TFF'den Açıklama!

Cevap: TFF'den Açıklama!

Burada bunu yazmak yanlışmı bilmiyorum ama duyuruları medyaya direk yansıyan Ultraslan açıklama yapmalı.İçindede Eğer Cuneyt Tanman orda durmaya devam ederse Galatasaray lılar için bitmiştir yorumuda mutlaka olmalı.Cuneyt Tanman ın bu tepkileri bilmesi lazım. (Gerçi bilmedende harekete geçmesi lazım ama...)

Ne Cüneyti ya? adamın karnını Galatasaray mı doyuruyor adam yediği ekmeğe bakar neden bıraksın federasyonu? karnını Gs mi doyuruyor?

işte tffnin en ağır topu !

9baab38_b.jpg

sıfata bak evlat olsa sevilmez

yalnız mehmet ali aydınlar şuan sadece galatasaraya ve trabzona cephe almış durumda

iki klüp isterse rahatlıkla federasyonu devirir bunu göremiyor salaklar

ayrıca istanbul büyükşehir belediye başkanı nasıl oluyorda federasyonda söz hakkına sahip olabiliyor ? bu adam suçlulardan biri ? göksel gümüşdağ ?

yalnız mehmet ali aydınlar şuan sadece galatasaraya ve trabzona cephe almış durumda

iki klüp isterse rahatlıkla federasyonu devirir bunu göremiyor salaklar

ayrıca istanbul büyükşehir belediye başkanı nasıl oluyorda federasyonda söz hakkına sahip olabiliyor ? bu adam suçlulardan biri ? göksel gümüşdağ ?

yalakanın teki göksel,ekmek arası göksel dir o,market de ekmek arası yaptırıp parasını vermezdi...aha ben şahitim oruçlu oruçlu..

Cok sükür adnanlarin yerle bir ettigi vizyonumuz,pisirikligimiz Ünal baskan ile beraber hem sahada,hem transferlerde,hem de gerekli yerlere korkmadan,tirsmadan verilen sert mesajlar ile gene layik oldugu yere yükseldi.Galatasaray askim bu yasananlar ile dahada alevlendi,iyiki Galatasarayliyim.

Ne Cüneyti ya? adamın karnını Galatasaray mı doyuruyor adam yediği ekmeğe bakar neden bıraksın federasyonu? karnını Gs mi doyuruyor?

Galatasaray doyurmadımı karnını Cüneyt Tanman'ın? Sen şimdi çalışıyosun baban sana para vermiyor diye unuttunmu babanı? Eğer gerçek Galatasaray lı ise bırakır görevini

Tarihe not düşüyorlarmış.

Sizin gibi kaypak insanlar tarihe not falan düşemezler.

Silik tiplerin tarihle olan tek ilişkileri, tarihi yazanları seyretmeleridir.

Bu ülkede futbol denilince tarihe kimin not düşebileceğini sizler de gayet iyi biliyorsunuz.

Sizin bu iş için yetiniz, kabiliyetiniz, öngörünüz kısaca çapınız yok.

Bırakın da bu not düşme işini, işin erbabları yapsın.

Bu adamı federasyon başkanı yaptılarya yazık....

Diğer süper lig klüpleride çok rahat..Allah belanızı versin hepinizin..Şeref yoksunları..

Bunları yapacağına alsaydın fbnin şampiyonluğunu,ismi geçen klüpleri başlatsaydın eksi puanla en azından mantıklı bir açıklaman olurdu..

Ama sen hiç bir bk yapma hep hasır altı et...ya zaman aşımından hepsi unutulsun karaktersizlerin yaptığı yanına kar olsun,Yada uefa versin türkiyeye cezayı bütün takımlar yansın..Yok öyle maa..Akıllı ol..Haddini bil...

ahahaha

herşeyin sorumlusu biziz yaşasın !

bende bekliyordum ne zaman bizim üzerimize yıkmaya çalışsacaklar diye.

Fotokopiyle GS ı düşürmeye çalışan, 26 klasörle ise kanaat getiremeyen salaklar şimdide türkçe okuduklarını anlamakta güçlük çekiyorlar

sade fotokopi mi gazete küpürleriyle şikayet edildi küpürleri delil olarak gösterildi ama biz naptık aynı şekilde karşılık verdik gazete küpürlerini dosya'ya ek olarak koyduk bir yerlere cevap vermek istedik fakat bu ideotlar angutlar o ince çizgiyi göremediler... Acıncak haldeler..

--gereken neyse taraftar yapmalıdır ilk maçta...babasının ahırı gibi kullanıyor

Öncelikle yönetimimizi tebrik ediyorum.Artık protesto zamanıdır , eylem zamanıdır GALATASARAY taraftarı! Bu TFF'ye gününü göstermemiz lazım haketti bunlar!

ben bile inanıcam nerdeyse futbolun temiz olduğuna

Dikkat ederseniz Aziz yıldırım geldikten sonra,2000 den sonra hemen hemen hepsi Fenerbahceyle baglantısı olan baskanlar neden acaba;)

Geri
Üst Alt