TFF, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı

Toplantı 14:00 da başlamıştı 4 saat geride kaldı muhtemelen 21:00 sularında son durumu öğreniriz.

Kaleye Muric veya Livakovic transfer edilirse çok memnun olurum. Ancak yabancı sınırı kalksa bile Uğurcan' ın transferine de hayır demem doğrusu; belki daha iyi olur hatta. Kendisi yüksek motivasyonla harikalar yaratan bir kaleci ve motivasyonun zirvesini de bizde görür. Bildiğim kadarıyla Galatasaray sempatizanı zaten...

Bu yıl TS o denli kötü yapılanmış ve dengesiz futbol oynayan bir takımdı ki kalede en formda haliyle Neuer olsa ne yapacağını şaşırırdı muhtemelen. Keza MT maçları için de aynı durum geçerlidir...An itibariyle Muslera' nın Uğurcan' dan üstün tek bir özelliğini göremediğimi de belirteyim. Taşlanmak istiyorum galiba!..

Kaleye Muric veya Livakovic transfer edilirse çok memnun olurum. Ancak yabancı sınırı kalksa bile Uğurcan' ın transferine de hayır demem doğrusu; belki daha iyi olur hatta. Kendisi yüksek motivasyonla harikalar yaratan bir kaleci ve motivasyonun zirvesini de bizde görür. Bildiğim kadarıyla Galatasaray sempatizanı zaten...

Bu yıl TS o denli kötü yapılanmış ve dengesiz futbol oynayan bir takımdı ki kalede en formda haliyle Neuer olsa ne yapacağını şaşırırdı muhtemelen. Keza MT maçları için de aynı durum geçerlidir...An itibariyle Muslera' nın Uğurcan' dan üstün tek bir özelliğini göremediğimi de belirteyim. Taşlanmak istiyorum galiba!..
Muslerayi son iki senedir taslayacagim ama bir türlü elim varmiyor

Başkan seneye ülkenin en iyi yerli kalecisi Uğurcan'ı getir 5 sene boyunca 8+3 kalmasını sağla Abdülkerim ve Kerem'i tut ambargo koy diğerleri 2 sene sonra ağlamaya başlar ağlasalar da kabul etme.

8+3 olacaksa da 1 yil ne lan? Yapin 5-10 yil. Yeter be her sene yabanci kuralimi konusacaz?

belliydi, sokayim sizin vizyonunuza

gicikligina gidip ugurcan ve arda güler'i parayi basip almak lazim, bulsunlar bakalim 3 yerli

Bugün İrfancan Eğribayat'ın alınmasını boşa açıklamadılar her şeyi planlamışlar her türlü operasyonu ve algıyı yapıyorlar. MHK yetmedi TFF'de önümüzü kesiyor dediğim gibi bu kural 5 yıl sabitler kaleye Uğurcan'ı alır hiçbir şekilde de 5 yıl boyunca geri adım atmazdım.

Geri
Üst Alt