TFF’nin Sevk Kararları Hakkında Açıklama!

Tamam kardeş devam et böyle ozaman objektifliğe.Sezdiğin mantıksızlıklar hiç bizim lehimize gelişmedi heralde şimdiye kadar.

Daha bir konuda 100 de 100 haklıda olsak bizi koruduğunu görmedimde ben.

Dediğim gibi aynı şekilde devam et.Ama uyarımı unutma.Bunu ben yapmam 34 yaşındayım ve kendimi frenliyebiliyorum çoğunlukla.

Ama frenleyemeyen insanlarda var forumda, haklı olarak adamlar senin değişik yorumlarını görüp hakaret küfür ederlerse neden yapıyorlar bunu bana deme.

Biraz algida secicilik olup onlari yakaliyor olabilirsin . Mesela son olaylarda ali palabiyik ve halis ozkahyaya tetikci ve GS dusmani dedim ama firat oyle bir tip degil. Adamin kafa gidik , hangi mac ne yapacagi belli degil , zaten su an birak derbiyi yonetmek , hakemlik yapmasi bile hata , kosamayan ve uefa dan kovulan bir adam

Ama firat GS dusmani degil , adamla oturmuslugum kalkmisligim sohbetim var , taniyorum , en yalakalandigi fb ye dusmanligi var ozel hayatinda , ama GS dusmanligi yok

Maclarda ise isin icinde fb olunca sacmaliyor kabul ediyorum ama sebebini bilmiyorum

Demiroren ise katiksiz GS dusmani ama yusuf namoglunun yani hakemlerin basinin GS dusmani oldugunu dusunmuyorum mesela

Meali Şimdi yikildık ayağa kalktığımızda kimse merhamet beklemesin

Babanız Galatasaray

Hocam yaaa

BaleWeb-600x402.jpg

Geri
Üst Alt