Kenan Bozak
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2009
- 3.441
- 781
- 363
Umarim bu kararin arkasinda yerliyi kayirma motivasyonu yoktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12m + 3 yıılık maaşı çöpe atsın yaniO anlamda dememiştim. Benim fikrim belli. Ne kadar sevsemde gonderilmesi gerekir diye düşünüyorum. Pfdkyi beklemeden yönetim kararını vermesi gerekiyordu bana gore.
Çok büyük yanlış yaparız.Yönetim bu konuda tff'nin vereceği cezaya itiraz etmeyecekti diye biliyorum.
Güzel fiyata satılması taraftarıyım. En ufak olayda bu kavga yine takımdaki dengeleri bozar diye düşünüyorum.12m + 3 yıılık maaşı çöpe atsın yani
Ceza kanununda canice adam öldürme vardır. Bir anlık öfkeyle işlenen cinayetin cezası ve işkence çektirerek, kesip biçerek işlenen cinayetin cezası farklılık gösterir. Bu da aynı şekilde düşünülebilir. Adam resmen depar atarak geldi. Ortada tokat yok diyorsun da adam iki üç kere vurmaya çalıştı, darp etti.Neresi normal ya. Surekli algi yapildi buna kendi taraftarimiz dahil, herifin agzini burnu kirdi diyorlar sizde diyorsunuz nerede olmus bu olay?! Marcao'nun yaptigi kotu birseydi ama sag solda denildigi gibi kimsenin agzini yuzunu parcalamadi, ortada tokat bile yok Kerem'in koluna vurdu diye 8 mac mi verilir? Dirsek atan, kafa atan oyuncular oldu daha once ben bunlarin hic 8 mac aldigini gormedim.
Tahkim'e %100 gidilmeli 5-6 maca dusmeli bu ceza.
melo-riera da bozdu mu?Güzel fiyata satılması taraftarıyım. En ufak olayda bu kavga yine takımdaki dengeleri bozar diye düşünüyorum.
Abi tamam da maçtan sonra olsa? Mesai muhabbeti mi?genelde persembe açıklanıyor
Bu adalet sadece Galatasaray uzerinden yapiliyor. Senin dedigin ile verilen ceza orani tutarsiz, medyada surekli algi yapildi buna bu olaya canak tutan taraftarimiz dahil. "Ne var bunda" diyen mi oldu? Nerede gordun bu mesajimi bulurmusun?Ceza kanununda canice adam öldürme vardır. Bir anlık öfkeyle işlenen cinayetin cezası ve işkence çektirerek, kesip biçerek işlenen cinayetin cezası farklılık gösterir. Bu da aynı şekilde düşünülebilir. Adam resmen depar atarak geldi. Ortada tokat yok diyorsun da adam iki üç kere vurmaya çalıştı, darp etti.
Ben bu olaya sizin gibi bakıp "ne var bunda" diyemiyorum. Ortada haksızlık falan da yok. Taraftarlık bu değil.
Ayrıca burası Galatasaray.
‘’Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir.’’
Vukuatlı mi değil? Halil olayı nedir? İnkar ettik onu da.Bu adalet sadece Galatasaray uzerinden yapiliyor. Senin dedigin ile verilen ceza orani tutarsiz, medyada surekli algi yapildi buna bu olaya canak tutan taraftarimiz dahil. "Ne var bunda" diyen mi oldu? Nerede gordun bu mesajimi bulurmusun?
Ben zaten kotu bir olay oldugunu ve 5 mac yemesi gerektigini daha once ifade ettim, ama bazilari gibi adami parcaladi dovdu demedim burada bir cok kisi boyle konustu. Ben de sanirim baska bir olayi seyrettim diye dusundum bir ara cogu kisi oyle konusunca herhalde gozlerim beni yaniltti diyecektim. Senin verdigin ornek ile de uyusmuyor cunku bu zaten bir anlik bir ofke ile gerceklesti, 20-30 metre depar atmasi bunu degistirmiyor. Marcao ayrica surekli kirmizi goren -vukuatli- bir oyuncu degil, oyle olsa 8 maclik cezasi anlasilirdi.
Ayrıca burası Galatasaray.
‘’Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir.’’
Bunun TFF cezasi ile hic bir alakasi yok ayrica.
Vukuatli bir oyuncu demek surekli ceza alan - kirmizi kart - goren bir oyuncudur.Vukuatlı mi değil? Halil olayı nedir? İnkar ettik onu da.
Söylediğim şeyin aksine konuyla alakası var. Adama ihtiyacımız var diye yaptığı rezaleti yumuşatmaya çalışmayacağız. Ayrıca her şeye algı algı deniyor midem bulanıyor artık![]()
Ben sağda solda Galatasaray'ı konuşmuyor ve taraftar sayfalarını takip etmiyorum. Futbolun bu kadar içinde değilim. İnsanların neler düşündüğü beni ilgilendirmez ve o genellemenin içine girmeye itiraz ediyorum. Olaya ahlakî açıdan bakıyorum. Fenerbahçeliler gibi düşman yaratıp ondan beslenmiyorum. TFF'ye karşı çıkarlarımızı korumak, bir haksızlık varsa bu haksızlığı yok etme görevi yönetimindir benim değil.Vukuatli bir oyuncu demek surekli ceza alan - kirmizi kart - goren bir oyuncudur.
Kulup icinde/antrenmanda gerceklesen bir olayin TFF'nin resmi bir Super Lig macinda gerceklesen olayin ardindan verilen ceza ile nasil baglanti kurdun, muthis gercekten!
Boyle argumanlarla kendini avutursun anca, oyuncularimiza haddinden fazla ceza verilince gurur duyun sokakta soran olursa cok iyi yapiyor TFF deyin. Sizlere yakisan bu.![]()
Yönetimin bu karara ses etceğini düşünmüyorum reis hatta bu kararı konuşuşlardır muhtemelen1-2 mac iner o bence.