TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Volkan o sözü söylediyse ırkcılıktan yargılanmalı ama nerede.

Eboue gibisini istemiyoruzama hucuma gidebilecekk bek yok ulan Eboue geri gelsin Telles tam bir fiyasko Eboue hucuma cikartan kisiydi Bizim 2 bekleri topla eboue etmez.EBOUE yi begenmeyenler simdi anlar nasil bek oldugunu.

1 aydır hazırlık maçı yapmayan oyuncular mı maç ritmi yakalayacak. Yönetim son dönemde iyice saçmaladı. Futbol fakiri yöneticiler derhal gönderilmeli.

Bu gecenin özeti şudur; Penaltıları da Muslera kullansaydı bu kupayı alırdık :redface:

Muslera için fazla birşey söylemeye gerek yok. Her zaman ki gibi harikaydı. Adamım benim :) Ama takım için bunu diyemeyeceğim. Ben uzun zamandır bu kadar rezil bir takım seyretmemiştim. Aldıkları paralar haram zıkkım olsun. Hele ki o Burak ve Selçuk denen kankişler defolsun gitsin bu takımdan... :mad-49: Takımı resmen sabote ediyor haysiyetsizler!! Biraz olsun haysiyetleri olsa bu akşam böyle olmazdı. Şu ikisinden kurtulamadığımız sürece bu takımdan adam olmaz...

Volkan denilen ayıya ne desem bilemedim. Çok ağır küfür ederim ama tutuyorum kendimi. Bir de maçtan sonra "belediye sokak köpeklerini temizlesin yoksa ben temizleyeceğim" demiş... Şimdi bu adama küfür etsem ceza mı yiyeceğim ben @Aslan Türkoğlu @Burak Pakdemir

Boş ver abi. O şerefsizi adamdan sayıp ceza almaya değmez.

Simdi gelecek transferin bu taraftar ancak .......... yapmayin lan transfer iki adamla kurtulacak degiliz zaten

Ali Durust yakisir o koltuga is bilmez acemiler degil

Anglosakson goren var mi sahada ben 10 tane saksafon gordum bitek

Şu anki duruma göre Beşiktaş bizi geçer net.Bir 10 numara ve sağ bek aldılar mı şampiyonluğa da oynarlar.

Bu vakitten sonra yapılacak transfer için ayrı

Türk futbolcularimiza bu kadar para verip simartiginiz için ayrı hala Muslera yerine Türk kaleci isteyene ayri bir oha diyorum

Turk oyuncularin hepsi yetersiz bugunun ozeti bu, yabancilarda fazla kasmiyor nasil olsa oynayacak ve oynamayacaklar belli.. Muslera zaten cok ayri bir karakter ve harika bir insan/kaleci, Sneijder henuz hazir degil..

Sabri geri gelir . Ileri almeida alinir olay kapanir net. Yalniz bize tolgay arslan sartmis bbunu gorduk

Eboue bile Veysel den daha iyi dogal olarak, yazik vallah..

Ben yine bir sekilde sezon boyunca potada olacagımızı dusunuyorum sampıyon olmasakta. Sampıyonlar ligindede 6 puan en az alırız.

Tellesi ciddi anlamda irdelememiz gerekiyor.

Yaz döneminde ben bolca irdelemeye çalıştım ama genellikle linç girişimleriyle karşılaştım. Aynı linç girişimlerini Burak ve Selçuk konusunda da gördük defalarca ama Allah'ın adaleti geç de olsa tecelli ediyor. Bu takımdan bir yol olmaz dediğimde beni linç etmeye kalkanlar bu gece acı gerçekle yüzleşti.

telles dripling yapamıyor ne zaman yapsa kaybetti..defansı iyi değil deniyor ama asıl hücumu berbat..bu adam için yabancı kontenjanı gidiyor yazıkk

Bu maçı zaten kaybettik. Önemli olan eksikleri tamamlayabilmek. Kondisyon olarak zayıf kaldık. Kötü oyunun en büyük sebebiydi belki de. Geçen sezon da bu kupayı biz almıştık ama şampiyon onlar oldu. Diyeceğim şu ki hemen panik havasına girmeye gerek yok bence.

Yine mactan onceki goruslerindemisin Tuna

Taktiğimiz çok yanlış gibi geldi bana kanat defansa niye gömdü anlamadım. Bence o yüzden ofansta görünmedik. Ama takım forvette ben yetersizim diye bağırıyor. Burak ve selçuk gün geçtikçe geriye doğru gidiyorlar.

Geri
Üst Alt