- 3 Temmuz 2012
- 133.807
- 80.694
- 5.198
iptal edınızDigitürk kafayı yemiş. Önümüzdeki sene için fiyat 159 lira.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iptal edınızDigitürk kafayı yemiş. Önümüzdeki sene için fiyat 159 lira.
Beyin sümüğüne peçete attığımın bu zekayla koca şirketi nasıl yıllardır yönetiyordu bu herifler ya.
ligin 200 milyon euro fesih bedeli var zaten defolup gitsinler 200 milyon euroya 1 yıl yayıncıyı sahibinden de ilan açsan bulursun ve kulüpleri zarara sokmamış olursun. Derdiniz iyi bir şey yapmak değil ki anasını satayım başım daha çok okşansın aferimi alayım.
Koskoca global şirket hadi kazık attım kaciyorum diyemez herhalde hadi diyelim oldu itibari kafadan kalmaz ve illaki global maddelerin olan bir sözleşme vardır yoksa bu ülkedeki her yatırımcı ülkeyi şamaroğlanına çevirir.Bilmediğim için soruyorum. Bu şirketin Türkiye’de mal varlıkları var mı? 200 milyon Euro fesih bedeli olabilir ama bunu uygulatacak gücün yoksa o maddenin geçerliliği olmaz.
Ortalama 100 tl kardan sattıklarını düşünürsek sadece bizim taraftarimiz sahip olduğu kutu 800 bin 1milyon arası. 80 milyon direkt nakit ellerine gecen para. reklamı iviri zifiri geçtim 10 milyon euroy falan. Döviz bu seviyedeyken kimse bireysel bunu satamaz hadi büyükler sattı diyelim kalanları direkt iflas. Anca 40-50 lira kar ile satacaksin ve her taraftar evine alacak sürümden 10 milyon kişiye ulaşacaksın anca böyle kurtarır. Bunu kaldıracak altyapı turkiyede yok bence.4 büyük kendi yayin hakklarini satsa, ortalama kac para alirlar?
2 ay önce iptal ettim.iptal edınız
Ülke futbolunun sonu geliyor yavaştan. Stad ve forma satışlarından gelen gelirler zaten patlamıştı şimdi yayıncı kuruluş gelirleri de iyice azaldı. Ya iyice küçülmeye gidilecek ya da klüpler satılacak.