TFF'den Açıklama: 3-4 Mart Tarihlerinde Ligler Kaldığı Yerden Devam Edecek

Antep'te ligten çekilmeli ve ona göre o takımlar düşmemiş sayılmalı
Halbuki tüm bunlar TFF denen leş kurum dusunmeliydi ama şimdiye kadar söyledikleri her cümle facia

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cikmadi hala enkaz altinda
Dün öyle gündem olmuştu da kaybettik anlaşılan maalesef. Neyse dediğimden daha vahim bir senaryo bence tekrar ertelenecek, şu an oynanması mümkün değil gerçi mevcuttakileri düşününce şu an twitteri kapatan adamlar başka ne yapsa şaşırırım diyorum bulamıyorum o yüzden ne yapsalar hak maalesef bize.

Helal bardakci kizilaya bagis yapmam aciklaman sebebi ile.

Bu konuda konuşmak için erken öncelikli olarak futboldan öte ülke olarak yaralarımızı sarmak için zaman lazım 2-3 hafta sonra tekrar değerlendirme yapılabilir o zaman ki durum ve şartlar uygun olursa 3 seçenekten 1'i olacaktır ama hangisi bilmiyorum.

1- Güncel puan tablosuna göre lig bitirilir.(Bunu hem düşme hattı hem de şampiyonluk hattında olan bazı takımlar kabul etmeyebilirler.)
2- Hatayspor, Antep, Malatya ve o bölgedeki takımlar başka şehirlerde maçlarını oynarlar fakat muhtemelen de psikolojik etkilerden dolayı sene sonu küme düşerler.(Bu seçenek uygulanacağını sanmam mağdur olmuş şehirleri daha da mağdur etmezler.)
3- Ligler 1-2 hafta daha ertelenir o bölgedeki takımlar muaf tutulur kalan maçlara çıkmaz sene sonu da küme düşürülmezler.

Helal bardakci kizilaya bagis yapmam aciklaman sebebi ile.
Bence böyle bir fikri varsa bile, bunu kan stoklarının daha pozitif olduğu bir zamanda söylemeliydi.
Bu tip kamuoyunu yönlendirme kapasitesi olan kişilerin (En azından yanlış anlaşılmamak için) daha dikkatli olması gerektiği fikrindeyim.

Bence böyle bir fikri varsa bile, bunu kan stoklarının daha pozitif olduğu bir zamanda söylemeliydi.
Bu tip kamuoyunu yönlendirme kapasitesi olan kişilerin (En azından yanlış anlaşılmamak için) daha dikkatli olması gerektiği fikrindeyim.
Duzeltti zaten para vermem kan bagislarim dedi

20 ocak 1989'da kaza geçiren samsunspor sezon sonuna kadar tüm maçlarda hükmen mağlup sayılmış ama küme düşürülmemiş

hatay, malatya ve antep eğer oynamak istemezse muhtemelen benzer uygulama yapılır

4 yerine 2 takım düşer

bu yüzden seneye mecbur 21 takıma çıkabilir lig

edit: yanlış hesaplamışım. 19+3 = 22. 2 takım düşeceği 20 takımla devam eder

Son düzenleme:
20 ocak 1989'da kaza geçiren samsunspor sezon sonuna kadar tüm maçlarda hükmen mağlup sayılmış ama küme düşürülmemiş

hatay, malatya ve antep eğer oynamak istemezse muhtemelen benzer uygulama yapılır

4 yerine 2 takım düşer

bu yüzden seneye mecbur 21 takıma çıkabilir lig

Elazigspor da 3 sene önceki deprem sonrası ligden çekilmiş ve kalan maçlarda hükmen yenik sayılmıştı ve hakları korunmuştu..

Ben gaziantep in İstanbul ya da yakın şehirlerde maçlarını tamamlayacağını düşünüyorum bugün basketbol takımları da Avrupa kupası maçına çıktı deplasmanda

Hatay için durum çok daha sıkıntılı tabii ki..

Elazigspor da 3 sene önceki deprem sonrası ligden çekilmiş ve kalan maçlarda hükmen yenik sayılmıştı ve hakları korunmuştu..

Ben gaziantep in İstanbul ya da yakın şehirlerde maçlarını tamamlayacağını düşünüyorum bugün basketbol takımları da Avrupa kupası maçına çıktı deplasmanda

Hatay için durum çok daha sıkıntılı tabii ki..

evet doğru. 2019-20 sezonunda malatya, 2020-21'de göztepe sezona devam etmişti

sadece o hafta maçları ertelendi. Adana ve antep fazla etkilenmediyse devam eder

zaten adana demir jorge morel transferi yaptı dün ve avrupa iddiası ciddi şekilde var

muhtemelen malesef hatay ve malatya çekilir. 3.ligdeki adıyaman ve maraşta çekilir

Stadyumda veya evde maçı izleyenler zevk ile maçları izleyebilecek mi atılan gollere sevinebilecek mi ? bu kadar kısa Bir sürede ya ben şahsen gollere sevinmeyi falan gectim izlerken utanırım.

Galiba Hatay ve Antep kalir, ligden 2 takim duser, seneye yine 20 takim olur.

Geri
Üst Alt