TFF: "UEFA’nın düzenlediği bir müsabakada Galatasaray'a ceza veremeyiz"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
TFF: "Söz konusu maç, UEFA’nın düzenlediği bir müsabaka olup tüm sorumluluk da UEFA’dadır. Bu nedenle, TFF'nin herhangi bir şekilde bu maça müdahil olması ve Galatasaray'a ceza vermesi mümkün değildir."

FDWEC10XEAMc3ZW

dordmund macında bjk ye bir ceza gelmediyse bunda da bir şey olmaz. diğer ülkeler full kapasiteyle oynuyor zaten macları.

Sosyal medya da şu yorumu gördüm çok güzel uymuş" ailenden izin istersin vermezler ama kendin izin almadan yaparsan umursamazlar" diye anca böyle açıklanır şu saçma sapan durum.

Müdahil olamıyorlarsa biz niye bunlara başvuru yaptık ve bunlar neden reddetti başvuruyu. Saçma sapan işler.

Tek amaçlarının önümüzde engel teşkil etmek olduğunu söylemiştik.

Bjk'nin maçı içerde olsa , dünkü ret kararı gelmezdi.

Benim anlamadigim, dunden beri sag solda TFF'nin nasil bir ceza verebileceği konusuldu. Hatta forumda bile buna inanip yorum yapanlar var. UEFA macinda nasil TFF ceza versin akil var mantik var? O mantikla macta kirmizi kart goren oyuncu Fener macinda cezali olur, kafalar guzel herhalde bu kadar cahillik de ne desem bos vallah.

Dun bir tane hukukcu da televizyona cikip TFF simdi Galatasaray'i kume dusurebilir diyor, bunlar 'hukukcu' iste artik amca oglu torpili mi dayisi mi var bilemem.

eeee dün niye hayir olmaz dediler peki?

fikra gibi ya resmen

Benim anlamadigim, dunden beri sag solda TFF'nin nasil bir ceza verilebilecegi konusuldu. Hatta forumda bile buna inanip yorum yapanlar var. UEFA macinda nasil TFF ceza versin akil var mantik var? O mantikla macta kirmizi kart goren oyuncu Fener macinda cezali olur, kafalar guzel herhalde bu kadar cahillik de ne desem bos vallah.

Dun bir tane hukukcu da televizyona cikip TFF simdi Galatasaray'i kume dusurebilir diyor, bunlar 'hukukcu' iste artik amca oglu torpili mi dayisi mi var bilemem.
Nişantaşı Üniversitesi diye bir Üniversite var. 200 Bin TL'ye istediğin diplomayı veriyor. :)

Diyoruz anlamıyorsunuz illa açıklama yapıcaklar şimdi tff yola geldi diyorsunuz ama alakası yok

bjk bizim maçta çok mu uydu. Ya da geçen sene seyircisiz maçlarda fener bjk çok mu uydu bu kurala.

e adamın öyle demiyor tff

avukat bi de

Geri
Üst Alt