Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ezelden beri beğenmiyorum çok da salladım ama Enes baya geliştirdi sanki kendisini. Getirebilir miyiz? Getirmeli miyiz?1 yandan da iyi oluyor. Yabancı sınırsız olursa illa 3-4 ekstra işportacıyı bünyemize katıyoruz. Taylan döndü mü eldeki yerliler yeter belki bir de forvet falan alınabilir yerli.
Kılınç ile Taylan’a 1’er milyon € istemek lazım. Milletin kerizi biziz.1 yandan da iyi oluyor. Yabancı sınırsız olursa illa 3-4 ekstra işportacıyı bünyemize katıyoruz. Taylan döndü mü eldeki yerliler yeter belki bir de forvet falan alınabilir yerli.
Evlatlarimiza kolaylik saglayacagizdirKılınç ile Taylan’a 1’er milyon € istemek lazım. Milletin kerizi biziz.
Vermezler çok basit.Kılınç ile Taylan’a 1’er milyon € istemek lazım. Milletin kerizi biziz.
Adem büyük tipi bir herif bulmak lazım. Muhammet demir falan olabilir. Enes gelmez.Ben ezelden beri beğenmiyorum çok da salladım ama Enes baya geliştirdi sanki kendisini. Getirebilir miyiz? Getirmeli miyiz?
En az 10-15m isterlerBen ezelden beri beğenmiyorum çok da salladım ama Enes baya geliştirdi sanki kendisini. Getirebilir miyiz? Getirmeli miyiz?
Umut Nayir. Transferi de kolay iş...Vermezler çok basit.
Adem büyük tipi bir herif bulmak lazım. Muhammet demir falan olabilir. Enes gelmez.
Amaç seni zayıflatmak zaten.Şikecilerin yerlileri iyi değil ki bi ardayla ferdi var ortalama üstü gerisi bi işe yaramaz.Bu mallar ptt topçuları samet'e,ismail'e falan mı güveniyo acaba :d
Getiremezlerse kulübede kalırlar bu saatten sonra. Enflasyonda yerli sözleşmeleri eridi zaten. Ne zam yaparım, ne de başka bir şey. Anadolu’da 3-4 katını alırlar. Bulsun menajerleri parayı verecek kulüp ya da dursunlar. Sözleşme var diyince gitmemeyi biliyorlar.Vermezler çok basit.
Adem büyük tipi bir herif bulmak lazım. Muhammet demir falan olabilir. Enes gelmez.