TFF'den Burak Elmas Açıklaması

1648390793377.webp

Yarin metin gelirse o da boyle şamar oglanı olur. Bu ortamda baskanlik yapmak zor iş.

Net yalanci herif ya. Gider ayak terim ustunden ibra edilebilir miyim diye bu aciklamayi yapti. Adayligindan beri yalanlarini saysak bitmez. Yabanci sponsor yardimci hoca bakiyoruz yer yerinden oynar masaya yumruk vurdum vs vs

Tff'nin açıklamasını koyup Burak Elmas'ın cevabını koymamakta iyi bu arada.

Giderayak her yerde rezil ediliyoruz.

Verdiği ve tutmadığı sözler, Terim'i göndermesi falan bunlar etkendir sadece. Etkendir ama ibrasızlık için yeterli değildir.
İşte tamda elalemi Galatasaray hakkında böyle konusturdugu icin, sağda solda temsil edemediği için ibrasizligi yedi. Gider ayak yine küçük düşürdü klübün ismini.
Yaptıgı belki gerçekleşmiştir, vurmuştur dediği gibi masaya falan, gel gelelim bunu yalanlayacak cüreti bulabiliyor bu dangalaklar bize karşı.

Gitmiş adamın arkasından konuşmakta bunlara yakışırdı. Ben masaya vurduguna inanıyorum ama malesef masaya yumruk vurmak yetmiyor. Nihat zaten kendi söylüyor atandım diye. Bu adamların arkası güçlü. Maalesef Burak Elmas hafif geldi. Yeni gelecek başkanında pek birsey yapabileceğini zannetmiyorum. Önümüzdeki sene görürüz zaten Burak Elmas mi pasif kaldi yoksa gercekten tff'nin arkası güçlü mü.

Bence Burak Elmas yalan söylemiyor
Tepki vermiş olabilir
Burak Elmas başarısız bile olsa Galatasaraylıdır
Evet başarısız oldu.
Bu bizim kendi meselemiz
Onu da bu namussuzlara yem etmicez

Bu ucubeler kaybetmiş adamı daha da itibarsızlaştırma için bunu yayınladılar bence
Dertleri Burak değil Galatasaray

Tff'nin açıklamasını koyup Burak Elmas'ın cevabını koymamakta iyi bu arada.

Bana diyorsan konuyu 16:55'te açmışım. Elmas'ın açıklamasını yeni gördüm; kaldı ki 18:00'de yapmış açıklamayı 18:05'te buraya koymuşsun zaten. Ayrıca moderatör olmadığım için konuyu 10 dk'lığına editleyebiliyorum. TFF algısı mı yaratacağız burada

Gider ayak kel Nihat kıçına tekme atiyor iste bunlara karsi sert ve guclu bir yönetim ve Başkan lazım. Surekli Nihat gibi yalakalari rezil edecek bir şahıs gelmeli artık.

Hiç bir başkan federasyona net tepki koyamaz . Başakşehir başkanı ile bizim durumumuz aynı değil

Sıra size de gelecek! Her gün biriniz bir gün hepiniz! Ünal başkanın adının geçmesi bile tutuşturmuştur Nihat'ı.😏 Kadıköy'deki şampiyonluğumuzdaki surat ifadesi geliyor aklıma hep🤣

Milyon eurolar borçlar olsun istemiyorum en. başkan bu seneki gibi az maaş ve bonservisli alınabilir oyuncular ile devam edecek biri olmalı

Kendini savunamayan bir adam için koca camianın haklarını savunması bekledik.

Rize başkanından tut en büyük düşmanlarımızın başkanları her yerde rezil etti kendisini.

Galatasaray marka değeri Dursun Özbek isminden sonra yine rezil oldu.

Geri
Üst Alt