TFF'den Fenerbahçe'ye Yeni Sezon Öncesi ''Af'' !

Bu şikecilere ve onların yalakaları federasyona verilecek en güzel cevap 4 yıldızı takmak olacaktır.

4. yıldızı kime vereceğinin sinyalini yakmış TFF sezon başlamadan.

artik saha kapatma cezasi hic olmayacak mi?

ho

Hukuktan pek anlamam ama sene içinde bu kuraldan ceza alanlar dava açamaz mı(mesela biz)? Sonuçta bu cezada tahkim tarafından onaylanmıştı. Böyle değiştirilebiliyor mu?

ne güzel keyfe keder af getiriyolar bize olsa basmıslardı 10 maç cezayı üstüne biraz daha eklemişlerdi

allah hepsinin belasını versin daha lig başlamadı bee

Yakında bunlar tüzüklerine " Renkleri sarı-lacivert olan ve kendilerine Fenerbahçe diyen kulüplere asla ceza verilemez." maddesi eklerler.

Merak etmeyin yaparlar. Ve bizde burada "Ulan bunu bile yaptılar da kimse ses çıkartmıyor" diye hayıflanırız.

Padişahım çok yaşa. Padişahım Fenerli. O zaman Fenerbahçe de çok yaşasın. Hüloooooğğğğğğğ :ka10:

Bursa deplasmanımız seyircili oldu bu kapsamda. Bir taşla 2 kuş vurdu TFF.

Hatta TS-FB maçını seyircili yaptığı için bir hükmen galibiyet daha hediye etti fenere. O maçta Volkan, Caner, Emre vs provokasyonun dibini yapacaklar. Buraya yazdım...

Bursa deplasmanımız seyircili oldu bu kapsamda. Bir taşla 2 kuş vurdu TFF.

Hatta TS-FB maçını seyircili yaptığı için bir hükmen galibiyet daha hediye etti fenere. O maçta Volkan, Caner, Emre vs provokasyonun dibini yapacaklar. Buraya yazdım...

Haklısın gene karıştıracaklar ortalığı ırkçılar gene bildiklerini okuyacak sonra yok efendim kavga çıktı dövüş çıktı. Türlü türlü bahaneler.

6222 ye göre yazdığın suça teşvik etmek arkadaşım. Alenen suç işledin.

TFF 'yi bile savunmak zorunda bırakıyorsunuz bizi.

- - -

Bu arada Allah belanı versin TFF. Haftalar önce bu cezaların kırpılacağını tahmin ettiğimi söylemiştim.

Suc oldugunu biliyorum sonucunuda biliyorum kisacasi bana bisey olmaz keske editlemeseydin sizin sucunuz yok uyeler yazdiklarindan sorumludur en kotu ifade verir alir ceketimi cikarim :) bu heriflere oyle kinliyim ki her seyi goze aldim artik

Geri
Üst Alt