TFF, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı

Süper budur işte abi. Kimseye faydası bu denli lokal takılmanın. Ayrıcalıklar oldun, teşvikler olsun ya da tff bonus ödesin altyapıdan oynatılan yerliler vs için ama çöpler için değil.

fenerliler ülke futbolunu asya şampiyonlar ligine muhtaç bırakana kadar kapsamlı çalışmalarına devam edecekler gibi görünüyor

Gidip Samet e keriz gibi 4m veriyo acısını tüm takımlar cekiyo. fbjk boyle kalmasini istiyomus. Ulan sizinde yerlileriniz bok gibi. Ferdi ve arda gidecek. Bjknin zaten kötü. Sirf Galatasaray in önünü kesmek amac baska birsey değil. Ilkay filan gelse direk sinirsiz yapacaklar. Saniyolar ki Turk oyuncu alamayiz... Bu vasifsiz yöneticiler varken futbol bir gram ilerlemez bu ulkede. Yazik milyonlarca insan bunlarin aldigi aptal kararlarin ceremesini cekiyo. Olaya gel. Tff zaten diyecek söz bulamıyorum... Komedi desen değil kara mizah desen degil. Akıl tutulması desen olmayan beyninize sizin..
Yapın lan hiç fark etmez gider İlkay i ikna eder Hakani alir bir sekilde birini bulur getirir Erden başkan kalırsınız öyle.... Bu sezon hakemlerinizi yendiğimiz gibi uşaklarınıza karar aldırın onlarıda yeneriz. Sizin oyunlarınızın bittiği yerde bizim filmimiz baslar. Yine planınız güme gider..

Son düzenleme:
fener istemedi kesin galatasaray cosar diye

ilkayi almak lazim

Yabancı kuralı için bizim kulüp yerinde olsam eğer ki 8+3 onaylıyorlarsa bile en az 5 yıl yazılı kağıtla beraber garantisi alır kaleye direk Uğurcan'ı çekerim. Orta sahaya da İlkay'ı alır seneye de Hakan Çalhanoğlunu ikna edip en iyi 3 yerliyi sağlar 5 yıl ambargo koyarım rakiplerde yabancı kuralı şöyle böyle diye oturup ağlayabilir.

Kalecimizin yabancı olması sebebiyle kadro kurmakta sıkıntı yaşasak da farkı koyan yerliler bizde.

Ugurcan bizde o golleri yese kufrederim
Uğurcan hedefsiz gittikleri için biraz saldı diye düşünüyorum bizimde hedefsiz olduğumuzda Muslera da böyle kötü sezon yaşadığı dönemler oluyordu. Uğurcan geçen sene açık ara Trabzon'a tek başına şampiyonluğu kazandırdı. 1-2 maç yapsa tesadüf denir de koskoca sezon her maç uçanı kaçanı tuttu. Yabancı kuralı serbest olursa almam 8+3 olursa direk alırım.

Hayır efendim bu futbol teröristleriyle mücadele edeceğiz

Her alanda doğru yolu bulacağız

Havadan şampiyonluk iddiaları son bulacak

Hakem camiası temizlenecek

Yabancı sınırı kalkacak

Galatasaray B 1. Lig'in gediklisi olacak

Bu mücadeleyi bizler vereceğiz ve haklıyız dolayısıyla da kazanacağız

Yabancı serbest bırakılırsa Anadolu takımları daha rekabetçi oluyor. Fenerin asıl istemediği odur. Yoksa biz yerlinin de en iyisini getiririz bu saatten sonra.

Yabancı serbest bırakılırsa Anadolu takımları daha rekabetçi oluyor. Fenerin asıl istemediği odur. Yoksa biz yerlinin de en iyisini getiririz bu saatten sonra.
Aynen öyle onu istemiyorlar derbileri kazanmadıkları için Anadolu da işi çözme planları olabilir bu senede planları oydu ne de olsa atlayana penaltı verdiler.

Eyvah yerlilere vasat cilara gün doğu
:D
maxresdefault.jpg

Bjk istemiyormuş sadece Fener istiyormuş büyüklerden. O kadar para harcadık buna göre planlama yaptık bize yazık değil mi diyorlarmış. Anadolu kulüplerini yanlarına almış olabilirler ama
Federasyon düzgün yönetilse ben böyle uygun gördüm der geçerdi. Ne istiyosa birileri o oluyo lanet duzen

Geri
Üst Alt