Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.379
- 8.991
- 1.203
Mevcut kural devamsa kaleciyi yerli yapacağız başka yolu yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçime bakar.son duyumlara göre bu sezonki kural devam edecekmis, mantikli 1 karar ciksa sasardim zaten
Yedek, rotasyon adı altında oyuncu doldurmaktan kaçınmalıyız.
Bjk istemiyormuş sadece Fener istiyormuş büyüklerden. O kadar para harcadık buna göre planlama yaptık bize yazık değil mi diyorlarmış. Anadolu kulüplerini yanlarına almış olabilirler amafbjk boyle kalmasini istiyomus.
Aynı kalıyorsa mevcut yerliler üstüne kaleye Uğurcan çektiğimiz an ambargo koyarız.Kalecimizin yabancı olması sebebiyle kadro kurmakta sıkıntı yaşasak da farkı koyan yerliler bizde.
Ugurcan bizde o golleri yese kufrederimAynı kalıyorsa mevcut yerliler üstüne kaleye Uğurcan çektiğimiz an ambargo koyarız.
Uğurcan hedefsiz gittikleri için biraz saldı diye düşünüyorum bizimde hedefsiz olduğumuzda Muslera da böyle kötü sezon yaşadığı dönemler oluyordu. Uğurcan geçen sene açık ara Trabzon'a tek başına şampiyonluğu kazandırdı. 1-2 maç yapsa tesadüf denir de koskoca sezon her maç uçanı kaçanı tuttu. Yabancı kuralı serbest olursa almam 8+3 olursa direk alırım.Ugurcan bizde o golleri yese kufrederim
Aynen öyle onu istemiyorlar derbileri kazanmadıkları için Anadolu da işi çözme planları olabilir bu senede planları oydu ne de olsa atlayana penaltı verdiler.Yabancı serbest bırakılırsa Anadolu takımları daha rekabetçi oluyor. Fenerin asıl istemediği odur. Yoksa biz yerlinin de en iyisini getiririz bu saatten sonra.
Federasyon düzgün yönetilse ben böyle uygun gördüm der geçerdi. Ne istiyosa birileri o oluyo lanet duzenBjk istemiyormuş sadece Fener istiyormuş büyüklerden. O kadar para harcadık buna göre planlama yaptık bize yazık değil mi diyorlarmış. Anadolu kulüplerini yanlarına almış olabilirler ama
Ne doğru ne yanlış konuşamıyoruz ki. Varsa yoksa demagoji. Post-truth çağın taa..Federasyon düzgün yönetilse ben böyle uygun gördüm der geçerdi. Ne istiyosa birileri o oluyo lanet duzen