TFF'nin Olayları Yavaşlatması ve Kapama Çalışmaları FB ve Sivas'a Zarar Verir!

Cevap: Kulüpler Birliği Galatasaray'a Karşı Birleşti !

hazır birleşmişken grup yapsınlar,sonra teker teker bize gelsinler

adamlar voltran olmuş :D

Gençler,Ordu, Manisa ne ya..En kralınız bi Duisburg etmezsiniz yemişim tribinizi

Ama herkesin tarafını belli etmesi iyi oldu

Cevap: Siz kimsiniz, hangi cüretler Başkan'a hitap edersiniz?

Bu en az 20 yıl öncesine kadar gider. Ben Türk Futbol Tarihi'nde Süleyman Seba dışında normal hayatta Galatasaray Spor Kulübü başkanının elini sıkacak bir adam göremiyorum.

İnsanları küçümsemeyi ve aşağılamaya sevmeyen bir tipim.

Ama bugün itibariyle şunu diyebilirim;

Normal hayatta Ünal Aysal'ın elini sıkamayacak adamlar, bugün bazı güçlere güvenip resmi sitelerinden bildiri yayınlıyorlar.

Ünal Aysal için değil, Adnan Polat için olsa da bu geçerli. Yani bu Anadolu Kulüp başkanlarını bu kadar balon yapıp, şişirenler kim ise, bu şike olayının muhattabı da o kişilerdir zaten, orası da ayrı bir mevzu.

Alemdar hocam sizin birşeyler bildiğiniz aşikar bildiklerinizi ortaya dökün tartışalım ona göre konuşalım:yenieek:

--- Ahmet Çakar mode on ---

Alemdar İbaret adamsa bildiklerini ortaya döker.

--- Ahmet Çakar mode off ---

:o :D

"Türkiye'd​e başka hiç bir takım GALATASARA​Y olamadı"

Türk sporu = Galatasaray + diğerleri

İlhan Cavcav

İlhan Cavcav: Ünal Aysalın açıklamalarını Türk futboluna indirilmiş bir darbe olarak görüyorum

Hah Cavcav Türk futboluna darbe indirenlerin kendinlerini olduğunu söyleyemez tabi.Ne zamandan beri doğruları söylemek darbe indirmek oldu.Metris'tekilerin sözcüsü bunlar.

İlhan Cavcav: Ünal Aysalın açıklamalarını Türk futboluna indirilmiş bir darbe olarak görüyorum

ulan ilhan cavcav, adami hasta etmeeeeee

sike yapip Türkiyeyi dünyaya rezil eden ve simdi sampiyonlar ligine gönderilirse 3 ay sonra cok dahada rezil edecek olan fenere söyle bunu

İyi iş pişirmişler, boş değiller. Şimdi de yemeği kaba koyup, güzelce dolaba atmak istiyorlar. O yemek bozulmuş diyeni de susturmaya çalışıyorlar. Öyle bir koku geliyor ki o kaptan; değil süper lig, bütün ligler birleşseler, yine de gizleyemeyecekler o bozulmuş yemeği, şikeyi, şaibeyi.

Neden bize karşı hepsi şike yaptıda ondan.Ödleri okuna karışıyor.

en büyük tehlike kulupleri yöneten yöneticilermis, artik bunu cok iyi anladim.

muthis paralar dönüyor bu iste, dolayisiyla adamlar bu is'e cok pis yapistilar, para icin anasini, ebesini satiyorlar, saticaklar.

bunlar ne temiz ligi düsünüyorlar, nede türk futbolun gelicegini.

bunlarin derdi para.

Ne Mutlu Galatasaray'lim diyene hergun biraz daha gururlaniyorum ise bak farkimza bak tum takimlar sikeyi savunuyor bir tek biz karsi ciktik.

Bunlar falan adam olmuşlar bize mi rest çekiyorlar.

Akıllı olsunlar.

şimdi başkanımızn sağlam transferi kaldı.onlarıda yapıp döve döve hepsini yenmek ders olacak.

ne olursa olsun en azından şerefimize leke sürdürmeyen bir başkana sahibim

ben artık başkanın deyimiyle "müsterih" oldum.

en büyük tehlike kulupleri yöneten yöneticilermis, artik bunu cok iyi anladim.

muthis paralar dönüyor bu iste, dolayisiyla adamlar bu is'e cok pis yapistilar, para icin anasini, ebesini satiyorlar, saticaklar.

bunlar ne temiz ligi düsünüyorlar, nede türk futbolun gelicegini.

bunlarin derdi para.

bu gerçekle nasıl seyredilecek maçlar ne galibiyete sevinilir ne yenilgiye üzülünür bu durumda .Teşvik ,şike konuşulurdu ama hep dedikodu olarak kalırdı bu kadar ayyuka çıkmamıştı ,birileri bişey yapsın artık yalvarıyorum bu çelişkilerle bu lig çekilmez .birileri cebini dolduracak

bizide piyon olarak kullanacaklar

bu gerçekle nasıl seyredilecek maçlar ne galibiyete sevinilir ne yenilgiye üzülünür bu durumda .Teşvik ,şike konuşulurdu ama hep dedikodu olarak kalırdı bu kadar ayyuka çıkmamıştı ,birileri bişey yapsın artık yalvarıyorum bu çelişkilerle bu lig çekilmez .birileri cebini dolduracak diye

bizide piyon olarak kullanmasınlar.

avrupada, neden basarisiz Türk takimlari, bunun da bir aciklamasi var simdi ... Hic degilse uefada yari final neden oynayamiyoruz ...

rusya, ukrayna, portekiz, adamlar el sallaya sallaya uefa kupalari aliyor son 10 yildir. Finale/ yari finale ayni ülkeden takimlar karsi karsiya geliyor bunlarin.

bizimkiler gruplara bile zor kaliyor

Herseyide bir hayir var kimin ne oldu herkesin gercek yuzu ortaya cikti TT Arenaya bekliyoruz

Geri
Üst Alt