TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

[media]https://www.youtube.com/watch?v=z474JJ44DzY[/media]

Sadece şun söyleyebilirim ki son 2 senedir toplan kadro kalitesinde kendimizi yine kendimizle kıyaslarsak geriye gidiyoruz. Bunu telafi edecek tek faktör Prandelli hocamız.

Oturmuş kadroları var, ne yapıcaklarnı biliyotlar.İlk 11'lerinde Bekir hariç kabul görmeyen adam yok.

Ya kim ne yapacağını biliyor canlı bomba alves mi son 4 hazırlık maıçnda 10 gol yemis volkan mı. 10 dakka koştu mu g.tü atan emreye mi güveniyorlar. Geçen sene 10 maç oynayan meireles mi oturmuş ne yapacağını biliyor.

Yasin,Selcuk ve Burakin performanslari maci belirliyecek.

Bu maç için değil, sez içerisinde Bruma'yı 11 oynatacak formülü geliştirecek akdro planlaması yapamazsak hem çok iyi futbolcu hem de büyük paralar kaybetmiş oluruz.

Olumsuz konuşmak istemiyorum ama bu kadar yatırım yapıyoruz, CL takımıyız falan diyoruz ve bu maça ilk 11'de Yasin adına kim olduğu ne olduğu belli olmayan bir futbolcu oynuyor. Umarım çok iyi oynar ama yine de bu maçta Yasin'i oynatmaya muhtaç kalmak rezalettir bana göre.

Stadda en sevdigim görüntülerden biri Türk Bayragi tutan bayan seyirciler.

Te allahim, Sneijderi cikar anadolu takimi diyor. Gecmis olsun kardesim.

Selçukun perfomansı önemli savunma anlamında.

Bunların orta sahası daha diri gibi duruyor. Hucum oyuncularıda fiziken güçlü

Zor mac olacak

Kaç sayfa yorum okudum herkes gibi benimde içimde sıkıntı var ama tek sıkıntı da forvet hattı eğer burak aklını başına toplayıp düzgün top oynar topa kız gibi vurmazsa bu maçı alırız aksi takdirde fener kadar ballı takım yok defansa çarpar rüzgar eser v.s v.s bir şekilde kaleyi bulur bu top

para para para $ike $ike $ike tezahurati yapiyor bizimkiler.

icimin yaglari eriyor valla bunu duyunca.

Geri
Üst Alt