TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Emenike.

TEKNİ DİREKTÖR: İsmail Kartal

GALATASARAY: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Olcan, Sneijder, Yasin, Burak.

TEKNİ DİREKTÖR: Cesare Prandelli

Kaynak: LigTV

Tarih Stat Organizasyon Sonuç (FB-GS)

07.12.2011Türk Telekom Arena Süper Lig 1 - 3

17.03.2012 FB Şükrü Saracoğlu Süper Lig 2 - 2

22.04.2012Türk Telekom Arena Süper Lig 2 - 1

12.05.2012FB Şükrü Saracoğlu Süper Lig 0 - 0 Kadıköy'de Şampiyonluk

12.08.2012 Yeni Erzurum Süper Kupa 2 - 3 Süper Kupa

16.12.2012Türk Telekom Arena Süper Lig 1 - 2

12.05.2013 FB Şükrü Saracoğlu Süper Lig 2 - 1

11.08.2013 Kadir Has Süper Kupa 0 - 1 (Uzatmada) Süper Kupa

10.11.2013FB Şükrü Saracoğlu Süper Lig 2 - 0

06.04.2013 Türk Telekom Arena Süper Lig 2 - 1

Ulan benim anlamadığım bu antukafasından kimi konuştursalar bizim için en rahat maçlar zaten Galatasaray maçları , yok işte çok rahat yeniyoruz falan filan diyorlar. Son 10 maçta bizim 5 galibiyetimiz , ellerinden alınan 3 kupamız var, Fb'nin 3 tane gazozuna galibiyeti. Madem öyle biz kimi yeniyoruz online bir ateist arkadaş varsa açıklayabilir mi ?

Yasin den bi süpriz bekliyorum..

A. Teknip Ekip defansı iyi bulmyayıp Chedjou yu koydular ilk 11 (yasin de yabancı k. Dan dplayı girdi )

B. Teknip Ekip Yasin de.iyi birşeyler göruüp ilk11e koydular

ALLAH kahretsin ya ..

Bruma yedek, Amrabat da yedek. Şimdi yabancı almak için 2 değişiklik yapmak zorundayız.

Prandelli bunu nasıl düşünemiyor??

Yasin ne be Amrabat varken. Amrabat'ı geçtim BRUMA varken

çıkar Telles'i koy Hakan'ı.. Sanki Telles'in bir katkısı var takıma

Bruma veya Amrabat'i oyuna almak istesek, yabanci kuralindan dolayi defanstan'da bir yabanci oyuncuyu cikarmak zorunda kalacagiz, taktiksel acidan iyi bir 11 olmamis o yüzden.

Buradaki genel rahatlıgın aksine cok sıkıntılı bir mac olucagını dusunuyorum ben. Kazanırız kaybederiz bilemem ama bence favori şikeciler.

Olcan-Sneijder-Yasin

Burak

Dortlusu hucum acısından cok cok zayıf. Yani Sniper'i cıkarsak bu hucum hattı ligde ilk 6 ya girmez. Sneijder falan var demeyin sneijder messi yada ronaldo degil. Yanında ona ayak uydurabilecek attıgı pasları alabilecek bir adama ihtiyacı var sonucta.

olcan 33 10 9

sneijder 28 12 7

yasin 27 6 8

burak 32 16 8

sow 30 15 7

kuyt 32 10 6

emenike 28 12 9

Geçen seneki istatistikler.

Bizimki zayıfsa onlarınki de zayıf ve sende sneijder gibi bir güç var. Ve orta sahada üçüde birbirine benzeyen topal-emre-meireles oynayacak.

Ne yasini ya. Bruma yada Amrabat i nasil oyuna alacaz cok merak ediyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt