TFF, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı

Abdülkerim ile türkiyenin en iyi stoperini hazirladik da noldu, oynatildimi sanki? Ne yabanci kuraliymis arkadas. Tek derdiniz GSin önünü kesmek.

Adam olun oğlum biraz böyle kepazelik mi olur en az 5 yıllık bir karar alın sürekli bizim mevcut durumumuza göre karar çıkarmayın şerefsizlik yapmayın
Ne yapsalar, ne etseler; üstelik kendi elleriyle hüsrana uğruyor müptezeller...

Hayatta İlahi adalete inanırım ama bu Dünyada gerçekleseceğine pek değil. Allahın adaleti genellikle Ahirete sarkıyor...

Ancak futbol farklı ki zaten dünyevi bir olaydır; inancı olana Ahirette futbol pek bir anlam ifade etmeyecektir nitekim...

Yabancı kısıtını, kadrosundaki Mert Hakan, İCK, Serdar Aziz, Serdar Dursun' a filan güvenerek devam ettirmeye çalışan Koçların Ali' nın, olmasa da olur hesabıyla bize adeta hediye ettiği Apo' yu transfer etmeseydik, sezonu çoktan kaybetmiş olurduk mesela...

Yemin ediyorum bıktım artık şu aptal aptal hareketlerden.

TFF'sinin de MHK'sinin de PFDK'sının da Lale'sinin de Orta'sının da Allah bin türlü belasını versin. Yediniz bitirdiniz bizi.

Alanya'nın sol bekindeki bebe harici Türkiye'de alınabilecek yerli yok yalı koç ülke içi coplere parayı gomerken Avrupa pazarını iyi taramaliyiz 1 tane olcay 1 tane oguzhan ayarında adam bulsak yeter

İlkay Gündoğan çekersen Oliveira yerine anında sınırsız olur yabancı.

Gicikligina CL elemelerine paf takimla cikip, a takimi sadece lige hazirlayip, bunlari üst üste koyup, ezeceksin

Bu kural en çok kim istediyse ona girecek ama öncesi gibi yine haberi yok. Bu ali koc kalsın fenerin başında daha uzun yıllar bunlardan bir bok olmaz.

Çok sorun değil. Kerem, Abdülkerim, Kazımcan gibi mevkisinin en iyisi yerlilere ve Hamza, Efe, Barış gibi potansiyellere sahibiz. Rakip takımlar hayrına verilmiş bir karar da olsa çok önemli değil şahsen.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya ben sıkıldım bu Fenerasyon'dan valla yoruldum ya

Şu Yusuf Demir olayını bari çözsünler
Ana Türk Baba Türk
Ama yabancı sayılıyor

Geri
Üst Alt