TFF'den Kulüplere Yeni Yabancı Oyuncu Kuralı Teklifi

Senol kukla herif bence. O fazla yabanciyi oynatdigi zaman yabanci kurali icin negatif birsey demiyordu. Sonra takimi Fiko batirdi ve Fiko yabanci sayisi fazla geliyor demeye basladi. Senolda papagan gibi ayni seyi demeye basladi.

Milli takima gectigindede yukardan emiri almistir ve ondan böyle konusmaya devam ediyor. Adamda omurga yok ondan.

Madem oyle yerli oyuncuya maas limiti verilsin. 5 milyon limit, her 10 milli maca cikan yerliye 500 bin extra verilsin. Yetmez :)

Tribünleri dolduranlar cebindeki son kuruşuna kadar verenler taraftarlar...ürünleri satın alanlar taraftarlar...benim anlamadığım bunlar neden taraftarlara sorulmaz?...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Tribünleri dolduranlar cebindeki son kuruşuna kadar verenler taraftarlar...ürünleri satın alanlar taraftarlar...benim anlamadığım bunlar neden taraftarlara sorulmaz?...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Pasolig sahibi olanlara anket açsınlar.
Hatta yayıncı kuruluş kendi üyelerine sorsun.

O zaman adaletli bir iş yapmış olurlar

Sırf bir kaç tane mafyatik manager zengin olsun diye ülke futbikunu batiracaklar.

Seneler sonra Milli takım Avrupa'da herkese kafa tutacak güce ulaşmış.
Bazı oyuncularımız 40 milyon euro seviyesine çıkmışken böyle bir teklif yapmak hainliktir.

Valla bunun Türk futboluna uzun vadede hiçbir şey getirmeyeceğini bilsem de bugünkü gibi teknik-taktik bilmeyen hocalarla devam edilecekse her takımda, aidiyet sahibi 4-5 yerlinin bulunmasının kısa vadede ne kadar sonuç getirdiği ortada. Üstümüzdeki 3 takım neredeyse her maçını en az 4 yerliyle oynuyor. Binbir türlü belaya, felaket kadro durumlarına, bizim %20 yönetim kapasitesine rağmen bitmiş ligde hala son dakikada maçlar çevirecek motivasyonu gösteren Fener'de bütün performansı yerliler ve yarı Türk Muriç veriyor. Beşiktaş'ın fark yaratan oyuncuları yerli, bizi bu felaket yönetilmiş sezonda biraz olsun iddaada tutan en önemli 3 oyuncudan 2'si yerli katkısıydı. (Ömer ve Adem, diğeri de pek tabii Muslera'ydı) O yüzden iş taktiğe gelmeyecek ve Türk futbolu gazlama üzerinden devam edecekse nispeten kaliteli yerlinin her takıma faydalı olacağını düşünüyorum. Gönül ister ki başımızda her 1'lik oyuncudan 1.5'luk katkı alabilen Favre, Pochettino, Allegri tarzı bir taktisyen olsun ama böyle bir şey mümkün olmadığına göre oyuncuda kaliteden önce aidiyet aramak daha önemli bir özellik görünüyor. Bunun için de yapılması gereken ya geçen yıl olduğu gibi Onyekuru gibi kumarlar oynamak ya da daha kolayı bu seviyede oynayabilecek yerli kalite kovalamak. Ben bunu Galatasaray için istiyorum ve milli takımın yükselişini umursamayan sorumluların önünde pek tabii ki ben de milli takımı zerre umursamıyorum. Fatih Terim'in eline yüzüne bakılır son futbolu oynattığı 2011-12 sezonunda da ağırlıklı yerli kadromuz olduğu düşünülürse doğru formülün (en azından mevcut şartlar altında doğru formülün) nerede olduğunu kestirmek çok zor olmuyor.

izlemeyi biraktim kafam rahat ne yaparsaniz yapin

Simdiki anlasma bittikten sonra olurmu? Portekizin 3 büyügü bildigime göre kendi hakklarini satiyorlar ve kimseyle parayi paylasmiyorlaf.
Eger TFF ile anlasabilirsen olabilir, suanki kanunda havuzdan cekilen lig'den de cekilmis oluyor. Tabi ki sartlar nasil olusur bilemem bunlari detaylica bilen biri aciklasa guzel olur.

Futboldan pis ellerinizi çekin, mafya bozuntusu sürüngenler... bu ülkede futbol asla düzelmez profesyoneller tarafından yönetilmediği sürece.

Sorun sınırda değil senin kıytırık alt yapında... gençlerin tarlalarda yetişiyor kavun karpuz misali

2020/2021 teklifi fena değil. İlla yapılacaksa bu minvalde olsun giderek azalması izlenilebiliteyi düşürür çünkü.

Banko : Trabzon ve Fenerbahce
Bilmiyorum baska kime yarar ki bu Yabanci kisitlamasi...

Ne kadar iyi Türk Futbolcusu varki Süper Lig‘de

Geri
Üst Alt