TFF'den Açıklama!

Cevap: TFF'den Açıklama!

Ancak bir süredir bazı kulüplerimiz ile olayla ilgili veya ilgisiz aynı zamanda da bilgisiz bazı kişiler, yasal dayanaktan yoksun açıklamalar yapmaktadırlar.

Yuh diyorum başka birşey demiyorum !

luce ne demişti...köpekler istedi diye atlar ölmez

sikeyi bize bulasmis gibi gösterip üstünü örteceklerdi tulunun davasinda ama yemezler

ya açık açık istifaya davet edelim artık . artı bunlara arenayı dar edelim adam öldürelim demiyorum yanlış anlaşılmasın demokratik yollarla kabusları olalım yeter artık .
Adamın bir elinde cımbız,bir elinde ayna umurundamı dünya:sopa:Kısacası pek sallıyacagını sanmam sere............in

TFF o kadar şeffaf bir kurum ki, MAA'nın içindeki Aziz Yıldırım'ı net bir şekilde görebiliyorsunuz.

allah belanızı versin .. oruçluyum ....

vallahhh tff gel dizimden aşağı diyorummm sanaaa..

vallah adam gibi cevabını veren yönetim varken, hiç takmıyorum bunları. gerekne cevabı reisler verir.

sakin olun. maliye kapak taka taka kapakçı baba diye adı çıkacak yakında:)

Bu adamlar okuduklarını anlamıyorlar net. Gitsinler bol, bol Türkçe paragraf sorusu çözsünler, belki o zamanlar anlarlar okuduklarını :D

367654_2.jpg

Neden FEM ? Yoksa bu işin içinde de mi cemaat var ? :eek:

Öyle şeyler yazarım ki buraya...

Değil beni, tüm forumu kimse kurtaramaz sonra!!!

Bunlari adam edecek tek bir kisi taniyorum oda Fatih Terim.

Uefaya yüklenelim arkadaşlar e-mail atmayan kalmasın.

TFF GALATASARAY olmasaydi hic kimse Süper Lig'i tanimayacakti. Bunu untuma seref yoksunu Asena

bunlar bizimle uğraşıcak anlaşıldı adamlar fenerin rezilliklerine bir ses çıkartamadı bize kacıncı bu yok kupanızı alırız sonra tulunu soruya şimdi tehdit gibi açıklama yazıklarolsun ramazan ramazan küfür etmiyim yaaaa

Demek ki yazdığımız şikayetler işe yaradı. UEFA fedarasyonun kulağını çekti. Hadi o zaman tekrar şikayet mesajlarına başlayalım. Bu bildiri bizi yolumuzdan döndürmek için yazılmış adice ve korkakça bir açıklamadıç Biraz ağır bir itham ama TFF hakediyor :D

bizden biri ifadeye gidince aydınlar hemen bilgi almaya gidiyor...

ts ve besiktasin adi geciyor olmasi acayip isine yaradi tff nin, yoksa böyle rahat hareket edemezdiler asla

Geri
Üst Alt