The Day of the Jackal l Çakalın Günü

Levent Kolpgün

TURKISH AIRLINES
GalataSarayı Efendileri
1736881311459.webp
Çakalın Günü, Frederick Forsyth'in aynı adlı romanından uyarlanan bir İngiliz casus gerilim televizyon dizisidir. Başrollerde Eddie Redmayne ve Lashana Lynch yer alıyor.
Başroldeki koca kıçlı Zenci abla harici muhteşem bir dizi olduğunu söyleyebilirim. 1.Sezon bitti ikincisi bekleniyor.

Çakalın Günü, Frederick Forsyth'in aynı adlı romanından uyarlanan bir İngiliz casus gerilim televizyon dizisidir. Başrollerde Eddie Redmayne ve Lashana Lynch yer alıyor.
Başroldeki koca kıçlı Zenci abla harici muhteşem bir dizi olduğunu söyleyebilirim. 1.Sezon bitti ikincisi bekleniyor.
Katılıyorum onun yerine daha iyi birini bulsalar dizi net 9.5'luk kıvama gelirdi ama yinede Eddie Redmayne'nın oyunculuğu kusursuzdu.

Katılıyorum onun yerine daha iyi birini bulsalar dizi net 9.5'luk kıvama gelirdi ama yinede Eddie Redmayne'nın oyunculuğu kusursuzdu.
Harikulade bir dizi ama işte woke kültürü sebebi ile koymuşlar onu, tabii lgbt de vardı haliyle. Yalnız dizi fena.

Her bölümü film tadında. Akışkanlık hiç eksilmiyor, herkese tavsiye ederim.

2024’te izlediğim en iyi dizi olabilir

Fragmanında Yusuf Dikeç in yer aldığı dizi..

Bu gereksiz bilgiyi de bu vesile ile paylaşmış olalım..

in the middleeast we dont hunt foxes, we hunt jackals...

Bu yılın en iyi dizisi,hiç dusunmeden izleyin.

basarili dizi gercekci karakter olumlerini takdir ettim sadece son bolumdeki kaza sacma olmus sanki birisi takip ediyor yada bianca hayatta izlenimi verdi ki oldugunu gosteren bariz close up vardi

Geri
Üst Alt