TFF, Yayıncı Kuruluşun İndirim Talebini Kabul Etti İddiası

Beyin sümüğüne peçete attığımın bu zekayla koca şirketi nasıl yıllardır yönetiyordu bu herifler ya.

ligin 200 milyon euro fesih bedeli var zaten defolup gitsinler 200 milyon euroya 1 yıl yayıncıyı sahibinden de ilan açsan bulursun ve kulüpleri zarara sokmamış olursun. Derdiniz iyi bir şey yapmak değil ki anasını satayım başım daha çok okşansın aferimi alayım.

diyorum ya danışıklı dövüş yapıyorlar. Büyük ihtimalle başakşehiri de bunlar alacak.

4 büyük kendi yayin hakklarini satsa, ortalama kac para alirlar?

Bilmediğim için soruyorum. Bu şirketin Türkiye’de mal varlıkları var mı? 200 milyon Euro fesih bedeli olabilir ama bunu uygulatacak gücün yoksa o maddenin geçerliliği olmaz.
Koskoca global şirket hadi kazık attım kaciyorum diyemez herhalde hadi diyelim oldu itibari kafadan kalmaz ve illaki global maddelerin olan bir sözleşme vardır yoksa bu ülkedeki her yatırımcı ülkeyi şamaroğlanına çevirir.

Satın aldıkları digiturkün mal varlıklarına el koysan o parayı kat kat cikarirsin.

4 büyük kendi yayin hakklarini satsa, ortalama kac para alirlar?
Ortalama 100 tl kardan sattıklarını düşünürsek sadece bizim taraftarimiz sahip olduğu kutu 800 bin 1milyon arası. 80 milyon direkt nakit ellerine gecen para. reklamı iviri zifiri geçtim 10 milyon euroy falan. Döviz bu seviyedeyken kimse bireysel bunu satamaz hadi büyükler sattı diyelim kalanları direkt iflas. Anca 40-50 lira kar ile satacaksin ve her taraftar evine alacak sürümden 10 milyon kişiye ulaşacaksın anca böyle kurtarır. Bunu kaldıracak altyapı turkiyede yok bence.

Ülke futbolunun sonu geliyor yavaştan. Stad ve forma satışlarından gelen gelirler zaten patlamıştı şimdi yayıncı kuruluş gelirleri de iyice azaldı. Ya iyice küçülmeye gidilecek ya da klüpler satılacak.

Ülke futbolunun sonu geliyor yavaştan. Stad ve forma satışlarından gelen gelirler zaten patlamıştı şimdi yayıncı kuruluş gelirleri de iyice azaldı. Ya iyice küçülmeye gidilecek ya da klüpler satılacak.

Dernek statüsündeler satılamazlar hadi onu hallettiler borçları var hadi onu da hallettiler alıcak adamlar mal mı hiçbir şey kazandırmayacak takımları niye satın alsınlar.

Büyük ihtimal bir sonraki ihalede Digiturk almaz yayın haklarını. Turkuvaz falan alabilir bir ihtimal.

Pandemiyle bunun ne alakası var ? Pandemi döneminde ben dahil çanak kitlediğiniz adamlardan para almadınız mı ? tıkır tıkır aldınız. Seneye inde tıkır tıkır satıyomusunuz hemde zam yapıp , satıyorsunur . Adama sormazlar mı madem sen indirim istiyorsum bu dönemde tüketiciye bu indirimi neden yansıtmıyorsun? size gelince indirim bize gelince bindirim ne ala memleket. Aziz yıldırım zamanında bunlara dik durmuştu , bir kuruş paramı bırakmam orda demişti. Ondan başka da dik dırabilen biri yok şunlar karşısında

Bu ampir kafalılar yabancı meselesiyle ugrasadursunlar. Anasını ağlatıp gidecekler Türk futbolunun. Hiç bu futbolu nası ileriye taşırız, Daha iyi marka yaparız demiyorlar. Adamlar geldiği ilk günden beri yabancı da yabancı. Alın bi tarafınıza sokun şimdi ülke futbolunu. Zaten az para veriyorlardı şimdi daha da azaldı bu meblağ.

Demirören kuru sabitleyerek büyük ihanette bulunmuştu kulüplere. Bu da yabancı kuraliyla ihanete devam ediyor. Gelenek değişmiyor. Her gelen daha da fazla siviyor.
Son haftalardaki hakem hatalarına hiç deginnmiyorum bile. Bunu ciddi söylüyorum sokaktan ofsaytı bilen 3 kişiyi al koy var odasına bu embesillerden iyi karar verirler. Her düdükleri önceki hatalarından daha büyük bişey oluyor.

GSCimbom Mobile App

6fd24ac4aea185c280e87e657631eeb7_840.jpg

20 milyon euroluk bir indirim söz konusu. Çok ciddi rakam.
Seneye bein sports'u da görmeyeceğiz bu da belli oldu.

Ne güzel kulüplere sormadan kendi kendine karar alıyor.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Amaç kulüpleri iyice zor durumda bırakıp son olarak araplara satışını sağlamak.

Geri
Üst Alt