TFF, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı

1 yandan da iyi oluyor. Yabancı sınırsız olursa illa 3-4 ekstra işportacıyı bünyemize katıyoruz. Taylan döndü mü eldeki yerliler yeter belki bir de forvet falan alınabilir yerli.

O zaman önümüzde 2 opsiyon var ya Nelson'u satıp stoper ikilisi yerli yapacağız ya da kaleciyi yoksa bu seneki gibi bi taraf topal kalacak

CL ön elemelerini geçemeyelim diye yaptılar.

Çoğunluğun değil bir kulübün istediği oldu.

Bizimkiler neden toplantılara katiliyorsa ben olsam daha gitmem

Bu kararı destekleyen kim varsa mal yeminle.

1 yandan da iyi oluyor. Yabancı sınırsız olursa illa 3-4 ekstra işportacıyı bünyemize katıyoruz. Taylan döndü mü eldeki yerliler yeter belki bir de forvet falan alınabilir yerli.
Ben ezelden beri beğenmiyorum çok da salladım ama Enes baya geliştirdi sanki kendisini. Getirebilir miyiz? Getirmeli miyiz?

İşte bu adam kötü 1 yönetici olsa da gitmeli.Lig'de ki her istediği karar alınıyo.Tff-Mhk ve Yayıncı kuruluş bu adamın her istediğini yapıyolar..

Kılınç ile Taylan’a 1’er milyon € istemek lazım. Milletin kerizi biziz.

Demokrasi ülkenin sporunda da düzgün işleyemiyor yav 17 kulüp istiyorsa niye tek 1 kişinin istediği oluyor bu 17 kulübün yerinde olsam öncelikle o kb yi kapatırım sonrada tff yi gerekmedikçe muhatap almam.

Boşuna fenerasyon demiyoruz sırf ali koç istedi diye ligde ki diğer takımlar yok sayıldı onun istediğini yaptılar.

Şikecilerin yerlileri iyi değil ki bi ardayla ferdi var ortalama üstü gerisi bi işe yaramaz.Bu mallar ptt topçuları samet'e,ismail'e falan mı güveniyo acaba :d

samet oynayacak ha güzel

Uğurcan hamlesi elzem oldu artık, Mostafa + Yusuf kiralık + bir miktar bonservise çözülebilir belki.

Şikecilerin yerlileri iyi değil ki bi ardayla ferdi var ortalama üstü gerisi bi işe yaramaz.Bu mallar ptt topçuları samet'e,ismail'e falan mı güveniyo acaba :d
Amaç seni zayıflatmak zaten.
Vermezler çok basit.

Adem büyük tipi bir herif bulmak lazım. Muhammet demir falan olabilir. Enes gelmez.
Getiremezlerse kulübede kalırlar bu saatten sonra. Enflasyonda yerli sözleşmeleri eridi zaten. Ne zam yaparım, ne de başka bir şey. Anadolu’da 3-4 katını alırlar. Bulsun menajerleri parayı verecek kulüp ya da dursunlar. Sözleşme var diyince gitmemeyi biliyorlar.

Geri
Üst Alt