TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Uzun bir süre takımı takip etmek haber okumak falan istemiyorum. Çünkü insanın siniri bozuluyor. Kaç maçtır derbilerde olan üstünlük gitmiş. Oyun olarak 0 resmen takım. Telles'e kullanılan kontejyana mı yanarsın, Selçuk la Burak beyin triplerine mi ? Sneijderin gayretsizliğine mi ? Başkan'ın "sülalem rahat" moduna mı ? En iyisi biraz uzak kalmak. Herkese hayırlı geceler

KESİNLİKLE KATILIYORUM. SEN MİLYON DOLARLARI CEBE CUKKALIYACAKSIN, GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN YAPACAKSIN. AMA YAYLA GİBİ KALEYE TOPU NİŞANLAYAMAYACAKSIN. MUSLERA ZOR OLANI YAPIP PENALTI KURTARIYOR ARD ARDA, ULAN ARKADAŞINIZA DA MI SAYGINIZ YOK LAN SİZ KALEYİ NİŞANLAYAMIYORSUNUZ. BİRİ FORMUNDA OLDUĞUNDA DÜNYANIN EN İYİ ÖN LİBEROSU, BİRİ TÜRK MİLLİ TAKIMININ BANKO ORTA SAHASI. ULAN VİTAMİNSİZ ETKİSİZ GEREKSİZ YETENEKSİZ HERİFLER, OYNAMAYACAKSANIZ GİDİN ŞU TAKIMDAN BİZİ İKİ PARALIK ŞİKECİLERE MAKARA EDİYORSUNUZ YETER BE İNSAF ULAN

Atv'nin ......... bir kere göstermedi fb tarafını, ayrıca böyle Galatasaray taraftarı da olmaz olsun.

Valla k.bakmayın arkadaşlar bugün izlediğm maçta benim fikrim Sneijder hayalet modunda idi ve dikkat ettim bir sağa bir sola ataklarda toptan kaçıyordu isteği yoktu Burak Selçuk Olcan'ın aklı Çeşme'de zaten maç bitsede gitsek modundalar. İşini ciddiye alanlar Chedjou Melo Muslera Veysel Bruma Semih zaten sırf defans hattı ciddiye aldı ve diğer bölgelerde hiçbir etki yoktu. Bruma girmesi ile bir hareketlilik geldi ama bence Amrabat daha iyi bir tercih olurdu. Ha Fenerbahçe iyimiydi bence onlarında farkı yoktu hatta ekrana göre sol taraf olan saha bizim ilk yarıdaki taraf kesinlikle sorunlu dikkat ettim o tarafa atılan her pas ya dışarı çıkıyor yada geride kalıyor büyük olasılık saha bozuk ekranda net olarak görmüyoruz çoğu oyuncuda riske girmedi bu sebepten.

Hala tartışıyoruz ya ben alamıyorum 2+2=4 bu takımla cıkarsan baskı yersin burak öndeyken baskı yersin stoperleri bir adım öne atmazsan baskı yersin cünki topla oynayan adam zevk alır yorulmaz biz daha çok yorulduk şimdi fneri o kadar gözlerinde büyütcekler ki eyvah eyvah biz kötü olduğumuz için bu kadar diri gözüktüler koy bakalım ön tarafa topu 3 4 saniye tutan adam yemin ederim rahat galip gelirdik

Beyler anlamadığın bir olay var bu Volkan penaltı atışlarında dikkat ederseniz başta bir öne atıyor kendini sonra atlıyor bunun nizami bir penaltı olduğunu sanmıyorum.

Geri
Üst Alt