyız.

İçimiz rahat etsin Galatasaray'ım. Allah yardımcımız olsun.

tapa tapa tu

22cc13bd57668e1a37a539508297b5a4.jpg

Geri
Üst Alt