TFF Tahkim Kurulu'ndan Komisyonla İlgili İtiraza Galatasaray'a Ret Cevabı Geldi!

Karar metni bu şekilde değil.

İtirazımızla komisyonun amacı örtüşmemiş

Ortada fol yok yumurta yokken de olumlu sonuçlanmış gibi lağvedemeyiz demişler

Bu karar sonraki aşamalara emsal olabilir
Karar metninde bu komisyonun işin esasını sonuçlandıracak nitelikte olmadığı gibi bir ibare var. Bu komisyonun kararının hiç bit şey etkilemeyeceği ve zaman kazanmak için olduğunu çıkara bilirmiyiz?

F5cBEblXYAAnMMR

Komisyonun işin esasını sonuçlandıracak nitelikte olmadığından reddedilmiş. Yani benim anladığım bu komisyon tamamen işi zamana yayıp söndürmek için verecekleri bir karar bir bağlayıcılığı, bir etkisi yok bu karar metninden bunu anladım.

Bu yıldız olayını tarihte olduğu gibi ağlayarak şampiyonluk için lobi olarak kullanıyorlar.

Şampiyon olunca 4. Yıldız takarlar sessiz sedasız TFF de reddeder.

Ama biz 24’ü almalıyız ve onlar ağlamaya ve uzaya kadar başvurmaya devam etmeliler.

Komisyonun kurulmasi işin esasini degiştirmeyeceginden itirazimiz rededilmis, yani bizim için olmulu bir durum komisyon kurulsa bile karar degişmeyecek...

Ben bunu anladim...

Bize bu yıl feci şekilde yüksek miktarda para cezası kesiliyor. TFF şampiyonlar ligi geliri, Florya gibi gelirlere ortak olma amacında sanırım.rakipler bizden beter hallere para cezası dahi almıyor.

Pfdk disiplin ve tahkim kurumları fbjk elinde bizi kalın kalın doğruyorlar iyi uykular herkese

Neymiş hiçbir şey anlamadım
5 yıldız kararıysa büyük cıngar çıkar, kimseye mani olamazlar o saatten sonra, herkes kafasına göre yıldız, göktaşı meteor koyar

Bu komisyondan bağlayıcı bir karar çıkamaz deyip komisyon kurulmasına itiraz etmemizi reddetmiş diye yorumladım ben de. GS'ye ret fenere müjde haberleri, usulden bozulan davadan aklandık demek gibi bir şey oluyor sanırım. Mesele tamamen algı.

Mehmet baskan zamana yayıp uyutuyor demistik. :haha:

Geri
Üst Alt