Ahmet Kocak
Sarı Üye
- 27 Mart 2014
- 506
- 117
- 613
Maalesef yok. Hisse satabilmek için çarşambaya kadar beklemek durumundayız.hocam benim borsada param kaldı bunu çekmenin bir yolu yok mu şuan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef yok. Hisse satabilmek için çarşambaya kadar beklemek durumundayız.hocam benim borsada param kaldı bunu çekmenin bir yolu yok mu şuan
ancak tezgahustu satabilirsin. yani alıcıyı kendin bulacaksın, o sana para transfer edecek, sen ona hisse virmanı yapacaksın.hocam benim borsada param kaldı bunu çekmenin bir yolu yok mu şuan
Öyle gözüküyor lakin yazılı onay gelmemiş ama sözlü olarak onay verdiklerine göre prosedür işliyordu sorun çıkarmazlar.16 sına uzadı sanırım
daha basvuruda bulunmamıslarHatay ve Malatya ligden çekilmiş
Cikmadi hala enkaz altindaÇok az olmuş bence bu ay kapatılmalı idi. Şimdi Antep bizim maça nasıl çıkacak? Hataysporlu oyuncu daha dün gece enkazdan çıktı adama gel haftaya oyna nasıl denir
Dün öyle gündem olmuştu da kaybettik anlaşılan maalesef. Neyse dediğimden daha vahim bir senaryo bence tekrar ertelenecek, şu an oynanması mümkün değil gerçi mevcuttakileri düşününce şu an twitteri kapatan adamlar başka ne yapsa şaşırırım diyorum bulamıyorum o yüzden ne yapsalar hak maalesef bize.Cikmadi hala enkaz altinda
Bence böyle bir fikri varsa bile, bunu kan stoklarının daha pozitif olduğu bir zamanda söylemeliydi.Helal bardakci kizilaya bagis yapmam aciklaman sebebi ile.
Duzeltti zaten para vermem kan bagislarim dediBence böyle bir fikri varsa bile, bunu kan stoklarının daha pozitif olduğu bir zamanda söylemeliydi.
Bu tip kamuoyunu yönlendirme kapasitesi olan kişilerin (En azından yanlış anlaşılmamak için) daha dikkatli olması gerektiği fikrindeyim.
Onların amacı farkli zaten şey diyenler bile var ligden çekilelim hem de fenerbahçesiz bir lig nasıl olurmuş görürler diyorlar, burdan çıkar sağlamak dertleri.fbliler lig iptal edilsin diye bi taraflarını yırtıyor iğrenç herifler
20 ocak 1989'da kaza geçiren samsunspor sezon sonuna kadar tüm maçlarda hükmen mağlup sayılmış ama küme düşürülmemiş
hatay, malatya ve antep eğer oynamak istemezse muhtemelen benzer uygulama yapılır
4 yerine 2 takım düşer
bu yüzden seneye mecbur 21 takıma çıkabilir lig
Elazigspor da 3 sene önceki deprem sonrası ligden çekilmiş ve kalan maçlarda hükmen yenik sayılmıştı ve hakları korunmuştu..
Ben gaziantep in İstanbul ya da yakın şehirlerde maçlarını tamamlayacağını düşünüyorum bugün basketbol takımları da Avrupa kupası maçına çıktı deplasmanda
Hatay için durum çok daha sıkıntılı tabii ki..