TFF'den Açıklama: 3-4 Mart Tarihlerinde Ligler Kaldığı Yerden Devam Edecek

Ya ne alakası var 7 yemekle felan, çok saçma bir yorum bu sadece takım olarak bakamazsin buna o şehirde ki halk var taraftarı var. Ya yapmayın abi bu kadar yaa.
Ona göre kadro kurulsunmuş, depreme göre mi kadro kuracak adam
Evet 7 yemeyi biliyorlarsa , ona göre takım kursun diyorum ben de.Depreme göre , acil duruma göre herşeye göre kadro kursun.Kuramıyorsa altyapıdan adam oynar bu riski almıştır.Depremle boğuşan halka bişey demedim.

Galatasaray niye 9 puan fark varken oyuncu getiriyor??Parasına kastı mı var ?

Gücü yoksa da çıkmasın süperlige !

Maç önceleri büyük büyük konuşup Galatasaray ı şöyle yencez böyle yapcaz diyip, Beşiktaştan 7 tane yemeyi bilenlerin düşüneceği bir iş
Nasıl oynarlarsa oynasınlar

Sadece onu da söylemiyorum

Antep 2001 de 3-0 dan 4-3 yenildi ne hikmetse ! Dedi mi ya Galatasaray bir sene kaybetti 6 sene üst üste şampiyon olamadı bizim yüzümüzden diye ??

Malatyanın son maç yerde yatmasından maç yapamadık ve 1 golle şampiyonluk verdik.HERŞEY GÜZELDİ HEMİ O ZAMAN !

Kimse bize sordu mu ya siz şampiyon olamadınız halbuki sizin olmanız gerekiyordu dedi mi ?Kimse Galatasaray ın psikolojisini düşündü mü ?

Bu olayları böyle dallandırıp budaklandırmanın bir anlamı yok.

Futbol özelinde düşüncem budur.
Bu ihtimaller hep var

Kimseye imtiyaz tanınmamalı

Çıkıp oynayacaklar

Her takım ona göre kadro kuracaktı..

Evet depremden çıkıp oynamak zor o zaman alt yapıdan biri oynasın.En fazla küme düşerler !!!Biz tek golle şamp kaybettik ağlamadık???

Hepsi depremin altında değildi..

Biz bu kadar oyuncu alıyoruz , yatırım yapıyoruz

Hatay 7 tane yemişti Beşiktaştan ve Galatasaray tek golle averajı kaybetti.
Hatay o zaman düşündü mü ?
Ya biz 7 tane yiyoruz bu belli olmaz mı?
Ya da ligin kaderiyle oynadık diye ?

Olayları çok da egzajere etmeye gerek yok

Bazı şeylerin olması gerekiyor hayat devam ediyor
Hele lig Dursun falan filan diyenleri samimi bulmuyorum
Yağmacılarla aynı benim gözümde
Kalmış 14 maç lig dursunmuş
Aklınızı kendinize saklayın
Bu işin fıtratında var diyenden ne farkın oldu şimdi.

Hayat senin için devam edebilir ama o bölgede olan, evladını anasını babasını kaybeden için hayat diye birşey kalmadı.

Bu futbol forumu bile olsa bugünlerde yazmadan önce biraz empati kuralım.

Daha demin enkaz altında ölen kızının elini bırakmayan bir baba gördüm. Çaresiz bitik ve tepkisiz öyle kızının elini tutuyor.

Adamlar bu aci olaydan bile nemalanma derdinde. Ama baskanlarinin o kadar geliri birakip iptal edilmesine izin verecegine inanmiyorum.
Iptal yerin tecil edilsin deselerdi samimiyeylerine inanirdik. Ama iptal deyince kendi cikarlari icin istedigi anlasiliyor

erken, şehirlerde kıyamet koptu korkunç bi kaos devam ederken o takımlar maç falan yapamaz

Evet depremden çıkıp oynamak zor o zaman alt yapıdan biri oynasın.En fazla küme düşerler !!!Biz tek golle şamp kaybettik ağlamadık???

salak salak konuşma kubat duygusal kısmını boşversek bile etkilenen şehirlerde maç oynatmak maddi açıdan da saçmalık şu an

yazdığı şeye bak her takım ona göre kadro kuracaktı diyor kafayı yersin a

Bu işin fıtratında var diyenden ne farkın oldu şimdi.

Hayat senin için devam edebilir ama o bölgede olan, evladını anasını babasını kaybeden için hayat diye birşey kalmadı.

Bu futbol forumu bile olsa bugünlerde yazmadan önce biraz empati kuralım.

Daha demin enkaz altında ölen kızının elini bırakmayan bir baba gördüm. Çaresiz bitik ve tepkisiz öyle kızının elini tutuyor.
Ben o caresizlikleri onlarca kere yasamis birisiyim.Ne kadar yasadigimi bilsen muhtemelen iptal olur aglarsiniz
Zaten halka bisey demiyorum
Yorumlarim Spor ozelinde

Yarin istanbulda deprem olsa Ben de bircok sey kaybederim
Yarin borsada kredili islem acsam ve tersi yone gitse batabilirim
Bunlari bilerek bu ise girdim ben

Bunlar sistemik ve doga riskleridir

Futbol takimiysa da cikaricak alt yapidan olanlarla Devam etcek ve gidecek baska sehirde oynayacak sahasi da zarar gorduyse

Borsada milyonerken batan adam , simit satarak tekrar basliyorsa futbol takimi da baska sehirde oynayabilir

Verdiğin örnekler bir mi? Kimin umrunda Şampiyonluk. Şu feryat eden anneler kızına kavuşsun, varsın ömür billah şampiyon olmayalım. Adamlar futbolcu kaybetmiş, teknik ekipten biri 15 kişi kaybetmiş. Ne şampiyonluğu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Verdiğin örnekler bir mi? Kimin umrunda Şampiyonluk. Şu feryat eden anneler kızına kavuşsun, varsın ömür billah şampiyon olmayalım. Adamlar futbolcu kaybetmiş, teknik ekipten biri 15 kişi kaybetmiş. Ne şampiyonluğu.

Ben de ayni fikirdeyim

Bu Olayda yaralar sarildiktan sonra

Dusseler ne olur

Dusmeseler ne olur

En fazla duserler olacagi o diyorum

Şaka gibi bir ülkeyiz ya bu hafta oynansaydı bari ne diyeyim size abv

Konular birbirinden çok farklı tamam üzüntümüz var üzülüyoruz kahroluyoruz da 15 gün sonra hayat normale dönecek bunu herkes çok iyi biliyor hayatın akışında olacak bir durum normalleşmek, biz şampiyon olmayalım ama orada ki insanlar geri gelsin kesinlikle evet ama sebep sonuç ile alakası yok. Şöyle diyelim o zaman siyasetçileri ne yapacağız mesela onlar 15 gün sonra bunun siyasini yapacaklar birbirlerine bok atmaya başlayacaklar olayları birbirinden ayırmak lazım. Orada ki insanlara üzülüyoruz diye soğukta mı bekliyorsun mesela evinde sıcacık oturuyorsun ama üzülüyorsun aynı şey.

Ulan yuh bea yuh

Ülke nüfusunun yüzde 10'undan fazlası canı ile uğraşırken

2 hafta sonra maç mı oynanacak bu ülkede

Yazıklar olsun

Ben o caresizlikleri onlarca kere yasamis birisiyim.Ne kadar yasadigimi bilsen muhtemelen iptal olur aglarsiniz
Zaten halka bisey demiyorum
Yorumlarim Spor ozelinde

Yarin istanbulda deprem olsa Ben de bircok sey kaybederim
Yarin borsada kredili islem acsam ve tersi yone gitse batabilirim
Bunlari bilerek bu ise girdim ben

Bunlar sistemik ve doga riskleridir

Futbol takimiysa da cikaricak alt yapidan olanlarla Devam etcek ve gidecek baska sehirde oynayacak sahasi da zarar gorduyse

Borsada milyonerken batan adam , simit satarak tekrar basliyorsa futbol takimi da baska sehirde oynayabilir
Kubat biz duygusal insanlarız senin gibi rasyonel yaklaşamıyoruz.
Sen bunları Amerikan arkadaşlarına anlat onlar seni taktir edecektir.

Dünden beri bizim yüreğimize ateş düştü, şu an her yer can pazarı.
Gelen görüntüler bizi parçalıyor.

GS şampiyonlar ligi finali oynasa dönüp bakmaz bu taraftar o maça, sen neden bahsediyorsun.

Arkadaşlar görüyorum sizin de benim gibi psikolojileriniz sağlam değil o yüzden çok takip etmemeye çalışın sosyal medyayı TVleri , elinizden birşey geliyorsa o bölgeye gidin gidemiyorsan maddi yardım yapabiliyorsanız güvendiğiniz kurumlara(Ahbap benim sadece) yardım edin. Çok aşırı sosyal medyadan takip etmek gerçekten ağır yıkımlar yaratıyor gelecek hayatınızda. Sosyal medyada bazen çok fazla bilgi kirliliği yaşanıyor bu sizi baya etkiler nacizane önerim budur size.

Bu kadar net tarih verilerek 2 hafta sonra başlanacağı duyrulduysa sıkıntılı kulüplerle durum muhakkak konuşulmuştur..Hadi biz tarih açıklıyoruz bir şekilde oynayacaksınız denmemiştir herhalde..

Federasyon başkanı Gaziantepli ve kulübün eski başkan sürekli irtibat halindedirler zaten...Bugün hatayspor un tff Riva tesislerine yerleşecegi haberi de vardı..

Büyük ihtimalle bu iki kulüp başka şehirlere yerleşip sezonu o şekilde tamamlayacaklardir..

Kubat biz duygusal insanlarız senin gibi rasyonel yaklaşamıyoruz.
Sen bunları Amerikan arkadaşlarına anlat onlar seni taktir edecektir.

Dünden beri bizim yüreğimize ateş düştü, şu an her yer can pazarı.
Gelen görüntüler bizi parçalıyor.

GS şampiyonlar ligi finali oynasa dönüp bakmaz bu taraftar o maça, sen neden bahsediyorsun.
Ben de ayni durumdayim sevgili kardesim

Sadece bir bardak Kahveyle duruyorum Dunden beri

Burdaki arkadaslar da uzgunler

Ben sadece spor ozelinde fikirlerimi sundum
Lig iptal edilmeli diyenler , lig tecil edilsin demiyorlar
9 puan fark varsa hangisi kolay?

Ben rasyonel bakmak zorundayim, ben rasyonel bakmazsam elamanlarima Maas Veremem.Keske bakmak zorunda olmasaydim ve keske hersey cocukkenki gibi olsaydi.
Spor kulupleri ve yoneticiler de oyle bakmak zorunda
Zorunda, el mahkum

Antep Hatay maçlarını İstanbul'da oynucak sanırım gelirleri depremzedelere gider

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt