Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
telles dripling yapamıyor ne zaman yapsa kaybetti..defansı iyi değil deniyor ama asıl hücumu berbat..bu adam için yabancı kontenjanı gidiyor yazıkk
son 25 senede fenere kupa fınalınde kaybetmemıs bı takımdık o da gıttı..
Taktiğimiz çok yanlış gibi geldi bana kanat defansa niye gömdü anlamadım. Bence o yüzden ofansta görünmedik. Ama takım forvette ben yetersizim diye bağırıyor. Burak ve selçuk gün geçtikçe geriye doğru gidiyorlar.
bu kupayı kaybetmek gerekti.bişeyleri görmek için.sene sonu biz şampiyon olucaz.![]()
bu kupayı kaybetmek gerekti.bişeyleri görmek için.sene sonu biz şampiyon olucaz.![]()
Bir Fenerbahçeli olarak melo ve volkanin olayi haric cok centilmen bir mac oldu, hak eden taraf ilk 90 dakika bizdik, iki uzatma devresinde galatasaray buraz daha etkiliydi. Penaltilarla biz kazandik.
Gayette guzel macti, taraftarlarin sinirli olmasi birazda yonetim sorunlari yuzunden oluyor... Belçika'da galatasaraylisi fenerlisi beraber sorunsuz ayni yerde mac izliyor ama türkiyede bu olaylar cok sacma...
Her neyse bu forumda tepki cekmekten cekiniyorum, insAllah galatasaray biraz duzelirde Avrupada yine destekleriz!:-) herkese hayirli geceler
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Sen yonetimin gercekten mesajı aldıgını dusunuyormusun Sergen?
Bir Fenerbahçeli olarak melo ve volkanin olayi haric cok centilmen bir mac oldu, hak eden taraf ilk 90 dakika bizdik, iki uzatma devresinde galatasaray buraz daha etkiliydi. Penaltilarla biz kazandik.
Gayette guzel macti, taraftarlarin sinirli olmasi birazda yonetim sorunlari yuzunden oluyor... Belçika'da galatasaraylisi fenerlisi beraber sorunsuz ayni yerde mac izliyor ama türkiyede bu olaylar cok sacma...
Her neyse bu forumda tepki cekmekten cekiniyorum, insAllah galatasaray biraz duzelirde Avrupada yine destekleriz!herkese hayirli geceler
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
19 Mart 2014
Fazla söze gerek yok.
Selcuk ve Burak, iki iyi arkadas, daha fazla küfür yemeden ciddi uyari görerek önümüzdeki Kayseri maci kadro disi birakilmalidir.
Bu arada yeni transferler, Umut G ve Ontivero gibi, oynamalidir.
Yanlis anlasilmasin, bugün saha da olan tek bir futbolcuyu savunmuyorum. Hepsi berbat. Ama disardan izleyen ve Selcuk'u tanimayan sabote ediyor der resmen.
Burak'a diyecek söz bulamiyorum, rezil. Futbolcu olarak anilmasi diger futbolculara hakaret degil, bildigin küfür.
Reziller.
Cok sinirliyim.. COK
Artik kendilerine gelme zamani. Topu tasiyacak bir adam yok. 90 dk ne izledik biz? Umut Gündogan, hayatinda CL maci görmemis, oynasaydi eminim 2 pozisyon bulurduk.