TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Mus Veysel Semih Hakan Olcan Yekta/Selcuk Melo Emre Sneijder Bruma Amrabat - Şu kadro bir denenseydi iyiydi

Uzun bir süre takımı takip etmek haber okumak falan istemiyorum. Çünkü insanın siniri bozuluyor. Kaç maçtır derbilerde olan üstünlük gitmiş. Oyun olarak 0 resmen takım. Telles'e kullanılan kontejyana mı yanarsın, Selçuk la Burak beyin triplerine mi ? Sneijderin gayretsizliğine mi ? Başkan'ın "sülalem rahat" moduna mı ? En iyisi biraz uzak kalmak. Herkese hayırlı geceler

Mehmet Karli ve Sedat Dogan istifa etmis diyorlar..

Gecen sene Mancini de dogru isler yapmadı ama. Dogru isler yapsaydı kesilmezdi fatura. Zaten giderken cogu kisi burada Manciniyi arayacagız dedi.

O yanlis isler yapti ama asil sorun takimdaydi kimse bunu görmedi.

Olcan'i sol bekte kullanip bugün Tore'yi almis olsaydik üstüne birde forvet transferi ile çoğu sorun çözülürdü aslinda. Biz gittik 2m daha az verip Yasin'i aldik.

bu forum niye kendini yenileyip duruyor 1 sayfa şey yazdım hepsi gitti şaka gibi özet geçicem şimdi mecburen ama kadromuz yanlıştı maçtan önce söyledim son derece yanlış bir kadroyla çıktık hepiniz övdünüz burda ne yasinin ne tellesin bişey yapamayacağı çok belliydi burak yerinede umut oynamalıydı

Bu isin prandelli ile yurumeyecegini taa en bastan soylemistim.

İtalya milli takimina oynattigi lesh futbolu bize adapte etmeye calisiyor.

Oyuncu hamleleri yanlis. Sneijder cikmaz, bruma ilk 11 olmaliydi, burak asla ve katta 120 dk sahada duramaz, yekta penalti kullanmaz kullanamazkullanmamali.

En azından iyi yönünden bakıyorum, lige çok büyük ümitlerle girip saç baş yolmakta vardı. Artık beklentilerimi minimize etmiş durumdayım :) Yine geçen senenin kopyası bir sezon daha bizleri bekliyor. Büyük ihtimalle arenadaki maçların çoğunu alırız, yine deplasmanlarda yokları oynarız. Geçen sene ikincilik için bjkyle çekişiyoduk bu senede üçüncülük için trabzonla çekişiriz . Fatih terim dönemininin iki yılında yükseliş devrindeydik geçen sene duraklama bu senede çöküş dönemine gircez heralde gözüken o Bu takımı bu hale getiren başta yönetim sonra yıldırım demirören ve saz arkadaşlarını güzel bir şekilde anıyorum şuan, kına yakın bir yerlerinize el birliğiyle amacınıza ulaştınız.

takımın en kötüleri selçuk, telles ve yasin'di. bu 3 oyuncudan sonra her ne kadar kendisini sevsem de prandelli gelir. sebebi de yasin denen anadolu topçusuna 60 dakika, telles'e de 105 dakika sabretmesi. ben takımın başında olsam 25. dakikada bu 2'sini çıkartıp bruma-hakan'ı alırdım oyuna. onun haricinde sneijder'i çıkartması da yanlıştı. yanlışın sebebi sneijder'in iyi oynaması değildi, aksine o da kötüydü bugün. ama sneijder gibi bir oyuncu 89 dakika durur, 90. dakikada bir asist yapar, bir şut çeker seni öne geçirir.

gelelim takımın iyilerine. muslera tek kelimeyle mükemmel bir maç çıkardı, ondan sonra da chedjou gelir. böyle devam ederse rahatlıkla götürür stoper pozisyonunu. bir de çoğu kişinin aksine burak bence bu maç elinden geleni yaptı, eleştirelecek kadar kötü bir oyun sergilemedi. zaten hücumda çoğalamadık, topu doğru düzgün ileriye taşıyamadık. durum böyle olunca burak'tan da tek başına şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek haksızlık olur.

son olarak da bu maçın özeti bu caps'tir

924227.jpg

O yanlis isler yapti ama asil sorun takimdaydi kimse bunu görmedi.

Olcan'i sol bekte kullanip bugün Tore'yi almis olsaydik üstüne birde forvet transferi ile çoğu sorun çözülürdü aslinda. Biz gittik 2m daha az verip Yasin'i aldik.

Bence gecen sene Brumaya 12m.euro verecegimize o para cok daha guzel harcanabilirdi. Bruma wonderkid olsun farketmez Bu takımın Brumayı bekleyecek zamanı yok. Bruma bize luks gercekten. Burası Arsenal Manc. United ya da chelsea degil. 12m. euro verdigimiz adamın Sneijder ile birlikte takımın en onemli oyuncusu olması lazım.

Bence gecen sene Brumaya 12m.euro verecegimize o para cok daha guzel harcanabilirdi. Bruma wonderkid olsun farketmez Bu takımın Brumayı bekleyecek zamanı yok. Bruma bize luks gercekten. Burası Arsenal Manc. United ya da chelsea degil. 12m. euro verdigimiz adamın Sneijder ile birlikte takımın en onemli oyuncusu olması lazım.

Aynen öyle

Rezalet diz boyu. FB bizi ezdi sahada resmen. Adamlar 106. dakikada 4 kisiyle sok pres yapip orta sahada Top caldilar.

Maç öncesi bizim ön üçlüyü gördüğüm an anlamıştım zaten yenileceğimizi. 5+3 yüzünden Yasin gibi Amrabat'ın 2 model altı bir herifi aldık süper kupa maçında ilk 11'de başlattık. Şaka gibi bir maçtı.

Ama benim sinirimi daha çok bozan şey maçın oynandığı mekan ve Galatasaraylıyım diye tribüne oturmuş andavallardı.

Muslera

Veysel--Semih--Ched--Hakan

Olcan--Selçuk--Melo--Bruma

Sneijder

Burak

Ligde bu kadroyu görmek istiyorum sahada

Geri
Üst Alt