TFF, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı

Amaç seni zayıflatmak zaten.

Getiremezlerse kulübede kalırlar bu saatten sonra. Enflasyonda yerli sözleşmeleri eridi zaten. Ne zam yaparım, ne de başka bir şey. Anadolu’da 3-4 katını alırlar. Bulsun menajerleri parayı verecek kulüp ya da dursunlar. Sözleşme var diyince gitmemeyi biliyorlar.
Kılınçı salmak lazım. Taylan dursun.
Umut Nayir. Transferi de kolay iş...
Bana uyar ama jk falan alabilir yedeğe

O değil de kaza bela İlkay'ı falan alsak bunlar kuralı kaldırır %99 :d Şu an da kötü durumda değiliz yerli kalitesinde sadece orta sahada sıkıntımız var oraya da alt yapıdan bi oyuncu monte etmemiz lazım rotasyona artık.Baran,Hamza,Efe hangisi hazırsa onu rotasyona sokmalıyız önümüzdeki sene için.

O değil de kaza bela İlkay'ı falan alsak bunları kuralı kaldırır %99 :d Şu an da kötü durumda değiliz yerli kalitesinde sadece orta sahada sıkıntımız var oraya da alt yapıdan bi oyuncu monte etmemiz lazım rotasyona artık.Baran,Hamza,Efe hangisi hazırsa onu rotasyona sokmalıyız önümüzdeki sene için.
İlkay'ı bu formuyla almamızın imkanı yok.

Uğurcan hamlesi elzem oldu artık, Mostafa + Yusuf kiralık + bir miktar bonservise çözülebilir belki.
MM-TS işini hiç aklına bile getirme, istemezler. Yusuf' u keşke isteseler de bonservisiyle çaksak!..Üzerine 4-5 milyon verilmesine dair fikir beyan etmiş idim...

Neden bi sene? Gelecek yil sampiyon olamazsalar yine bi sene uzatirlar.

Yerli kaleci ilk öncelik olmalı da kim var bilemiyorum.

Yerli kaleci alternatifi olarak Uğurcan en iyi isim olur ama zor bir transfer elbette.

Son düzenleme:
Schalke'deki su genc orta sahayi alak bari

Geri
Üst Alt