TFF'nin Olayları Yavaşlatması ve Kapama Çalışmaları FB ve Sivas'a Zarar Verir!

Cevap: Kulüpler Birliği Galatasaray'a Karşı Birleşti !

TFF'ye yaranmak icin dediklerine bak. Kendi taraftalari bir tepki gostersin bakam ne yapacaklar.

aslında akıllı olsalar bizim bu itirazımıza bütün takım taraftarı destek verir hakkıyla galibiyet ,hakkıyla yenilgi kısacası TEMİZ FUTBOL,TEMİZ KRAMPON

Bir kez daha Galatasaray'i tuttugum icin gurur duydum

Beyler iciniz rahat olsun.. Unutmayinki yukarda herseyi goren Allah var. Her şerde bi hayir vardir derler.. Adalet yerini bulur.

Ben nasil fener sampiyon olduktan sonra Allaha yakardim " Allahim ortada herhangi bir saibelik hile varsa bunu gun yuzune cikar" dedim cikti.. insallah gerekli cezalarda verilcektir.. Ve bu yaptiklari ardlarina kalmayacaktir !

Ya seve seve.. yada şike şike

siz anca havuz parasına taparsınız dangalaklar... GALATASARAY HEPİNİZE 1000 BEDELDİR ! GALATASARAY HEPİNİZDEN ŞEREFLİ, HEPİNİZDEN ONURLUDUR !

GALATASARAY ASLA HAYSİYETİNİ BIRAKMAZ.

hepiniz bir olun gelin. Biz size yeterde artarız.

Ulan sanki biz şike yaptık. Kınayıp duruyorlar. Fenerin uşağı karaktersizler

ulan iyi ki galatasaraylıyım. leş kargaları omurgasızlar fener ligden düşerse gelirimiz azalır diye şerefsizlik yapıyorlar.

Paranın köleleri altına edecekler batacaz diye havlamaları bundan dolayı hukukun üstünlüğünü ve Galatarasay'ın büyüklüğünü herkes kabul edecek o kadar

Adamların hepsinin zaten şike soruşturmasında adı geçiyor.

Bu klupler birliği denen kurum ne gereksizmiş.

harbiden kulüpler birliği ne iş yapar ne gerek varki

başkan helal sana hep destek tam destek. ayrıca kral çıplak demek ne kadar zormuş şu ortamda hep beraber gördük. daha düne kadar birbirlerini yiyen adamlar şimdi kalkmış kınama dan filan bahsediyorlar. yok artı

Bahsi geçen açıklama herhangi bir kulübün açıklaması olsaydı bu kadar tepki verilmezdi. Söz konusu başkan milyonlarca taraftarın başkanı ve söyledikleri herşey elbette kamuoyunu etkileyecektir. Şuanda kulüpler birliği dahil olmak üzere TFF Galatasaray'ı açıklamalarından dolayı kınadı. Galatasaray'ın yapması gereken ise dik duruşunu korumak. Çünkü diğer takımın taraftarları da bu durumda Galatasaray'ı savunmakta. Dava yürürken, eldeki deliller TFF'a ulaşmamışken ligi hiçbir şey olmamış gibi ligleri başlatmak ve bu suçları kişilere bağlamak verilebilecek en kötü karar. Eğer bu karar verilirse yarın doğacak sonuçlara katlanmak zorunda kalacaklar ve tribünde her türlü pisliğe şahit olacağız. Gerçi insanların bu durumda tribünleri doldurması da büyük hata olur.

'Türk Futbolunu bu işin içinden en az zararla kurtarmak' mı yoksa kanun önünde yapılan her suçun cezasını feltik feltik çekmek mi? Düşünün, bu olayların ardından doğru bir karar verilmezse insanlar futboldan soğur. Gelirler, hisseler buna oranla azalır ve maaşları düşer. Para kazanamazlar. Dertleri bu yüzden en az zararla kurtulmak. Ama Simon Kuper'in dediği gibi "Futbolda hiçbir şey şikenin yapabileceği gibi insanları futboldan soğutamaz." Yapılan açıklamanın sonuna kadar arkasındayız. Şükür ki olaylara şüphe ile yaklaşan bir başkanımız var.

Bahsi geçen açıklama herhangi bir kulübün açıklaması olsaydı bu kadar tepki verilmezdi. Söz konusu başkan milyonlarca taraftarın başkanı ve söyledikleri herşey elbette kamuoyunu etkileyecektir. Şuanda kulüpler birliği dahil olmak üzere TFF Galatasaray'ı açıklamalarından dolayı kınadı. Galatasaray'ın yapması gereken ise dik duruşunu korumak. Çünkü diğer takımın taraftarları da bu durumda Galatasaray'ı savunmakta. Dava yürürken, eldeki deliller TFF'a ulaşmamışken ligi hiçbir şey olmamış gibi ligleri başlatmak ve bu suçları kişilere bağlamak verilebilecek en kötü karar. Eğer bu karar verilirse yarın doğacak sonuçlara katlanmak zorunda kalacaklar ve tribünde her türlü pisliğe şahit olacağız. Gerçi insanların bu durumda tribünleri doldurması da büyük hata olur.

'Türk Futbolunu bu işin içinden en az zararla kurtarmak' mı yoksa kanun önünde yapılan her suçun cezasını feltik feltik çekmek mi? Düşünün, bu olayların ardından doğru bir karar verilmezse insanlar futboldan soğur. Gelirler, hisseler buna oranla azalır ve maaşları düşer. Para kazanamazlar. Dertleri bu yüzden en az zararla kurtulmak. Ama Simon Kuper'in dediği gibi "Futbolda hiçbir şey şikenin yapabileceği gibi insanları futboldan soğutamaz." Yapılan açıklamanın sonuna kadar arkasındayız. Şükür ki olaylara şüphe ile yaklaşan bir başkanımız var.

sonuna kadar katılıyorum ve biz galatasaray taraftarı olarak herzamankinden daha çok destek olacağız birlik olacağız benim tek isteğim tek yürek tek ses olmak

Şerefimizi koruduk pis oyunlarına alet olmadık teşvik primi dağıtmadık diyemi hepsi bize karşı birleşmiş şu Türk futbolunun başındaki dinazorların yarısı içeri girdi diğer yarısınında sonu yakındır inşallah

yok arkadaş Türk futbolu bitmiş. süperligdeki kulüp başkanlarınında alayının temizlenmesi lazım. her yeri şikeci, paragöz adamlar doldurmuş. Resmen TFF ve kulüpler birliği ŞİKEYE devam, mahkemeye HAYIR demiş. Şu ilhancavcavı da hiçbir zaman sevmedim zaten. Galatasaraylıyım diye geçinip yıllardır en büyük zararı Galatasaraya veren, fenerle acayip bir takım ilişkileri olan bir adam.

Tutuklanma şokunu atlatamayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şekeri 260'a çıkınca revirde sabahladı. Yalnız kalmak istemeyen Yıldırım, koğuş arkadaşı olarak daha önce tutuklanan efsane futbolcu Cemil Turan ile kulüp avukatı Sami Dinç'i istediğini cezaevi yetkililerine bildirdi.

Şekeri 260'a çıktığı için Metris Cezaevi'ndeki ikinci gecesini revirde geçiren Yıldırım sabah yapılan kontrolün ardından tek kişilik koğuşta değil, iki arkadaşıyla kalmak istediğini bildirdi. llk gece T-1 koğuşunda tek başına kalan Yıldırım'ın psikolojisinin son derece bozuk olduğu ve sık sık 'Ben buralara nasıl düştüm' diye bağırdığı öğrenildi. Sabah yapılan kontrolde şekeri 260'a fırlayan Yıldırım götürüldüğü revirde ikinci gecesini kontrol altında geçirdi. Öğle ve akşam yemeği de burada yiyen Yıldırım'ın mönüsünde, sağlığı dikkate alınarak kepekli ekmek, peynir, domates ve yoğurt gibi diyet yiyecekler yer aldı.

KOĞUŞUNA ARKADAŞ İSTEDİ

Akşam gazetesinden Ercan Öztürk'ün haberine göre, sabah yapılan kontrolde tansiyon ve şeker değerleri normale yaklaşan Yıldırım yetkililere koğuşta tek başına kalmak istemediğini, arkadaş olarak Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Cemil Turan ile kulüp avukatı Sami Dinç'le kalmak istediğini bildirdi. Cezaevi yönetimi Yıldırım'ın bu isteğini değerlendirecek. Yıldırım'ın aynı zamanda çok sevdiği bir arkadaşı olan Cemil Turan'ı moral ve manevi destek için istediği Dinç'i de avukat olması nedeniyle yasal süreçte fikir almak için yanına istediği öğrenildi. Yıldırım'ın cezaevi yönetimine özellikle Fenerbahçe yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'la aynı koğuşta kalmak istemediğini söylediği öğrenildi.

Kaynak : 'Ben buralara nasıl düştüm' diye koğuşta bağırdığı öğrenilen Yıldırım iki kişiyi koğuşa istedi
Yıldırım mecnun ve şekipi görmek istemiyormuş neden acaba?:)

Geri
Üst Alt