TFF, VAR Kayıtlarını Yayınlayacağını Açıkladı

La zaten vara giden var ne diyorsa o kararı veriyor ne yapalım biz onu onda bir sorun yok ki

bizde vara cagırılmıyor ki

ofsaytımsı gibi algı operasyonu bu

VAR işini yapmıyor ki ne konuşacak

Hiç şaşırmadım,ulan yine herzamanki gibi bitlik yapmışsınız. Adamlar zaten var monitörüne gitmiyor ki, icardiye atılan tokatın var konuşmasını yayınlamayacaktınız yani o zaman olsa

Icardi’ye Djiku’nun yaptığı penaltının kayıtları açıklanmayacak yani, ne anladık bu işten. Yayınladıklarını da 1 gün sonra konuşmaları istedikleri gibi kesip biçtikten sonra yayınlayacaklar. Lan yürüyün gidin, bir kendinizi akıllı zannediyorsunuz sanırım. Götünüze güveniyorsanız maç anında yayınlayın çatır çatır her şeyi.

Bu zamana kadar feneri kolladınız iş işten geçti adamlar havadan 15 puan aldı.

Fenerin hakkı bizden 2 puan geride olmakmıydı sizce yoksa 10 15 puan fark açılır mıydı?

Geciken adalet adalet değildir.

Ankaragücü macinda hakemde telsiz problemi cikar VAR devre disi kalir orani 1.01

Var’a gidilen pozisyonun açıklayıp medya üzerinden manipülasyon yapmak için kullanacaklar

Abi yerdeki adam da ölmüş gibi davranırsa mecbur gidecek

Sirf vara gittigi konusmalar neye yararki? Asil diger konusmalar önemli. Adam vardan uyari yapar git kontrol et diye orta hakem , benim isime karisma net gördüm penalti yok gibi konusmalari duymak isterim.

Geri
Üst Alt