TFF: "UEFA’nın düzenlediği bir müsabakada Galatasaray'a ceza veremeyiz"

Tv’ye çıkıp öten dalyaprak avukat bozuntusuna kapak olsun. Bükemeyeceğiniz eli böyle öpersiniz. Yürüyedur Burak başkanım. Helal olsun!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Tff uygun görmüyor ama iş uefada diyor
Uefa da beni ilgilendirmez yerel yönetimine sor diyor
Tuhaf bir iş 😂

Son zamanlardaki en güzel hamle buydu ve sonuna kadar bu konuda destek veriyorum yönetime:tbr:

Şimdi bize düşen stadı doldurmaktır, hanım müsait olsa giderdim tribünler güzel olacak belli hava zaten güzel galibiyet ile efsane bir akşam olurdu ah bee

Galatasaraylı hukukçularımız ince eleyip sık dokuyup ona göre karar vermişler, ellerine sağlık

Milleti TFF'nin ceza vereceegine dair haberlerine inananlari linc etmeye kalkmayin ulan. Baskan bizzat kendisi söyledi ondan sonra konusmaya basladik zaten.

uefa bize ceza vermez bizi sever

Benim anlamadigim, dunden beri sag solda TFF'nin nasil bir ceza verebileceği konusuldu. Hatta forumda bile buna inanip yorum yapanlar var. UEFA macinda nasil TFF ceza versin akil var mantik var? O mantikla macta kirmizi kart goren oyuncu Fener macinda cezali olur, kafalar guzel herhalde bu kadar cahillik de ne desem bos vallah.

Dun bir tane hukukcu da televizyona cikip TFF simdi Galatasaray'i kume dusurebilir diyor, bunlar 'hukukcu' iste artik amca oglu torpili mi dayisi mi var bilemem.
NTV'nin attığı başlığa bak. Görüş aldığı adam TFF'nin düzenlediği organizasyon diyor. Men edebilir hakkı diyor.

NTV Spor denilen Şahenkin medyasından başka haber beklenemez. Ulan bir de bilirkişiye sormuşlar. Be aklı evvel ve gayrimeşru ilişki meyvesi müptezel kişilik adama sormazlar mı UEFA grup maçı TFF sorumluluğunda mı diye ? Madem sorumluluğunda değil niye red ediyorlar. Bizim kulüp resmen taşak geçiyor bunlarla. Daha da dikiş tutmaz TFF

Geri
Üst Alt