TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

İsim isim eleştirilcek bi durum yok hepsi birbirinden berbattı muslera birazda chedjou hariç

Taraftardaki bu mantık! da değişmeli

Melo çokmu iyiydi sneijder çokmu iyiydi ?

telles dripling yapamıyor ne zaman yapsa kaybetti..defansı iyi değil deniyor ama asıl hücumu berbat..bu adam için yabancı kontenjanı gidiyor yazıkk

Telles aşırı savruk ve ilk müdahalelerinde de büyük sıkıntı var. Sezon içerisinde çok fazla penaltı yaptırıp kart görecek gibi bir hali var. Defansif anlamda hiç güven vermiyor.

Telles Kesilmeli Yerine Sol bek alinmali turk olmali Bakin Fenerin beklerine caner-Gokhan resmen bizim kanatlara gecit vermedi ama bizim telles habire yol veriyor hucuma katkisida yok.Bosunasinirlama kapliyor.Tarik Camdal yada Şener alinmali Şeneri alsak daha iyi olur.

tellesten 6.75m euro verdık ıyı oynar bekleyelım dedık de olmayacak galıba..devre arası kazıklarına 6m euro daha ekleyebılırız.

Bir Fenerbahçeli olarak melo ve volkanin olayi haric cok centilmen bir mac oldu, hak eden taraf ilk 90 dakika bizdik, iki uzatma devresinde galatasaray buraz daha etkiliydi. Penaltilarla biz kazandik.

Gayette guzel macti, taraftarlarin sinirli olmasi birazda yonetim sorunlari yuzunden oluyor... Belçika'da galatasaraylisi fenerlisi beraber sorunsuz ayni yerde mac izliyor ama türkiyede bu olaylar cok sacma...

Her neyse bu forumda tepki cekmekten cekiniyorum, insAllah galatasaray biraz duzelirde Avrupada yine destekleriz!:-) herkese hayirli geceler

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta

Taktiğimiz çok yanlış gibi geldi bana kanat defansa niye gömdü anlamadım. Bence o yüzden ofansta görünmedik. Ama takım forvette ben yetersizim diye bağırıyor. Burak ve selçuk gün geçtikçe geriye doğru gidiyorlar.

Aynen bende bunu soylemek istedim mactan once. Dusun kotu Burak bugun neredeyse muslera ve chedjoudan sonra takımın en iyisiydi.

Bizi su asamada 1-2 transfer kurtarmaz bence. Takımda 2-3 oyuncu haric herkes dokuluyor. Yonetiminden antrenorune kadar herkes suclu. Gidip hazırlık maclarını cemisgezeksporlarla oynarsan takımın ne kadar eksık oldugunu goremezsin. İdda ediyorum bu mac kadıkoyde olsaydı tarihi fark yemistik. Yazık geldigimiz hallere bak.

Maçı izleyemedim ama neler olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Çarşambanın gelişi perşembeden belli olur derlermiş. Hiç şaşırmadım. Buna önlem almayanlar utansın. Bazılarının limiti doluyor artık.

Kazanacağımıza dair ümidim yoktu.Ersun kovulunca ümidim artmıştı.Feneri karıştıracaktık ne güzel.Ligi alacağımızı düşünmüyorum bizim takımın 3 kulvarı kaldıracak kapasitesi yok.Ligde 2.bile olmamız zor.Beşiktaş bu sefer cidden iyi.

Bir Fenerbahçeli olarak melo ve volkanin olayi haric cok centilmen bir mac oldu, hak eden taraf ilk 90 dakika bizdik, iki uzatma devresinde galatasaray buraz daha etkiliydi. Penaltilarla biz kazandik.

Gayette guzel macti, taraftarlarin sinirli olmasi birazda yonetim sorunlari yuzunden oluyor... Belçika'da galatasaraylisi fenerlisi beraber sorunsuz ayni yerde mac izliyor ama türkiyede bu olaylar cok sacma...

Her neyse bu forumda tepki cekmekten cekiniyorum, insAllah galatasaray biraz duzelirde Avrupada yine destekleriz!:-) herkese hayirli geceler

Kardesim yonetimin falan alakasi yok. Maci 120 dk gayet rahat izledim. Yenilecegimiz belliydi zaten Muslera direndi.

Penaltilarda rakibinin auta attigi bi topda niye gidip onun ustune ziplarsin. Dunyanin her yerinde kirmizi karttir bu.

Mac bitiyo belediye sokak kopeklerini zehirlesin diyo. Ne demek allah askina bu. Muslera volkana tas atilmasin diye sizin kaleye gidiyo sizin kalecinin yaptigina bak.

Yemim ederim futboldan sogudum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yalnız 4-2-3-1 oynayacağız diye bizi kaldırdılar. bildiğin 4-4-1-1 oynadık hemde defansif 4-4-1-1.

Cesur olamadığımız sürece kaybederiz. Rakip öyle korkutucu bir takım değil ama sen adama imkan verirsen beklerini senin orta sahana kadar çekerse bu şekilde b.ktan oyun normal.

Takımdaki oyunculara kızdığımız kadar hocayada kızmalıyız bende çok pis hayal kırıklığı yarattı.

Her neyse bu forumda tepki cekmekten cekiniyorum, insAllah galatasaray biraz duzelirde Avrupada yine destekleriz!:) herkese hayirli geceler

Forumda FB'li görmek güzel.Rakip bizi objektif olarak eleştirmeli biz de kendimizi düzeltmeliyiz ki sporumuz düzelsin.

@Hakan Delikanli

19 Mart 2014

Fazla söze gerek yok.

Selcuk ve Burak, iki iyi arkadas, daha fazla küfür yemeden ciddi uyari görerek önümüzdeki Kayseri maci kadro disi birakilmalidir.

Bu arada yeni transferler, Umut G ve Ontivero gibi, oynamalidir.

Yanlis anlasilmasin, bugün saha da olan tek bir futbolcuyu savunmuyorum. Hepsi berbat. Ama disardan izleyen ve Selcuk'u tanimayan sabote ediyor der resmen.

Burak'a diyecek söz bulamiyorum, rezil. Futbolcu olarak anilmasi diger futbolculara hakaret degil, bildigin küfür.

Reziller.

Cok sinirliyim.. COK

Artik kendilerine gelme zamani. Topu tasiyacak bir adam yok. 90 dk ne izledik biz? Umut Gündogan, hayatinda CL maci görmemis, oynasaydi eminim 2 pozisyon bulurduk.

Geri
Üst Alt