TFF'den Açıklama!

Cevap: TFF'den Açıklama!

bence tırsak bi açıklama olmuş fenerasyonumuz uefa ve fifaya şikayet edilyo denmiş . müthiş lan ahahaha :D

Cevap: TFF'den açıklama

---cok daha sert bir açıklama bekliyorum ben,sonucu ne olursa olsun..bu pisliklerle şikecilerle(bilmemnesini satanlarla) futbol ynamak istemiyorum.bu düzeni bozmamız lazım...klüp etmezse taraftar olarak biz zaten gerekenleri yapıyoruz...

daha çok baskı yapalım bu açıklamayla iyice batmışlar

Yıllarca Federasyon, Fenerasyon olarak yazıldı. Feneri kolladığı, diğer takımlara haksızlık yaptığı söylenirdi. Ben abartıldığını düşünürdüm. "O kadar da değil; Neden bir takımın kuklası olsunlar ki" derdim. Belli bir takımı tutsalar da, adil olduklarını düşünürdüm.

Bu Federasyon beni de sonunda inandırdı. Fener hariç ağzını açan herkese tehditler, cezalar yağdırmaya başladı. Bu kadar da olmaz.

korkmuşlar korkmuşlar ahahaha :D

murat%2B2.jpg

;)

bu aciklama süper oldu, inanin bizim ne kadar hakli oldugumuzu gösteren bir aciklama

Liglerin başlamasına çok az bir sürenin kaldığı bugünlerde, futbol konuşmaya ve oynamaya uygun bir zemin hazırlamak için harcadığımız çabaya; tüm kulüplerin, yöneticilerinin ve futbol ailesine ait tüm bireylerin katılmasının, kendi menfaatleri açısından elzem olduğunun belirtilmesi zorunluluğunu kamuoyunun takdirlerine sunarız.

Futbol oynamamaya uygun zemin hazırlıyorsunuz şikeci takımlarla bizi ve diğer temiz trakımları aynı ligde oynatarak!

hepiniz serefsizsiniz.

Şikayet edelim temizseniz korkacak birşeyiniz yoksa ne bu stres?

Sanki bizim ezeli rakibimiz gibi sanki Galatasaray-fb atismasi gibi bizim her aciklamamiza karsi aciklama yapmasi tffnin durumunu ortaya koyuyor. Sen her seyi hakediyorsun MAA

İstediğimiz yere şikayet ederiz lan battımı napıcan fenerasyon napıcan Allah aşkına söyle demirden korksak trene binmezdik..

çok sert bir cevap verirmeli..

o süper lig kulübü dedigin takim GALATASARAY aciklama yaparken dikkat et bence

Avrupa'da bizim sözümüz geçer...!!

Sizi Sanli ve Gururlu bir sekilde biz Temsil ederiz..!!

Sizin yaptiginiz ayiplarida yine biz söyleriz...!!

Seni uyariyor Galatasaray..!! Sen bundan nasil Sikayet algiladin anlamadim..!!

Nekadar Gerizekalsiniz TFF...!!!!!

Cüneyt Tanman sen bu Kurgu'dan istifa etmedikce gözümde bir hiçsin..!!

Allah belanızı versin.Ulan devam edin siz böyle eger olumsuz birşey olursa sen türkiye'de yaşama m.a.a.!

Geri
Üst Alt