TFF'nin İhalesi Bekleneni Vermedi: Kulüplerden 'Süper Lig TV' Önerisi

Yıl olmuş 2022 decoder mi kaldı yav. Dijital platform diye bir gerçeklik var Aylık 20-30 yaparsın korsanı da öldürürsün herkesin cebine de girersin.

Burada sıkıntı veri iletimi olur onda da operatörler var sponsorluk anlaşması yaparsın olmadı Telekom diye devlet kurumu var hani. İşine geldi mi gemi aynı, gelmedi mi filikalar bizim.
Orası öyle ama televizyon aldıktan 2 sene güncelleme desteğini kaldırıyor ve o yazılımı televizyona yükleyemiyorsun.

Akp ve azılı gs düşmanı nihat el birliğiyle ligin içine ettiler. 40 yaşındayım bu sezonki gibi çekişmesiz, zevksiz, bir boka benzemeyen, ts şampiyon olsun diye çırpınılan şaibeli, 3 büyüklerin kafadan koptuğu bir lig izlemedim.

Alın liginizi bir tarafınıza sokun şerefsizler ! Hamsiler şampiyon olsun, konya 2. başak 3. adana demir 4.

3 büyükler avrupaya bile gitmesin. Kıçınıza kına yakarsınız. Zaten şike aklandığından beri gözle görülür bir kalite düşüklüğü olmuştu, buna covid ve ülke ekonomisinin dibe vurması da eklenince tamamen bitti. Seneye yabancı sınırı daha da düşecek hiç izlenmez. Zaten kulüplerin çoğu da batık, bundan sonrası daha karanlık. Kayyum atasınlar 3 büyüklere rahat etsinler bari, zaten telekomu, ,inöüyü filan hep malum kişi yaptı, o olmasa şu an stadyumsuz papazın çayırında oynuyorduk. Hatta futbolu ingilizler buldu diyorlar bence onu da malum kişi buldu, kendisi eski futbolcu zaten.

Yıl olmuş 2022 decoder mi kaldı yav. Dijital platform diye bir gerçeklik var Aylık 20-30 yaparsın korsanı da öldürürsün herkesin cebine de girersin.

Burada sıkıntı veri iletimi olur onda da operatörler var sponsorluk anlaşması yaparsın olmadı Telekom diye devlet kurumu var hani. İşine geldi mi gemi aynı, gelmedi mi filikalar bizim.
kesinlikle katılıyorum. bu sene fb maçını izlemek için maçı satın alacaktım baktım fiyatı 80tl civarı. sonradan bir forumdaşın tavsiyesi ile tüm sezonu satın aldım ayda 20tl'ye. tüm lig maçları dahil ama ben sadece gs maçlarına bakıyorum tabii.

şu kalitesiz ve leşh ötesi ligimizin ederi 20 tl'dir kesinlikle. çok makul bir ticaret. bence buna benzer bir şey yaparlarsa 30tl'den tüm sezonu satarlarsa bu iş huzur içinde çözülür. ederi budur.

kesinlikle katılıyorum. bu sene fb maçını izlemek için maçı satın alacaktım baktım fiyatı 80tl civarı. sonradan bir forumdaşın tavsiyesi ile tüm sezonu satın aldım ayda 20tl'ye. tüm lig maçları dahil ama ben sadece gs maçlarına bakıyorum tabii.

şu kalitesiz ve leşh ötesi ligimizin ederi 20 tl'dir kesinlikle. çok makul bir ticaret. bence buna benzer bir şey yaparlarsa 30tl'den tüm sezonu satarlarsa bu iş huzur içinde çözülür. ederi budur.
ülkenin yarısı kaçak izliyor. Gec gelmesi kötü görüntü olmasını takmıyorlar. Sonra bir üst kalite söylediginiz iptv var.
Yayıncıya sorsan korsan yasak, suç diye reklam yapmayı biliyor.
Demek ki birileri ayda 30 lira verip iyi paralar kazanabiliyormuş ha burada denilir ki ikisi bir mi? Değil elbette ancak 30 lirayı gidip ipciye kaptiracagına lig maclarını ver gitsin. Kendi kendilerine problem yaratıyorlar.
İptv ile ayni yayini veriyorsun birisine maclık istediğin parayla digerini 6 ay kullaniyorsun. Zeka bu ülkeyi terk edeli çok uzun zaman oldu. Zannediyorlar ki herkes ip yayinina gecer lan geçsin daha iyi ya.
10 tane adam bir evde oturup maç izleyecegine herkes acacak telefonunu sen yine aynı parayı alacaksın. İptvyi hd yerine bir kalite alti 480p verirsin telefondan girecek olan icin problemsiz bir görüntü çıkar adam oturup analiz yapacak degil ya pc ve tv icin de full hd seceneğini koyarsin biri 30 ise digeri 50 olur misal.
Dekoder sapıklarına da dersin kardesim 100 lira vs aylık onlar da onu alır.
Çeşitlilik iyidir. Adamlar o kadar beyin yoksunu ki youtubede, twitterde bu ligin verilerini bulamiyorsun. Arkadaşım adam youtube yayınlarıyla belki canı çekecek dur üye olayım 30 lira nedir der.

ülkenin yarısı kaçak izliyor. Gec gelmesi kötü görüntü olmasını takmıyorlar. Sonra bir üst kalite söylediginiz iptv var.
Yayıncıya sorsan korsan yasak, suç diye reklam yapmayı biliyor.
Demek ki birileri ayda 30 lira verip iyi paralar kazanabiliyormuş ha burada denilir ki ikisi bir mi? Değil elbette ancak 30 lirayı gidip ipciye kaptiracagına lig maclarını ver gitsin. Kendi kendilerine problem yaratıyorlar.
İptv ile ayni yayini veriyorsun birisine maclık istediğin parayla digerini 6 ay kullaniyorsun. Zeka bu ülkeyi terk edeli çok uzun zaman oldu. Zannediyorlar ki herkes ip yayinina gecer lan geçsin daha iyi ya.
10 tane adam bir evde oturup maç izleyecegine herkes acacak telefonunu sen yine aynı parayı alacaksın. İptvyi hd yerine bir kalite alti 480p verirsin telefondan girecek olan icin problemsiz bir görüntü çıkar adam oturup analiz yapacak degil ya pc ve tv icin de full hd seceneğini koyarsin biri 30 ise digeri 50 olur misal.
Dekoder sapıklarına da dersin kardesim 100 lira vs aylık onlar da onu alır.
Çeşitlilik iyidir. Adamlar o kadar beyin yoksunu ki youtubede, twitterde bu ligin verilerini bulamiyorsun. Arkadaşım adam youtube yayınlarıyla belki canı çekecek dur üye olayım 30 lira nedir der.
iptv değil üstad beinconnect yaw. 20tl aylık sezon ücreti :)

İşte Saran Group’un verdiği teklif

Çelikler, Saran Group’un teklifini şöyle anlattı:

Bir Süper Lig TV kurayım. Bu kanalın sahibi Kulüpler Birliği olsun.

Bu kanal için bu sene (ilk sezon) için 100 milyon dolar garanti ediyorum. Meblağ bu rakamın üstüne çıkarsa kalan kısmın büyük bir kısmını kulüpler aralarında (raitinge ya da şampiyonluk sayılarına ya da puan durumuna göre) paylaşsın. Küçük meblağ benim olsun.

Bu TV, kutu falan satmasın. Zaten kutu satan ve bu işi isteyen 2 platform var. beIN ve Tivibu. Ben, Süper Lig TV'nin operatörü olarak beIN'e ve Tivibu'ya diyeyim ki "Maç yayınları için bize bir kanal açarsan bunun için bize ne kadar ödersin? Her ikisi de ödeme yapar ve yayınları ister.

Dijital platformlar da var

Çelikler, teklifin kapsamında dijital platformlar olduğuna da vurgu yaptı:

Ayrıca başka dijital platformlar var. Misal Exxen ile yapılan Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ortaklığı gibi. Diyelim ki Exxen, Süper Lig yayınlarını da istedi. Bunu da ayrı bir paket olarak izleyicilerine sundu. Diyelim ki kişi başı 90 TL'ye paketi sattı. Gelirlerinin yüzde 80'i Süper Lig TV'ye dolayısıyla kulüplere gider. Exxen yüzde 20'sini alır. Bu gibi teklifler HBO'dan Netflix'e; Turkcell TV'den Vodafone TV'ye kadar her dijital platform için geçerli

mantıklı olabilir

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o serefsizler almanyada neredeyse tekel konumuna gelip %100 zam yaptilar gecen gün

digerlerinden bir farklari yok

Yok Belki ama adamlarin yayinladigi ligleri de degerlendirmeye alirsan ve son yillarda ödedigin aboneligi de degerlendirirsen az bile istemis olduklarini görürsün renkdas

Dijital platformların yayınlarını Avrupa maçlarında görüyoruz işte. Şu an dijital platformdan yayını alt yapı kaldırmıyor herhalde. Çünkü her maçta sorun var.

Bein alır gibi yine, 2.200 fln verseler atlıcak tff.

bu süperlig tv mantığı - yani kulüpler birliğinin sahip olduğu bir kanal (ya da pastanın mojör kısmını diyelim hadi) güzel mantık

ama - çok ciddi kontrol mekanizması lazım. yani olay kim kaç dekoder/üyelik sattı - bu nasıl belirlendi - kimi kulübe + 500 bin üyelik falan yazılıp boşa para kanalize etmesinlerde.

diyorum ya maçları verecek kanal sadece maç versin - sadece spikerine para verilsin. yorum programı o ş ubu boş yere maaşlar dağıtılmasın yok stüdyosuydu bilmem nesiydi - sadece maç.

ne yaparsan yap zaten korsanın önüne geçemezsin. binbir türlü yolu var o işin.
örneğin benim uzun süredir oyun oynadığım yabancı arakdaş grubum var - bir taneside ingiliz , bizim takıldığımız discord serverında her hafta maçları beraber izlerdik goy goy yaparak.

acuna verilmesi gerektigini dusunuyorum.
pazarlama tarafi cok guclu birde futbolu cesitli etkinlik ve organizasyonlar ile daha iyi hale getirebilir

Geri
Üst Alt