The history of Aysel

Cevap: The history of Aysel

Bir yerden başla devamı gelir Aysel belli ki giriş yapamıyorsun :)

Tamam beyler toplanın Aysel'in yerine ben anlatıyorum

Yaşım 23 herşey bundan 13 sene önce nişanlanmamla başladı 13 yıllık nişanlımla şimdi ayrıyız alkole verdim kendimi

Ben yardımcı olam KENDIM yazıyorum otobiyografimi

Bundan yıllar once insanlar her zamankinden parlak ve arı bir gune uyandıklarında ne oldugunu anlayamamıslardı. Anlayanlar ise yok degildi. Peki kimdi bunlar? Bu şanslı insanların sayısı 20yi gecmeyecekti. Cunku o gun beni goren max 20 kisi vardı. Butun bu olanların tek sebebi gayet acıktı. Bir Gunde 2 GUNEŞ Doğmazdı.

Tamam beyler toplanın Aysel'in yerine ben anlatıyorum

Yaşım 23 herşey bundan 13 sene önce nişanlanmamla başladı 13 yıllık nişanlımla şimdi ayrıyız alkole verdim kendimi

Şafak ben 10yaşında okula giden masum bi kızdım, ne diyon :ays:

2 gün izinliyim daha hemen basla , kahvemi alir gelirim valla :)

Yıllardan 1988, aylardan nisan, günlerden bilmem hangisi ben sabah saat 11de doğmuşum. Buna ne gerek vardı diye düşünürüm hep.

Çünkü 2sene önce bi abim olmuş ölmüş, 87de yine abim olmuş. Yani sürekli erkek oluyor, ne zorluyorsunn

Neyse ayva ve içki alıp tekrar geliyorum dostlar

Hadi anlat Aysel ya. Forumda kimle birlikteydin kimden ayrıldın ve şimdi depresyondasın anlat kardeşim meraktan çatlatma bizi
confused-smiley-17559.gif

Yıllardan 1988, aylardan nisan, günlerden bilmem hangisi ben sabah saat 11de doğmuşum. Buna ne gerek vardı diye düşünürüm hep.

Çünkü 2sene önce bi abim olmuş ölmüş, 87de yine abim olmuş. Yani sürekli erkek oluyor, ne zorluyorsunn

Neyse ayva ve içki alıp tekrar geliyorum dostlar

bende 23 Nisan :) ama Kahve suyunu koymadim daha :(

bu ara Basin sagolsun benimde Ablam ölmüstü dogduktan sonra

Geri
Üst Alt