TFF, VAR’ın Devreye Girmediği Pozisyonun Kaydını Açıkladı

Bu arada bu pozisyona penaltı verilmesinin bu kadar tartışılmasının anlamı nedir

Gri bir pozisyon

Ben bunlara penaltı verilmemesini tercih ederim ama buna penaltı veren hakeme de yanlış karar vermiş diyemem

Orada net bir hamlesi var savunma oyuncusunun, Mertens'in koşu yoluna geliyor bacağı ve topu ıskalıyor

Gayet net şekilde penaltı olarak da yorumlanabilecek bir pozisyon kesinlikle
Kimse tartışmayacaktı ki normalde. 3-4 farkla yenecektik, kayıt falan da açıklanmayacaktı. 12. dakikada öne geçmişiz, 29. dakikada birden sahadan çekilmek akıllarına geliyor, ifb ilk açıklamayı yapıyor, 3 yöneticisi 3 ayrı kanala bağlanıyor, Ads başkanının konuşmadığı yer kalmıyor, tam ortalık durulmuşken Mhk açıklamayı paylaşıyor.

Asıl anormal olan bunlar ama tartışılan şey penaltı.

Günlerce kafa ütüledi buradaki çok objektif arkadaşlar.

Ali Koçun uşağı kendisine ne denirse onu yapıyor.

Adam mı? Bence değil ama atama cakma kabadayı olduğu icin yakısanı yapiyor

ulan namussuz şerefsizler bunların açıklanması için takımların çekilmesimi gerekiyor.
Şikecilerin böyle hakemlerin reizil kararları olan en az beş maçı vardır..
verilmeyen penaltılar vetilen penaltılar verilen verilmeyen kırmızı kartlar.,
Ulan biraz şeref biraz haysiyetli olun.

Karşıda öyle namussuz bir oluşum var ki bizim şikayet etmemiz gereken ne varsa bunlar söylüyor.Şikayet ettikleri herşey suçladıkları herşey kendilerinde var.

Bu arada başımızdakileri hiç takmıyorlar bile.Ben olsam bende takmazdım.
Öyle yetersiz adamlar var başımızda

Şu adana başkanına başlık açında içinden geçelim, öldüğü gün kutlama yapıcam tabi önce ben ölmezsem planım o yönde. Zaten yüzü gözü çökük görünüyor keşke sevindirici bir haber alsak

….. bize gelince yayınla hemen hemde görüş bildir VAR ın çağırması gerektiği halde diye yabancı VAR ı isteyen siz veren sizin hakeminiz VAR sizin varınız ne güzel algınız var

Yatcam yatamadım bir de TFF başkanı kendi telefon görüşmelerini yayınlasaydı pozisyon sonrası yabancı VAR a yıkıp geçtiler kardeşim sahadan çekilmenin sorumlusu kim onu söyleyin boş yapmayın millete

Bunlar guzel topyekun saldirin
Takimi motive ediyorlar
Once fener usagi Rizeye
Sonrada bas serefsizlere doseyip

Fisi cekecegiz

Bunlar VAR geldikten sonra hem bir daha şampiyon olmadılar hem de şu yıllarca övündükleri kadıköy namağlupluk serileri tüm takımlara karşı bitti. Bunlar böyle yapa yapa VAR'ı Türkiye'de itibarsızlaştırıp kaldırmaya çalışacaklar bakın görün. Bence bunların bir sonraki hamlesi bu olacak. Gasperini diyecekler, futbol adamları istemiyor, futbolu yavaşlatıyor cart curt diyerek salak salak açıklamalar yapıp bunun zeminin hazırlayacaklar.

Ha şu şekli ile bile bin tane lehlerine hata yapıldı veya görüntüye rağmen göz yumuldu ama onlara rağmen şampiyon olamıyorlar. :red:

Sivas maçımızda Var kaydı kesilerek montajla verildi. Verilse nolcak verilmese iğrençlikleri asla bitmiyo bu ülke futbolunda.

VAR'ın devreye girmediği zamanlarda kayıtları açıklamak zorundalar artık bunun önü açıldı

Bu pozisyonda hakem var a incelemeye gitmemişken neye dayanarak konuşmaları açıklıyorsunuz? Söz konusu penaltıyı Fenerbahçe kullanmış olsa yine açıklayacak mıydınız?

Olum vizene bundan yabancı var hakemi istediler geldi herif kontrol ettim penaltı diyor eee

Bu tarz hamlelerin amacı kamuoyu oluşturmak ve hakemleri daha çok baskı altına almak. Şikespor 2 sezondur hakemlere artık sizin kontrolünüz tamamen bizim elimizde mesajı veriyor sürekli. Ya sadece bizim lehimize düdük çalarsınız ya da sonuçlarına katlanırsınız mesajı bunlar. Yapı diye diye kendi 3 ayaklı yapılarını kurdular. Medya, sahte kabadayı ve sosyal medya troll ordusu

Bu tarz hamlelerin amacı kamuoyu oluşturmak ve hakemleri daha çok baskı altına almak. Şikespor 2 sezondur hakemlere artık sizin kontrolünüz tamamen bizim elimizde mesajı veriyor sürekli. Ya sadece bizim lehimize düdük çalarsınız ya da sonuçlarına katlanırsınız mesajı bunlar. Yapı diye diye kendi 3 ayaklı yapılarını kurdular. Medya, sahte kabadayı ve sosyal medya troll ordusu
heriflerin 2inci başkanı diyor ki "o stada çıktığındaki tehtid ve baskı...." , her zaman ki gibi kendi yaptıklarını bize yapıştırma.

adamlar kendi stadında hangi hakem olsa 20 dk küfür ediliyor , tribün kapatma etme yok.

heriflerin 2inci başkanı diyor ki "o stada çıktığındaki tehtid ve baskı...." , her zaman ki gibi kendi yaptıklarını bize yapıştırma.

adamlar kendi stadında hangi hakem olsa 20 dk küfür ediliyor , tribün kapatma etme yok.
Goebbels taktiği uyguluyorlar. Gerçekler değil oluşan algılar önemlidir, özellikle bizim ülkede. O yüzden diyorum şuanki en büyük problem organize medya yapılanması. O çakma goebbels'i de iyi akıl etmişler, ülkedeki en profesyonel yalancı.

Goebbels taktiği uyguluyorlar. Gerçekler değil algılar önemlidir, özellikle bizim ülkede. O yüzden diyorum şuanki en büyğk problem organize medya yapılanması. O çakma goebbels'i de iyi akıl etmişler, ülkedeki en profesyonel yalancı.
2 senedir yazıyorum - son zamanlarda biraz daha azalttım gergin mesaj atmamış olayım diye (ters tarafada çekilir çünkü)

ama baya baya hitler ve tayfası taktiklerine, yönetim şekline benzetiyorum... özellikle kendi ufak kongre tayfasında her şeyi lehlerine sonuçlandırmaları çok belli ediyor o durumu. burada keseyim bu yorumu.

Adi herifler adam 45km hizda, pikseline kadar yavaslatip Mertense iftira atiyorlar.

Geri
Üst Alt