- 19 Mart 2014
- 29.595
- 31.006
- 2.718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum onun yerine daha iyi birini bulsalar dizi net 9.5'luk kıvama gelirdi ama yinede Eddie Redmayne'nın oyunculuğu kusursuzdu.Çakalın Günü, Frederick Forsyth'in aynı adlı romanından uyarlanan bir İngiliz casus gerilim televizyon dizisidir. Başrollerde Eddie Redmayne ve Lashana Lynch yer alıyor.
Başroldeki koca kıçlı Zenci abla harici muhteşem bir dizi olduğunu söyleyebilirim. 1.Sezon bitti ikincisi bekleniyor.
Harikulade bir dizi ama işte woke kültürü sebebi ile koymuşlar onu, tabii lgbt de vardı haliyle. Yalnız dizi fena.Katılıyorum onun yerine daha iyi birini bulsalar dizi net 9.5'luk kıvama gelirdi ama yinede Eddie Redmayne'nın oyunculuğu kusursuzdu.
Zenci lezbiyen Hatun?Harikulade bir dizi ama işte woke kültürü sebebi ile koymuşlar onu, tabii lgbt de vardı haliyle. Yalnız dizi fena.
Zenci lezbiyen muhalif liboş erkeksi trans ateist mutant kadın varmış başrolde.Zenci lezbiyen Hatun?
Hayır eşcinsellik var öldürülen UDC eşcinsel ayrıca başrol abimizde eşcinsel bir ilişki yaşıyor tabii bu mecburiyetten.Zenci lezbiyen Hatun?
Film de top varsa izlemem.Hayır eşcinsellik var öldürülen UDC eşcinsel ayrıca başrol abimizde eşcinsel bir ilişki yaşıyor tabii bu mecburiyetten.
Hocam o konuda hassasiyet varsa hiç bulaşma. Dizinin bir noktasında başroldeki herif çatır çutur yiyişiyor.Film de top varsa izlemem.
Yalnız her rengi bilirim en iyi renk siyahtır söyleyeyim.Siyahi aktris varsa konusunu bile açmaya gerek yok beyaz olmalıydı söz konusu aktiris
Bu işlerden Feramuz anlar ben bilmemHayır eşcinsellik var öldürülen UDC eşcinsel ayrıca başrol abimizde eşcinsel bir ilişki yaşıyor tabii bu mecburiyetten.
Renktaş siyah kahverengi çekici gelmiyor, pembe renk olacakYalnız her rengi bilirim en iyi renk siyahtır söyleyeyim.
denemeden böyle demeRenktaş siyah kahverengi çekici gelmiyor, pembe renk olacak