TFF'den Kulüplere Yeni Yabancı Oyuncu Kuralı Teklifi

Bu kararın siyasi olduğunu düşünüyorum ben. Nihat denen adamı oraya getiren de siyasetti zaten. Amaçları yabancı oyunculara verilen dövizin yurt dışına çıkmasını engellemek onun yerine paranın ülkeden kalıp piyasada dönmesini istiyorlar ekonomi de batık durumda zaten. Ne kadar çok yabancı o kadar çok ülkeden yurt dışına giden para bunların gözünde.

Her kulüp mecbur kabul edecek bu teklifi çünkü hiçbir kulübün devleti karşısına alacak gücü yok teklifin sahibi bizzat devlet

Bu 3 yerli kimler olur Emre Akbaba ve Emre Kılınç ikilisini oynatırdım bir de Saracchi'den vazgeçip Ömer'i sol bek oynatabilirim tabii Kaan&Okay veya Hakan Çalhanoğlu gibi kaliteli oyuncular alınırsa onları da oturup düşünürüz bir de Muslera'nın iyileşme durumuna göre yerli bir kaleci ile 6 ay devam edebiliriz

Ben yerli oyuncuların oynamasına karşı değilim kesinlikle hatta Atalay_Abdussamed_Emin veya Süleyman gibi altyapıdan yetişen oyuncuların oynamasını şans bulmasını çok çok istiyorum ama bunu yapmanın yolu yabancıyı yasaklamak olmamalı 2020 yılındayız yabancı yerli diye oyuncuları ayırmak en hafif tabiri ile saçmalıktır

reis sahada istiklal marşı okuyan fazla futbolcu olmasını istiyor. kural o yüzden geliyor bence

Kural Ali Koç denen kamu zararlısının ağlaması yüzünden gelir.

Bir sene sonra yine ağlar o. Bu yabancı sınırı yüzünden mhy gibi işe yaramaz adamlara 2 milyon avro maaş veriyoruz diye.
Kural koyma kim iyiyse oynasın. Çıkacak adam zaten çıkıyor. Ne adamlar çıktı.

Gereksiz işe yaramayan bir sezon iyi top oynadı diye dünyanın parasını alan Tarık'lar türeyecek ne yazık ki.

Bizi bitirdiniz be...

Geri
Üst Alt