Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Medya ve İletişim Sorumlusu UA yerine demek direk yönetim açıklama yapmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bikerede bizden yana ol be kardeşim bikere be.Evet sevkler istisnasiz sali gunu aciklaniyor her halukarda , yarin aciklansa fb aynisini soylerdi
Sacma olmus
bikerede bizden yana ol be kardeşim bikere be.
Abicim mantikli seylerde varim ama sacma sapan argumanlar var
Her sevk aciklanacagi gun , hakemlerin belli oldugu gun , cezalarin aciklanacagi gun belli
Kalkip buradan bir cumle uretmek cok sacma
ya bırak bu objektif ayaklarını sinan kadıkoyde senınle azmı mımcıkayla fenerlı kovaladık bjk çarşıyı bastığımızda kırathane sobasına tiner bidonu atıp kaçtığını falan nasıl unutursun. vaybe heygidi kasap sinan hey para seni çok bozmuş. gün birlik beraberlik sempati duyduğun kulubun renklerıne hizmet etme günüdür çek artık döner bıçakalrını dönelim çılgınlar gibi eski günlereAbicim mantikli seylerde varim ama sacma sapan argumanlar var
Her sevk aciklanacagi gun , hakemlerin belli oldugu gun , cezalarin aciklanacagi gun belli
Kalkip buradan bir cumle uretmek cok sacma
Birader bişey demiyim demiyim diyorumda neden her seferinde bu kadar kaşınmak için uğraşıyorsun sen.Bir amacın olmalı.Açıkla şunuda bizde rahatlıyalım sende rahatla.
ya bırak bu objektif ayaklarını sinan kadıkoyde senınle azmı mımcıkayla fenerlı kovaladık bjk çarşıyı bastığımızda kırathane sobasına tiner bidonu atıp kaçtığını falan nasıl unutursun. vaybe heygidi kasap sinan hey para seni çok bozmuş. gün birlik beraberlik sempati duyduğun kulubun renklerıne hizmet etme günüdür çek artık döner bıçakalrını dönelim çılgınlar gibi eski günlere
Ayni cevabi verecegim . Ben olaylara ortadan bakan biriyim , simdi yazida sevk aciklamalarinin bugun yapilmis olmasina gonderme var . Peki tff cikip dese ki "sevgili Gs camiasi , sevk aciklamalarinin sali yapilmadigi bir ornek gosterin.." , ne diyecegiz ?
Hakli olunan seylerin arasina aciklamayi tartismali hale getirecek sacma sapan seylerin dusunulmeden konmasi bana son derece akilsizca geliyor da ondan
Sordugun sorunun cevabi bu
ya bırak bu objektif ayaklarını sinan kadıkoyde senınle azmı mımcıkayla fenerlı kovaladık bjk çarşıyı bastığımızda kırathane sobasına tiner bidonu atıp kaçtığını falan nasıl unutursun. vaybe heygidi kasap sinan hey para seni çok bozmuş. gün birlik beraberlik sempati duyduğun kulubun renklerıne hizmet etme günüdür çek artık döner bıçakalrını dönelim çılgınlar gibi eski günlere
Tamamda sadece bu konu değilki nerde haklı olduğumuz bir konu var orada sen bitiyorsun illa karşı cevaplar vererek.Burada başlasam bu konulardan en az 20 tane çıkar.Bak sana bi uyarı bir gün birinin tepesini fena attıracaksın söyliyim.Kimi zaman insanlar seni ciddiye almıyor ama çok dikkat çekiyorsun bunu uyarı olarak al.
Bastaki cumlene cevap vereyim , benim GS aleyhine konusmam veya bir sey istemem soz konusu olamaz . Bir cok baslikta yazdim , bunlar beni kimseden fazla GS li yapmaz elbette , bunun bir tartisi yok ama konustugun kisi 20 senedir kesintisiz kombine sahibi , her kombine aldigi sene 90% uzeri maca katilim gosteren , lig sonlarina dogru , gerekirse rakip tribunden bilet bulup maclara giden , her finale suna buna giden biriyim
Eski sporcusuyum , kalamis ve adada buyudum , ayrica 15 senedir kongre uyesiyim , urun veya harcadigim paraya vs girmiyorum daha
Bu tip bir adama kalkip Gs aleyhine konusuyor denmez . Eger ben bir olayda mantiksizlik seziyorsam , orada ne Gs nin onemi kalir , ne anamin babamin ne de herhangi bir degerin
Bu olaydaki sebebi soyledim , baska bir olay olursa onda da beni durt , gerekli aciklamayi yaparim
Tuttugum takim benim yorumumda taraflilik yapmami saglamaz ve gerektirmez