TFF'den Fenerbahçe'ye Yeni Sezon Öncesi ''Af'' !

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçen seneden kalan cezalarda düzenlemeye gitti.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçen seneden kalan cezalarda düzenlemeye gitti.

Fenerbahçe'nin Karabükspor maçında aldığı seyircisiz oynama cezası tribün kapatmaya çevrildi. Sarı lacivertlilerin Kayserispor deplasmanında aldığı seyircisiz oynama cezası da para cezası olarak değiştirildi.

Trabzonspor'un ise Eskişehir deplasmanında aldığı seyircisiz oynama cezası saha kapatmaya, Sivasspor deplasmanında aldığı seyircisiz oynama cezası da para cezasına çevrildi.

uzun zamandır görünmüyordun ağabey

futbol bu aralar yine pislendi

Acaba neden hiç şaşırmadım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alenen şike ve kayırmaca devam ediyor , bizde izleyelim hoş oluyor.

Kulüpten yazılı bir açıklama değil, taraftarın federasyona yürümesi gerekiyor artık.

Taraftarın federasyona yürümesi değil, mevcut federasyonun komple görevden alınması gerekiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TFF harbiden de satılık kurum olmuş resmen. Adamlara bak fenere göre düzenleme yapıyorlar. Artık maçları izlemiyorum zaten. Yeni sezonda sadece Şampiyonlar ligini izleyeceğim. Bu kirli ligi izlemek zaman kaybı olur.

Her tarafları pislik kaynıyor. Bari tümüyle takımların cezasını kaldirsaydiniz.

Sonra Ayberk ayıp olmuyor mu diyorlar bana. Ne güzelde demiş şair.

''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..Lan bu kadar ... çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?'' CAN YÜCEL..

Bos bos yurumekle olmaz bu isler o tff yi ...

6222 ye göre yazdığın suça teşvik etmek arkadaşım. Alenen suç işledin.

TFF 'yi bile savunmak zorunda bırakıyorsunuz bizi.

- - -

Bu arada Allah belanı versin TFF. Haftalar önce bu cezaların kırpılacağını tahmin ettiğimi söylemiştim.

Forumda yine müthiş tepkiler verilmiş. Aynen böyle devam. 24 saat daha söversek Tff düşecekmiş.

Geri
Üst Alt